Parapolitic
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Mie nu mi se pare aiurea nici sa iti afirmi credinta in paranormal. Ca e credinta ta personala si ti-o asumi, e chiar un act de curaj. Dar nu mi se pare normal sa explici fenomenele sociale & politice din Romania astfel. Abia asta e ridicol. NOTA. Capcaunule, cred ca Marilena e de fapt Mihaela. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ba, pardon. Tu, ca om politic esti invatat ca nu orice dihanie trebuie sa-ti zboare din gurita. Repet, sunt aspecte care se evita. Din partea mea n-au decat sa creada amandoi in pupeze, cu conditia sa taca. Vorba e de argint, tacerea e de aur.
Iar minciuna de care dau dovada Voinestii, prea-plecatele slugi ale imparatului e de culoare maro si consistenta moale.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Llaura spune:
Aualeu, beren vrea sa-l pipaie pe Manolea (ma rog, capul, dar cine se mai incurca in detalii). Deeeniiizel, sesizeaza-l pe Mandruta sa spuie la observator
Edit: sorry, am incurcat borcanele. Carry on!
beren spune:
Ba deloc. Singurul cap in discutie aici este al d. Geoana, care poate fi usor gasit dupa metoda populara "pestele de la cap se impute".
viviana spune:
Pai nu o fi facut parte din stafful de campanie.
AM vazut-o in sala si pe fiica mare a lui Basescu. Asta inseamna ca a facut parte din stafful de campanie?
Partea cu pranormalul tine de gandirea intima a unei persoane.
In politica sunt lucruri care nu trebuie spuse sub nicio forma. Cand un politician isi afirma credinta in trucuri paranormale nu da dovada de curaj ci de imbecilitate.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Si tot n-am o explicatie privind mutra aia de imbecil a lui Manolea. Cica si nevasta-sa are acelasi ocupatii. Prin dormitor leviteaza impreuna, mai mult ca sigur. |
Te hazardezi inutil in presupuneri; te asigur ca sunt doi oameni normali, iar doamna are ocupatii absolut pamantene.
Cum poti emite astfel de speculatii, doar din ura pentru Basescu?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Rufus
Te hazardezi inutil in presupuneri; te asigur ca sunt doi oameni normali, iar doamna are ocupatii absolut pamantene. Cum poti emite astfel de speculatii, doar din ura pentru Basescu? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Impreuna cu sotul sau, Doina Manolea este autoarea mai multor carti de specialitate, precum "Energetica subtila a fiintei umane" - Editura Aldomar, "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Perceptii extrasenzoriale - Manual pentru dobandirea si dezvoltarea simturilor subtile", "Feeling - Manual pentru vindecare folosind palmele" - Editura Aldomar, "Influenta distala, teoria si practica vindecarii de la distanta", "Aura energetica, manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane".
Am crezut ca e o coincidenta, dar acum chiar vad ca ai ceva cu mine. Ma urmaresti, hm.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Impreuna cu sotul sau, Doina Manolea este autoarea mai multor carti de specialitate... Am crezut ca e o coincidenta, dar acum chiar vad ca ai ceva cu mine. Ma urmaresti, hm. |
A... si asta e o dovada clara ca leviteaza in dormitor
Dar, de ce spui ca am ceva cu tine? Sau, ce anume crezi ca am cu tine?
Iar te hazardezi...ca de obicei.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Rufus, erau doua glume:
1. Ca ar levita madam Manolea, nu cred ca leviteaza cineva, era doar un misto la adresa "stiintelor" cu care se ocupa;
2. Ultima fraza facea direct referire la tine, cand mi-ai facut observatie ca te urmaresc si am scris-o sa-ti dai seama si singur de absurditatea "atacului" tau.
Dat fiind faptul ca nu ai inteles niciuna dintre ele, te rog de data asta serios sa ma lasi in pace.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Ultima fraza facea direct referire la tine, cand mi-ai facut observatie ca te urmaresc |
Ingrid, visezi. N-am zis niciodata asa ceva. Cred ca ai o problema.
Dar iti respect rugamintea.
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Rufus
Ingrid, visezi. N-am zis niciodata asa ceva. Cred ca ai o problema. Dar iti respect rugamintea. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
La inceput, am crezut ca mi se pare. Acum sunt sigur: Ingrid, cel putin in cazul meu, inventezi, intentionat sau nu, pareri pe care le treci ca fiind ale mele.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues