Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 5

anamaria1979 spune:
anamaria1979 spune:
 Alexandra de Danuta e frumusica foc.
Suede noi iesim dupa amiaza afara dupa 12 ca am inceput papica la lingurita si vreau sa stie ca are un program asa ca in jur de pranz hop in scaunel cu el sa ia masa. Sincer azi am iesit eu afara sa fac piata si cand am vazut cum este nu mi-a placut si nu am scos copilul pentru eu sunt cam friguroasa.

crocodana spune:
crocodana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui kawaichan croco cu parul nu stiu dar ochii cica pana pe la 3 ani se tot schimba. pupam sa treaca problemutele  Mihaela,mami de Joshua  09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf." | 
miha
 ! am intrebat pentru ca sunt tare curioasa cum o sa arate ama; eu sunt blonda cu ochi albastri insa nu seamna deloc cu mine....si toate colegele preziceau cum o sa fac eu o fetitza blonda, creata cu ochi albastri,
! am intrebat pentru ca sunt tare curioasa cum o sa arate ama; eu sunt blonda cu ochi albastri insa nu seamna deloc cu mine....si toate colegele preziceau cum o sa fac eu o fetitza blonda, creata cu ochi albastri, , una chiar mi-a scris cand a vazut niste poze ca abia asteapta sa o vada dupa ce ii cade perisorul acesta si iese cel blond....
, una chiar mi-a scris cand a vazut niste poze ca abia asteapta sa o vada dupa ce ii cade perisorul acesta si iese cel blond....
 ,
,  de
 de  Ama
 Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

techila spune:
techila spune:
 iulika, ai mei mai manaca san doar dimineata si seara cam 3 picaturi de caciula. s-a dus naibii lapticul meu pt ca ei nu l-am mai vrut. acum mai avem doar dimineata si seara, oricum f putin. deci ai mei papa asa:
ora 10: 2 picaturi san+ 120-150 ml
ora 14: 180-200 ml 
ora 17: orez cu roscove un castronel + 100ml
ora 22: laptic 200ml +orez
deci ai mei mananca foarte putin. ei niciodata nu plang de foame, eu ii pun sa manace la orele astea. de multe ori se lasa cu crize ca sa ii las in pace si sa nu le mai dau...sunt sigura ca daca le-as da la cerere ar papa de maxim 3 ori
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si  dexter 03mai09 - ditai familia 

crocodana spune:
crocodana spune:
  monica  nu mai tin mine ce sirop ai luat de la farmacie dar uite ce am gasit pentru  www.pcfarm.ro/produs/1846/CALMA-BABY-sirop-calmant-cu-gust-de-cirese-pentru-sugari-si-copii-" target="_blank">calmare si pentru www.pcfarm.ro/produs/1842/LASS-BABY-sirop-laxativ-pentru-sugari-si-copii" target="_blank">constipatie ,
,  de
 de  Ama
 Ama 
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

anamaria1979 spune:
anamaria1979 spune:
 Laura ce cavaler ai tu acolo. Vine deja cu flori la mami.
Mimika te asteptam si  pe tine la plimbari in IOR. Ma gandeam ca trebuie sa aducem si niste fetite ca pana acum ne-am anuntat doar mamici de baietei.

Danuta1979 spune:
Danuta1979 spune:
 Multumim f mult. pt complimente.
Kiki, ce mult seamana fratiorii. Sunt niste scumpi  si mami o frumoasa si o subtirica
Iulika, ce flacau ai deja...9 kg si rezistent la toate gerurile pamantului. Bravo voua pt curajul de a-l scoate afara pe ger. Pe noi nu ne lasa tati...
Selen, Ebru o sa vb trei limbi din start daca inteleg bine: romana, tatara si turca. Daca mai pui doua invatate la scoala - eng. si franceza de ex, cu 4 limbi straine e super tare. Mare avantaj zic eu sa ai in familie vorbitori si de alte limbi...
Crocodana, si a mea e chelioasa rau si ii tot cade parul. Vad ca ce ii creste pe dedesupt e putin mai deschis, dar nu stiu ce si cum ...E prea devreme cred. 
S-a culcat si mandra mea, ca era tare obosita si plangea de somn. Ea saracuta e un copil tare bun, nu plange de regula fara motiv si imi doarme si noaptea cu maxim 1-2 opriri de alimentare (de regula se culca la 23, se trezeste la 4-5, papa, se culca la loc pana la 8 , papa si buna dimineata-nu se mai culca). Cand era mica 1-2 luni m-am chinuit rau cu ea cu colicii si vomitatul non stop dar am trecut slava Domnului peste.
Gata, mi-am laudat si eu puiul.
Dana, mami iubitoare de  Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

kawaichan spune:
kawaichan spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui crocodana 
 miha  ! am intrebat pentru ca sunt tare curioasa cum o sa arate ama; eu sunt blonda cu ochi albastri insa nu seamna deloc cu mine....si toate colegele preziceau cum o sa fac eu o fetitza blonda, creata cu ochi albastri,  , una chiar mi-a scris cand a vazut niste poze ca abia asteapta sa o vada dupa ce ii cade perisorul acesta si iese cel blond....   ,  de  Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! | 
Deci de aia esti tu asa de curioasa:))) Pai sa stii ca si noi visam sa-i aiba Josh albastri...insa din cate am rasfoit eu netul pe vremea aia(ca acum sunt maro inchis deja) am inteles ca odata inchisi nu revin la albastru,doar invers.de exemplu ii poate avea de un gri tulbure sau verde chiar si sa i se schimbe dupa vreo 6-8 luni in albastru...si cam toti la inceput ii au asa mai gri.nu?
cu parul e altceva,cred ca mai sunt sanse dar nu te agata de o imagine din asta ca sa nu fi dezamagita dupa aia
 Stiu ca din parinti bruneti pot iesi bebelusi blonzi la care li se inchide perisorul ulterior(am vazut pe DC f multi) dar de varianta opusa nu stiu ce sa zic,nu-mi vine in minte nici un caz vazut pe aici pe forum.I se va schimba sau nu culoarea la perisor/ochisori tot o dragalasa o sa fie Ama,copilul tau perfect
 Stiu ca din parinti bruneti pot iesi bebelusi blonzi la care li se inchide perisorul ulterior(am vazut pe DC f multi) dar de varianta opusa nu stiu ce sa zic,nu-mi vine in minte nici un caz vazut pe aici pe forum.I se va schimba sau nu culoarea la perisor/ochisori tot o dragalasa o sa fie Ama,copilul tau perfect
Pup,ma retrag si eu ca e tarziu aici.
O seara faina va doresc !
Mihaela,mami de Joshua
 09.09.'09
 09.09.'09"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

crocodana spune:
crocodana spune:
 luto mami pe unde umbli...sper ca nu are legatura cu vreo capsa da???
maria ce face mandrul aidan? mi e dor de recuperarile tale extrem de complete si de ordonate! ,
,  de
 de  Ama
 Ama 

alex25 spune:
alex25 spune:
 Dupa o tura de plans isteric (din partea mea, nu a copilului) din cauza ca mandra nu vrea sa pape si vomita tot dupa aceea, si din cauza ca tac'su tot nu e bine dar nu vrea sa mearga la doctor, am intrat pe la voi sa ma plang...nu mai pot...

A mea in zilele bune papa asa:
7 - 150ml
11 - 150ml
14:30 - 150-180ml
18 - 150-180ml
21:30 - 180-210ml
In zilele rele are mese de 80-90 ml, in loc de 150-180ml.
Astazi a mancat (daca se poate numi asa) de 3 ori (si nu de 4 ca pana acum) 150 / 80 / 120 ...sa vedem cu cat incheie ziua, dar la cat a vomitat, mai mult de jumatate sta pe cele 10 bavetele pe care le-am murdarit astazi!
Din cate m-am interesat eu (si credeti-ma ca sunt obsedata) limita minima de lichid pe zi ca sa se evite deshidratarea este de 110ml/kg, iar un maxim ca sa nu fie nici prea mult este de 150ml/kg.
Cam atat de la mine, a atipit si fug si eu sa pap ceva, desi nu imi vine deloc.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra  super fericita de
 super fericita de  ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
 ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

crocodana spune:
crocodana spune:
 miha zau ca daca s-ar transforma acu in blonda cu ochi albastri as fi dezamagita....ca mi e drag de ea de mor asa cum e! insa m-a mirat tare afirmatia colegei mele....cum sa i se deschida daca e deja inchis??!!! ,
,  de
 de  Ama
 Ama