Parapolitic
Raspunsuri - Pagina 3
sirimie spune:
b.nica, vezi ca astia zic ca nici Basescu nu e mai prejos, umbla cu parapsihologi dupa el Boc isi citeste horoscopul dupa cum sustine la OTV, ca tot romanul
si jurnalistii sint si ei in ton, nu i-au pus sa jure pe biblie?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
Geoana si Basescu au mult mai multe lucruri in comun in domeniul parapsihopupu decit s-ar crede la prima vedere. Difera doar la capitolul discretie.
Aliodor Manolea a lucrat pentru Geoana. Si apoi a fost dat afara.
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6828874-sever-voinescu-catalin-avramescu-neaga-prezenta-parapsihologului-aliodor-manolea-staff-campanie-lui-traian-basescu.htm
Vai, cum poti sa minti in halul asta?
Sa-t' fie rusine..domnule Voinescu! (o lacrima la coltul ochiului).
Iileana, so, Geoana l-a trimis pe Manolea la dracu' si aceasta chiar a nimerit?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
beren spune:
The truth is out there ...
------------
Reportaj special al corespondentului Radio Erevan la Bucuresti, S-B Cohen:
Printr-un comunicat extraordinar, Biroul Electoral Central a dezvaluit existenta unui test secret la care au fost supusi candidatii la presedentia Romaniei, in decembrie trecut. Testul a fost ales dintre intrebarile sugerate de cetatenii simpli, reprezentand electoratul natiunii. Rezultatul testului a fost comunicat prin cai subliminale si a afectat in mod crucial votul electoratului.
Intrebarea aleasa a fost: "Comentati diferentele dintre efectele cuantice la orizontul unei gauri negre, intre teoriile lui si Larsen/Wilczek si Mazur/Mottola", propusa de dl. G. Pristanda (pensionar, fost jandarm).
Conform BEC, d-lui Geoana i-a suflat V. Hrebenciuc, asa ca raspunsul ales a fost: "Alianta PSD-PNL militeaza pentru o larga reconciliere nationala care sa readuca linistea in tara, asa ca respinge hotarat orice insinuare de asa-numite 'diferente' intre orice doua teorii, atat din est cat si din vest."
D-lui Basescu i-a suflat H-R. Patapievici, care si-a adus aminte de trecutul lui de fizician si a furnizat raspunsul corect.
------
Si uite asa a ajuns Basescu presedinte ...
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Si tot n-am o explicatie privind mutra aia de imbecil a lui Manolea. Cica si nevasta-sa are acelasi ocupatii. Prin dormitor leviteaza impreuna, mai mult ca sigur. Bine ca n-a avut timp sa apara la tv, altfel vreo 70% il votau pe Basescu din primul tur.. Geoana a scos un porumbel care il va taxa cu brio. Nu se spune asa ceva. E frumos sa afirmi ca crezi in Dumnezeu, dar cand incepi cu paranormalele, deja esti privit ca un idiot. Trebuia sa taca si sa se inconjoare de 10 paranormali care sa faca bu-hu-hu noaptea spre ferestrele Cotroceniului si sa se tina de mana in timpul confruntarii. Era mai bine. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Mie nu mi se pare aiurea nici sa iti afirmi credinta in paranormal. Ca e credinta ta personala si ti-o asumi, e chiar un act de curaj. Dar nu mi se pare normal sa explici fenomenele sociale & politice din Romania astfel. Abia asta e ridicol.
NOTA. Capcaunule, cred ca Marilena e de fapt Mihaela.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Si tot pt Ingrid: Manolea e imbecil din cauza mutrei? Ne intoarcem la fiziognomie?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
beren spune:
citat din mesajul lui Llaura Entanglementu' naibii si rasu' copiilor If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
Quantum alba-neagra ...
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Monnvas Si tot pt Ingrid: Manolea e imbecil din cauza mutrei? Ne intoarcem la fiziognomie? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ah, bietul Lombroso ar fi avut ceva de studiat la individ. Nu se incadreaza tipologiei de criminal, dar de sarlatan, sigur. De ce am zis ca e imbecil? Asa imi creeaza impresia, na. Lasa-mi analiza impresiilor la sectiunea de cultura, please.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues