Parapolitic

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca va dau aia la partid teme sa discutati pe forumuri.

In conditiile in care topicul asta a fost initat de Capcaun . Capcaunule, oare la ce partid face Guestus referire? :))

Guestus n-a facut referire la deschiderea de topicuri ci la discutiile pe topicuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Io v-am zis ca-i suspecta vanatoarea asta de cai verzi pe pereti maro...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Ce e drept, nu trebuie sa dea dezmintiri la tot ce apare la tembelizor. Nici atunci cind cu caseta cu copilul lovit nu trebuia sa dezminta, a facut-o din politete

Pai, atunci a fost acuzat de o chestie nasoala, nu de o bazaconie d-asta...doar n-o sa raspunda la toti prostii...
Dar tot vad ca zici ca Manolea e SPP-ist, SPP-ul dezminte. Stii tu ceva in plus?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

http://www.pesurse.ro/2010/1/19/aliodor-manolea-este-ofier-spp.html

Eu de unde sa stiu daca Basescu nu zice nimica? O fi vreun prieten apropiat al familiei lui daca nu e nici din SPP, nici din PD, nici din staff-ul de campanie.

Nu iti vine sa zici ca Basescu e fraierit de toti excrocii in cazul asta?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Simona, de "soapte" sunt satul...
Oricum, eram doar curios, de fapt nici nu stiu ce relevanta are unde si de cine-i angajat.
Mie mi se pare interesant cum s-a ajuns de la aberatiile familiei Geoana la acuzatii la adresa lui Basescu, la cereri imperative de la jurnalisti ca Basescu sa se explice si, mai mult, la bestelirea familiei Manolea, absolut gratuita, avansandu-se chiar acuzatii de impostura.
Mie asta mi se pare ciudat si, evident, caraghios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Pai mie nu mi se pare curios ca oamenii isi pun intrebari. Eu daca vroiam nu ajungeam linga Basescu.. si chiar am dilema asta, cum poate presedintele sa aiba dubiosi prin preajma, in vazul lumii asa.

Ma gindesc ca daca nu era nimic dubios (cum imi doresc si eu), trebuia sa dezminta, sa spuna tuturor "bai timpitilor bateti cimpii, nici vorba de parapsihologie p'acilea".

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Da's curios si io, de ce e Manolea dubios?
Si de ce ar trebui sa n-aiba Basescu (sau Geoana, sau altii...) parapsihologi in preajma?
Care-i crima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Prostii si idiotenii asa sunt! Am ascultat o emisiune la Antena 3. Si o luau atat de in serios, ba chiar il somau pe Basescu sa spuna diverse lucruri.

Sa spuna de ce? II vine unuia chef sa zica prostii si Presedintele tarii imediat trebuie sa faca sluj in fata televizorului?
Sunt atat de multe probleme grave cu care ne confruntam si poesturile SERIOASE (sau macar asa credeam) de TV ce fac? Dezbat flacari violet?

Pe cand o sa vedem si un rug in fatza la Antena 3 sau la Cotroceni?

Am zis Cotroceni ca vad ca pana acuma Sfantul Geoana nu are nicio vina! El lanseaza idioteniile si apoi Basescu trebuie tras la raspundere!
Basescu trebuie sa raspunda in fata natiunii ca a simtit unu' flacari in teasta?

Voi chiar nu va dati seama ca manipularea vine de la PSD? Ca o ultima incercare de destabilizare a credibilitatii lui Basescu intern si extern?

Tara noastra va suferi pe plan international din cauza acestor idioti care in loc sa lase aceste discutii pentru tabloide le poarta cu mare seriozitate peste tot.

Sunt in stare sa decredibilizeze o natiune in numele urii pentru Basescu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sunt in stare sa decredibilizeze o natiune in numele urii pentru Basescu.

Da, asta e si motivul pentru care nici nu s-a pus problema sa votez Geoana sau Antonescu. A fost clar (si, iata, este si in continuare) ca le-ar fi trebuit voturile oamenilor nu sa faca ceva pentru tara, ci sa dea in cap lui Basescu. Acum e flacara violet, maine or sa puna, din nou, de vreo suspendare...sunt indivizi mult mai periculosi decat Basescu, pentru ca n-au scrupule.
Si iata ca au si sustinatori. Nu pentru meritele lor, intr-un sens pozitiv, pentru ceva palpabil, pentru binele tarii. Ci, pentru atacuri repetate, de orice fel, la Basescu, in principal, dar si la orice le incurca socotelile, indiferent de consecinte asupra oamenilor.
Pentru prima oara dupa 1990 simt ura pura in actiune. Cand o sa se sature lumea de atata ura, sa vezi scarmaneala ce iese!
Pentru ca e prea de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Absolut. Geoana si Antonescu sint de vina ca Basescu umbla cu samanul dupa el. Mai ales Antonescu, cel periculos si fara scrupule.
Sint de acord si ca Basescu nu are explicatii de dat. Tocmai el. Tocmai noua. N-a dat el raspunsuri la probleme mult mai grele, n-o sa se apuce sa fie transparent taman cu asta.
Dimpotriva, Basescu ar trebui laudat, (ma mir ca n-a facut-o inca nimeni), pentru ca a avut intelepciunea de a se proteja energetic. Avem un presedinte precaut, si asta ma face sa ma simt in siguranta.

Da' sa ridem nitel avem voie?
Jurnalul lui Aliodor Manolea.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sa inteleg ca daca eu, de exemplu, am niste prieteni psihiatri si ma afisez cu ei sunt nebuna si am nevoie de indrumare?

Sau daca am niste prieteni a caror meserie este studierea paranormalului nu am voie sa-i prezint nimanui, trebuie sa-i tin ascunsi ca nu cumva sa zica careva ca ii fac farmece?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput