Parapolitic

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sa inteleg ca daca eu, de exemplu, am niste prieteni psihiatri si ma afisez cu ei sunt nebuna si am nevoie de indrumare?

Sau daca am niste prieteni a caror meserie este studierea paranormalului nu am voie sa-i prezint nimanui, trebuie sa-i tin ascunsi ca nu cumva sa zica careva ca ii fac farmece?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Presedintele n-are decat sa umble cu psihiatrii dupa el. Ar fi catalogati eventual ca si consilieri pe probleme de populatie agresiva pe timp de criza (asta ca sa nu intru in alte aspecte).
Dar cand vorbim de paranormale...si camasi, cravate si dessuri violete, parca se mai schimba datele problemei. Altfel, de ce am rade de Geoana acum? Ia sa vedem, iar incepem sa judecam cu n'spe masuri in functie de persoana?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Dar cand vorbim de paranormale...si camasi, cravate si dessuri violete, parca se mai schimba datele problemei.

Adica cum?
Daca am un prieten tamplar sau mecanic auto si eu imi pun cravata violet ca-mi place cum se asorteaza, este ok, sunt in ton cu moda.
Dar daca am un prieten care are ca hobby paranormalul (e dreptul lui sa creada in ce-o vrea) si eu imi pun cravata violet ca-mi place cum se asorteaza, se schimba datele problemei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sa inteleg ca daca eu, de exemplu, am niste prieteni psihiatri si ma afisez cu ei sunt nebuna si am nevoie de indrumare?

Tu poti sa faci ce vrei.
Basescu nu are voie. Pentru ca...ma rog, n-are voie.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Absolut. Geoana si Antonescu sint de vina ca Basescu umbla cu samanul dupa el. Mai ales Antonescu, cel periculos si fara scrupule.
Sint de acord si ca Basescu nu are explicatii de dat. Tocmai el. Tocmai noua. N-a dat el raspunsuri la probleme mult mai grele, n-o sa se apuce sa fie transparent taman cu asta.
Dimpotriva, Basescu ar trebui laudat, (ma mir ca n-a facut-o inca nimeni), pentru ca a avut intelepciunea de a se proteja energetic. Avem un presedinte precaut, si asta ma face sa ma simt in siguranta.

Da' sa ridem nitel avem voie?
Jurnalul lui Aliodor Manolea.

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Da's curios si io, de ce e Manolea dubios?
Si de ce ar trebui sa n-aiba Basescu (sau Geoana, sau altii...) parapsihologi in preajma?
Care-i crima?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Tu esti un om normal. Ai avut vreodata in viata ta nevoie de para-psihologi? Eu habar nu aveam ca exista oameni care se numesc para-psihologi

Sa nu zici ca e nevoie de parapsihologi la cirma tarii ca nu tine

Eu tot as vrea sa iasa Basescu sa spuna cit de timpiti sint speculantii de ape tulburi si ca domnul Manolea este cel mai potrivit pentru functia lui, care o fi aia. Ce e asa anormal ca vreau asa ceva? Singurul lucru anormal e sa rida oamenii de Basescu si el sa ii lase... Iti dai seama sa apara carti despre culisele puterii in care sa se spuna ca Basescu si Romania sint acum condusi de malefici paranormali

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Singurul lucru anormal e sa rida oamenii de Basescu si el sa ii lase...

Sincer sa fiu, in afara de cateva persoane de pe Forum, eu n-am intalnit oameni care sa rada sau sa se atace de problema asta. Si cred ca Basescu n-are de ce sa dea explicatii in acest caz. Asa cred eu.
Este evident ca ideile pleaca de la cei care nu-l inghit pe Basescu, politicieni sau nu. Nu vad, de exemplu, de ce Manolea este numit malefic doar pentru ca tu n-ai auzit de parapsihologi. Pe bune, crezi ca ai o atitudine inteleapta?

Da, am printre cunostiintele mele o astfel de persoana, iar familia mea apeleaza, uneori frecvent, la serviciile ei. Nu m-am gandit nici o clipa ca as fi vreun ciudat sau ca ar trebui sa dau cuiva socoteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Sincer sa fiu, in afara de cateva persoane de pe Forum, eu n-am intalnit oameni care sa rada sau sa se atace de problema asta. Si cred ca Basescu n-are de ce sa dea explicatii in acest caz. Asa cred eu.
Este evident ca ideile pleaca de la cei care nu-l inghit pe Basescu, politicieni sau nu.

N-ai intilnit? E evident ca... ?

www.hotnews.ro/stiri-opinii-6834136-basescu-are-dat-cateva-explicatii-urgente-despre-aliodor-manolea.htm" target="_blank">Basescu are de dat cateva explicatii urgente despre Aliodor Manolea .
Nu, nu e "o persoana de Forum", ci o persoana de pe Hot News, un mediu jurnalistic "portocaliu".
Nu, nu e "unu' de nu-l inghite pe Basescu", ci chiar un sustinator al lui.

Am dat (inca o data) acest link doar asa, ca sa intilnesti si asemenea oameni.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu am inteles. Daca esti Basescu poti sa faci ce vrei, daca esti X, nu. Curios, credeam ca e invers.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aaaa, ii e prieten/cunostinta!?

Da' voi va luati prietenii/cunostintele, cei cu varii meserii si hobby-uri, fie ei si www.hotnews.ro/stiri-politic-6833228-aliodor-manolea-profilul-complet-prestator-servicii-energetica-subtila-psiholog-devenire-afaceri-fara-succes.htm" target="_blank">prestatori de servicii in energetica subtila :), cu voi la job?
Va afisati cu ei la intilnirile oficiale pe care le aveti la serviciu? Chiar in conditiile in care, pina mai ieri, fusesera prietenii principalului competitor pe care-l aveti pe linie profesionala? :))
Ii si platiti?

-----

Oricum ar fi, faza va ramine de pomina. Deja a intrat in folclor :)). Am citit azi de "Romania Flacarii Violet si a mesmerismului adus la rang de arta politica prezidentiala" ( ), amintita intr-un articol care se ocupa de cu totul altceva.

Si tot asa:
Nu, nu e "o persoana de Forum", ci o persoana de pe Hot News, un mediu jurnalistic "portocaliu".
Nu, nu e "unu' de nu-l inghite pe Basescu", ci chiar un sustinator al lui.

P.S. Era sa uit articolul. Nu e on-topic, dar poate intereseaza pe careva: www.hotnews.ro/stiri-mediu-6841663-incalzirea-globala-alt-scandal-mare-comic.htm" target="_blank">asta. :P

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
P.S. Era sa uit articolul. Nu e on-topic, dar poate intereseaza pe careva: www.hotnews.ro/stiri-mediu-6841663-incalzirea-globala-alt-scandal-mare-comic.htm" target="_blank">asta. :P

Iara venisi cu Gica de la scularie? Individul asta scrie despre www.nasa.gov/topics/earth/features/temp-analysis-2009.html" target="_blank">ceva ce nu intelege. Putinul ger de-afara i-a inghetat simturile.

Mergi la inceput