Parapolitic
In replica la basesciana www.evz.ro/articole/detalii-articol/883120/EDITORIALUL-EVZ-Cum-a-castigat-Basescu-razboiul-psihotronic/" target="_blank">"I-am psihokinezit", partidul celui de-al 6-lea simt contraataca:
Sageata galben-violet l-a paralizat pe honorius!
Cum flacara violet se extinde cu repeziciune in politica si media damboviteana, Geoana, Marilena, Hrebenciuc si, de ieri, Vosganian propun in cor mutarea subforumului la sectiunea Paranormal.
Raspunsuri
iileana spune:
Baza teoretica poate o fi pe aici pe undeva: http://www.scribd.com/doc/6002140/ACTIUNI-ENERGOINFORMATIONALE-2008 .
Nu-s sigura, ca io n-am avut rabdare sa citesc materialul.
Mi-a fost destul sa vaz cu ce se ocupa Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", pam-pam.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
www.dailycotcodac.ro/2010/01/am-suferit-niste-atacuri-energetice/" target="_blank">Am suferit niște atacuri energetice
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
De-acuma, joia as vrea sa scriu, pe DC, cu mov.
Mirela, se poate introduce pe lista optiunilor de culori una ceva mai mov ("culoarea violet-deschisa a florilor de stinjenel" :) decit asta ?
Ca-s curioasa sa vad ce-o sa mi se intimple .
Triunghiul portocaliu *
desprecopii spune:
hi hi, am intrat la topicul asta din curiozitate - mi=a placut titlul.
Hm, Iilena, sa ne gandim ce putem face. Poate gasim niste flacari mov ca iconite sau punem o flacara mov intr-un colt, joi. Daca tot e sa ne ajute, sa beneficieze toata lumea de pe forum :)
o sa ma gandesc -
pup you
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Asta ce o mai fi? |
La prima vedere, pare bun.
Dam joia cu solutie de-asta pe forum, pe la colturi, pe plinte, pe dupa dulapuri...
Triunghiul portocaliu *
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul In replica la basesciana www.evz.ro/articole/detalii-articol/883120/EDITORIALUL-EVZ-Cum-a-castigat-Basescu-razboiul-psihotronic/" target="_blank">"I-am psihokinezit", partidul celui de-al 6-lea simt contraataca: Sageata galben-violet l-a paralizat pe honorius! Cum flacara violet se extinde cu repeziciune in politica si media damboviteana, Geoana, Marilena, Hrebenciuc si, de ieri, Vosganian propun in cor mutarea subforumului la sectiunea Paranormal. |
da ala care crede in flacari si altele vroia sa fie presedintele tarii....asta e ceva de te ingrozesti si nu altceva.
acum fac glume sustinatorii lui...hehehe...
xenocid spune:
Bai, nu trebuie sa excludem astfel de lucruri si nici sa le luam in ras!
Uite, unul din www.realitatea.net/crin-antonescu-in-anumite-momente-din-campanie--nu-mai-controlam-pronuntarea-unor-cuvinte_695837.html" target="_blank">handicapatii energetic nationali tocmai a gasit o modalitate prin care'si poate justifica proverbiala'i lene.
viviana spune:
Din Washington Post de azi:
The Associated Press
Monday, January 18, 2010; 6:25 AM
BUCHAREST, Romania -- In the latest bizarre claim to come out of Romania's presidential race last year, the loser and his wife have claimed he was subject to attacks of negative energy by aides of President Traian Basescu during a crucial debate.
Former Foreign Minister Mircea Geoana who lost the Dec. 6 runoff, claimed Basescu ordered the attacks against him, Mediafax news agency reported Monday.
"During the Dec. 3 debate ... people who were working for Basescu in this domain were present to the right of the camera. ... I saw them and I know who they are," Geoana told Antena 3 television. Geoana fared badly in parts of the debate.
His wife Mihaela Geoana said Saturday her husband "was very badly attacked, he couldn't concentrate."
Former President Ion Iliescu dismissed the allegations as "discussions for naive people, for uneducated people," according to Monday's edition of the daily Gandul.
Geoana aide Viorel Hrebenciuc has previously alleged there was a "violet flame" conspiracy during the campaign. He said Basescu dressed in purple on Thursdays to increase his chance of victory.
Asked about the violet connection, Basescu joked earlier this month that "it was the color of the year" in 2009.
Basescu narrowly won the election. Geoana's Social Democracy Party claimed the ballot was marred by fraud.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
Oh my!
Se simte un strop de indignare: la un topic care, pare-se, era deschis numa' votantilor lui Basescu, (care sint, vezi bine, toti 5 milioane numa' spirite critice unu' si unu', adoratoare de stiinta si desprinse de medievalisme), se trezira sa se-amuze si sectanti de-ai lui Antonescu. Cita obraznicie...
Hai sa va stric nitel cheful:
1. tocmai il ascult pe Antonescu, despre flacara violet a fost intrebat, vorbeste despre superstitii si despre ceea ce stim si ce nu stim, e mult mai putin dus cu pluta decit va place sa credeti. Luati notite.
2. lucrurile nu-s intotdeauna ce par a fi. Ramineti deschisi oricarui deznodamint, va sfatuiesc :).
Uite ce frumos va explica nenea asta: "Toate bune si frumoase, dar ce te faci, stralucitorule, daca afli ca Basescu chiar crede in chestii d-astea si chiar a platit niste vraci pentru ca sa se strambe la Geoana din spatele camerelor de filmat?
Si afli ca n-a iesit ala care "are o gandire de tip pre-modern, medieval, superstitios si anti-rational" ci ala care chiar foloseste practici "de tip pre-modern, medieval, superstitios si anti-rational"? :D"
3. flacara violet a devenit bun public, va place - nu va place. Indraznesc sa se foloseasca de culoarea cu pricina, ca tot e lasata de Dumnezeu pe pamint pentru uzul tuturor :)), si initiatorii Miscarii Violet:
" « Flacara violet » impotriva populismului . NU lui Traian Basescu pe 2 aprilie", cu explicatii: "De ce spunem nu".
Triunghiul portocaliu *