Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Lutomultumesc de compliment!Chiar imi era dor de tine! Si ma gandeam cum de nu ai aparut inca.Te-a retinut Davidutul?Il pupam si pe el cu drag!

si mie mi-a fost dor de tine
Davidelu e un baiat de baiat....insa am avut un program mai plin weekend-ul asta...ca in rest eu mi-s activa....

Sunt foarte fericita ca azi Davidelu toata ziua si-a scos suzeta cu ambele manute ...o tine ca pe ceva pretios....si apoi incerca sa si-o bage iar in gurita.....si mai rodea si manerul...dar ce mai conteaza, era delicios. Cand nimerea suzeta...o sugea cu asa o voiosie...ca nici lui nu-i venea a crede ca din 5-6 incercari poate sa-si nimereasca gurita singur

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetele, maine iar lipsesc...ma duc in sfarsit la dintar sa vedem ce rezolv si de cate ori ma mai cheama.....
deci plecam de dimineatza cu tati si n-o sa avem net iar pierd sirul evenimentelor
daca nu mai reusesc sa intru in seara asta, va pupacesc tare si va urez o noapte cu treziri putine spre deloc

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ne vedem dimineata!
Ma bag si eu la dus,apoi baie baiatului si .Noi dormim noaptea,ne trezim doar o data pe la 4-5 papam si iar somn.
Va pup si va doresc o noapte usoara!

Cuscra si Mihnea avea parul mai blondut (ca si tati cand era mic-acum e brunet ),dar acum ca i se schimba,incepe sa se inchida la culoare.
Ce nepoti frumosi o sa iasa!
O noapte frumoasa va doresc!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

techila am uitat sa-ti spun ca suportul ala de baie face toti banii, e un lucru care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, te va ajuta enorm la baita iar bebelacii vor fi absolut extaziati ....(e bine ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

oooooo da,....de cand am notebookul asta mic,usor si finut si wireless il am de fapt legat de o mana....cealalta fiind cu Ama....

in bucatarie si in baie inca nu am intrat cu el....

cuscra e asa sarmant ginerele meu ca ma topeste si bine faci ca l inveti asa frmos ca ama e obisnuita tare cu floricele multe si proaspete pe care ni le aduce tati mereu!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

selenico bafta multa si sa scapi cat mai usor si fara durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

selenico bafta multa si sa scapi cat mai usor si fara durere

multam

Croco jos palaria lui tati de Ama...uite o de la mine ca-si pretuieste fetele cochetele

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetele, maine iar lipsesc...ma duc in sfarsit la dintar sa vedem ce rezolv si de cate ori ma mai cheama.....
deci plecam de dimineatza cu tati si n-o sa avem net iar pierd sirul evenimentelor
daca nu mai reusesc sa intru in seara asta, va pupacesc tare si va urez o noapte cu treziri putine spre deloc

POZE URSULICA
nunta

dulce si så rezolvi cu bine si fårå dureri..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bag si io capu'. Ce se da? Se da ceva?

V-am povestit cum m-am asezat io la coada in Barcelona fara sa stiu la ce e coada?Dupa ce ne-am asezat la coada m-am dus sa investighez ce se da. Si pentru ca nu-mi venea sa cred ca acolo e un restaurant, i-am intrebat pe unii asezati in spatele nostru. Va dati seama ce s-au amuzat respectivii. De! noi suntem romani

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Bag si io capu'. Ce se da? Se da ceva?

V-am povestit cum m-am asezat io la coada in Barcelona fara sa stiu la ce e coada?Dupa ce ne-am asezat la coada m-am dus sa investighez ce se da. Si pentru ca nu-mi venea sa cred ca acolo e un restaurant, i-am intrebat pe unii asezati in spatele nostru. Va dati seama ce s-au amuzat respectivii. De! noi suntem romani

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput