Parapolitic
Raspunsuri - Pagina 2
danielag spune:
Am deschis si eu link-ul pus de iileana mai sus, cel cu actiunile energo-informationale (Universitatea de Aparare Carol I) si m-am oprit la o comunicare cu titlul "Notiuni despre stres. Pregatirea unitatilor pentru lupta cu stresul." De unde citez:
II Tipuri de stres datorat luptei
1. Stresul acut al luptei
Se refera la ceea ce se intampla pe timpul actiuni propriu-zise si se manifesta prin doua moduri:
- victima este ca si paralizata si adesea nu poate vorbi, priveste fix si pare incapabila sa actioneze si sa raspundă normal. Aceasta stare il indemna la fapte necugetate cum ar fi fuga din fata inamicului refuzul de a lupta sau chiar tendinta de a se ascunde de inamic
- victima evita sa analizeze situatia, sa se concentreze asupra elementelor misiunii, furnizand informatii incomplete (desi vitale) despre situatiile intalnite.
[...]"
Curat-murdar cum se potriveste cu contextul... doar ca nu e nici cu flacari violet, si nici din cauza flacarilor violete .
Daniela
capcaunul spune:
Xenooooo!
Guzganul violet este veriga lipsa dintre Romania crestina si Richard Dawkins!
Ingrid S spune:
Toate aberatiile astea paranormale fac parte dintre lucrurile care se stiu dar despre care nu se vorbeste. Cine incepe sa analizeze, sa caute explicatii e cotat din start ca un medieval. Si bine i se face.
Si alte tari cerceteaza fenomenele paranormale, nu in wc sau in dormitor, ci in laboratoare, doar ca se pastreaza tacerea, cum e si firesc.
Eu nu cred in paranormale, cand o sa vad o lingura zburand singura spre mine, am sa strig minunea, pana atunci stop. Dar consider ca Basescu crede in tampeniile astea. Pe acolo toti se stiu fiecare ce invarte si langa cine se invarte. Aratau ieri-seara la tv pe bioenergeticianul c..rului, Aliodor Manolea care sedea la confruntare, l-au mai filmat langa Basescu si cu alte ocazii, nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang de prostia lui?
http://www.realitatea.net/aliodor-manolea--parapsihologul-din-spatele-lui-traian-basescu--vezi-video_695997.html
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Aratau ieri-seara la tv pe bioenergeticianul c..rului, Aliodor Manolea care sedea la confruntare, l-au mai filmat langa Basescu si cu alte ocazii, nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang de prostia lui? |
A, deci Basescu e de vina ca se crizeaza Geoana, nevasta-sa si alti papagali...ca ei cred ca au fost atacati energetic...
Si cred ca tot Basescu e de vina ca Stroe arata ca o bibilica in strai mov...
http://www.gandul.info/opinii/parapsi-5368391
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Si tot n-am o explicatie privind mutra aia de imbecil a lui Manolea. Cica si nevasta-sa are acelasi ocupatii. Prin dormitor leviteaza impreuna, mai mult ca sigur. Bine ca n-a avut timp sa apara la tv, altfel vreo 70% il votau pe Basescu din primul tur..
Geoana a scos un porumbel care il va taxa cu brio. Nu se spune asa ceva. E frumos sa afirmi ca crezi in Dumnezeu, dar cand incepi cu paranormalele, deja esti privit ca un idiot. Trebuia sa taca si sa se inconjoare de 10 paranormali care sa faca bu-hu-hu noaptea spre ferestrele Cotroceniului si sa se tina de mana in timpul confruntarii. Era mai bine.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Yo pun pariu ca Vadim sa fi fost in locul lui Geoana la discutie nu ar fi fost nici macar 1 secunda atacat de flacara violet.
Geoana e un retardat..si aia din jurul lui si-au batut joc de el in ultimul hal. Voi cautati paranormalul si de fapt problema e alta.
sirimie spune:
Eu nici nu imi dau seama ce e mai grav, ca politicienii spun asa ceva sau ca ei chiar cred asa ceva..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Eu nici nu imi dau seama ce e mai grav, ca politicienii spun asa ceva sau ca ei chiar cred asa ceva.. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
ce este culmea este ca vine handicapatul de politican si spune de flacara rosie si apoi sar sustinatorii sa-l scoata din rahat...asta e comedia cea mare.
da asa ne amuzam si noi...sustinatorii dau in penibil..si asta e viata.
b.nica spune:
Este incredibil cum poate sa se compromita un politician pe mana lui!
Se dorea occidental,modern,a sfarsit lamentabil cu "Mama Omida" de gat!
Mihaela Geoana se ruja in vazul lumii tot pe motiv de atac energetic si de stress indus paranormal?
sirimie spune:
Ne întoarcem în Evul Mediu sau n-am plecat niciodat#259; de acolo?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog