Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 6

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ioanna81  sa traiti doamnelor! ce mai ziceti ce mai faceti? ce bine-mi pare ca nu sunt singura care s-a gandit la o modalitate de a folosi gaurile alea de la suzeta ca parte componenta a unui sistem inovativ de agatat de urechi   Ioana  de  Carol Ioan  Pataniile noastre   | 

. Si tu Brutus?
. Si tu Brutus?
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 croco, da ala l-am cumparat. VAd ca are efect pt ca puiul meu a fost minunat astazi. Dupa ce am venit de afara a facut nani apoi a tras o tura de urlete apoi... pauza de somn, joaca singurel, iar somn, iar joaca de nici papa nu cerea... acum iar face nani dupa ce am povestit, cantat si jughinit 
cat despre ochi si par: despre ochi nu prea stiu, stiu ca se mai schimba pana pe la 1 an. DEspre par eu sunt sigura ca se schimba. Cumnata mea (am 2 cumnate) are 2 copilasi, baiat si fata (cealalta are fata si baiat  ) Ei bine, ambii copilasi s-au nascut brunetei brunetei bine (ea e blonda spalacita naturala). Ei bine, dupa vreo 6 luni asa, s-au blonzit ambii copilasi si acum sunt blonzi blonzi. Baiatul are 2 ani si 4 luni iar fata 1 an. DEci sigur se mai schimba. Vad ca si al meu care s-a nascut brunetel bine se face din ce in ce mai blond, ma uimeste parca pe zi ce trece. SI eu si sotul am fost blonzi cand am fost mici. E adevarat ca s-a inchis mult parul pe parcursul anilor...Parerea mea este c ainca nu si-au schimbat perisorul cu care s-au nascut. Eu inca mai gasesc pe pat si pe caciulite.
) Ei bine, ambii copilasi s-au nascut brunetei brunetei bine (ea e blonda spalacita naturala). Ei bine, dupa vreo 6 luni asa, s-au blonzit ambii copilasi si acum sunt blonzi blonzi. Baiatul are 2 ani si 4 luni iar fata 1 an. DEci sigur se mai schimba. Vad ca si al meu care s-a nascut brunetel bine se face din ce in ce mai blond, ma uimeste parca pe zi ce trece. SI eu si sotul am fost blonzi cand am fost mici. E adevarat ca s-a inchis mult parul pe parcursul anilor...Parerea mea este c ainca nu si-au schimbat perisorul cu care s-au nascut. Eu inca mai gasesc pe pat si pe caciulite.
Monica  de Minune
 de Minune  Dragos Alexandru
Dragos Alexandru  (26.08.2009)
(26.08.2009) 
Povestea noastra
 Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

crocodana spune:
crocodana spune:
 thx! ma bucur tare ca dragos e bine...baietelul unor vecini cu o luna mai mare ca ama, alimentat exclusiv la san, are aceleasi probleme cu placintelele rare si dr i-a recomandat siropul pt constipatie care mi s-a parut ok...noua ne a zis de duphalact si tot evit sa ii dau sperand sa faca ea singurica...daca nu cumpar si eu lass baby..si tot cautand am dat peste asta al tau....
si eu gasesc pe toate scutecele par de al ei...ii cade mai rau ca al meu...nu mi-o pot imagina deloc blonda dar cine stie.... ,
,  de
 de  Ama
 Ama 
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Seara buna, nu am scris ca am vrut mai intai sa recuperez....nu ca Mangulica ce-i drept dar macar am citit 
Kiki mami ce infloritoare esti in pozele cu Mosu' ...si ce slabuta...

Viki ma simt exceptional dupa Monti asta incheiat apoteotic cu un tiramisu....dar de azi am inceput iar. La haine nu se vede nimic nimicuta ....Macar sunt incantata ca nu mai bag zahar in mine....si nici cartofi, mananc paine neagra cu seminte, cereale din tarate ....fripturici cu salata etc... Adica mai sanatos 
Mai Alex bine ca ai mers la masa ca daca mai erai pe aici asa iti incingeam eu funduletul.....pai tu stai sa calculezi cati ml pe kilogram, sa faci astfel de calcule si seara cand te intinzi in pat dupa o zi grea...in loc sa-ti rasfiri degetele de la picioare tu te gandesti daca suma mililitrilor de laptic baut de papusica e mai mare sau mai mica decat mililitrii teoretici permasa de kilogram corp .....
Eu ce sa mai zic care nu am niciun etalon si nicio masura ? Ar trebui sa fiu la balamuc pana acum.
Fetita ta are falcute frumoase, arata bine....nu mai fi mami asa, ce naiba ? atata stres ....
Sa stii ca daca Davidelu e grasut nu inseamna ca eu nu am nicio problema...el nici gand sa-si fi dublat cantitatea de la nastere....dar pt asta eu il consider sanatos tun si fericit.
Hai nu mai fi trista 
 Lucia, mami de   David 13 Septembrie 2009

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Doamna Croco dar wireless-ul asta face minuni...sunteti atat de activa ca ma topesc de placere.

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Monica ma bucur ca l-ai scos pe Dragoselu in ger ca aerul curat si rece e atat de bun pentru bebelusi...si nu se compara cu o camera aerisita 
Ce bine ca s-a mai linistit...speram ca-l tine mai mult ...ca sa iti mai revii si tu sa nu o iei de tot pe aratura 

(glumesc)

suede spune:
suede spune:
 Pai da,ce crezi...asa il invata mama,sa fie un baiat elegant si sarmant  .
.
Ce crezi..Asa Ama o sa aiba intotdeauna flori frumoase ca ea in casa!
Multumim pentru aprecieri!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui crocodana 
 cuscraaa ce ginere frumos si educat am! dne, dne..cum ofera el flori mamei lui....pupam cu drag! are o privire cuceritoare!  ,  de  Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! | 
Laura
 fericita de puiut scump norocos
fericita de puiut scump norocos  Mihnea Costin 12.10.2009
Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

kiki_cri spune:
kiki_cri spune:
 Luto
 multumesc de compliment!Chiar imi era dor de tine! Si ma gandeam cum de nu ai aparut inca
multumesc de compliment!Chiar imi era dor de tine! Si ma gandeam cum de nu ai aparut inca .Te-a retinut Davidutul?Il pupam si pe el cu drag!
.Te-a retinut Davidutul?Il pupam si pe el cu drag!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

suede spune:
suede spune:
 Anamaria e pefect cu plimbarea.Ca dimineata noi suntem mai lenesi,dar cine stie,pana se face cald...
Are mama cavaler,ca asa mi-am dorit.Si pe principiul ,,ce tie iti place,altuia sa-i faci"  (adaptarea lui ce tie nu-ti place...
(adaptarea lui ce tie nu-ti place... ),vreau sa-l invat sa ofere flori domnisoarelor si doamnelor importante din viata lui.El a oferit lui mami si prietenelor lui mami de pe forum
),vreau sa-l invat sa ofere flori domnisoarelor si doamnelor importante din viata lui.El a oferit lui mami si prietenelor lui mami de pe forum ...
...
Cuscra vad ca-ti bagasi wireless,bravo ,asa te vad si eu mai des.Eu am noroc ca tot wireless am la laptop si stau cu o mana pe pui si cu alta vorbesc cu voi.
,asa te vad si eu mai des.Eu am noroc ca tot wireless am la laptop si stau cu o mana pe pui si cu alta vorbesc cu voi.
Laura  fericita de puiut scump norocos
fericita de puiut scump norocos  Mihnea Costin 12.10.2009
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp