Parapolitic
Raspunsuri - Pagina 8
Guestus spune:
Yo cred ca va dau aia la partid teme sa discutati pe forumuri.
unul sa discute structuri comuniste...altul paranormali...altul sa caute comunisti si securisti. daca ziarele au dat faliment...forumul si blogul mai ramin.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Care presa straina rade de presedinte? |
Nu ride propriu-zis, numa' se minuneaza .
"At first Romanians mocked their ex-foreign minister saying he was a bad loser. Basescu himself jokingly dismissed the allegations. But the recent publication of photos showing well-known parapsychologist Aliodor Manolea close to Basescu during the campaign has caused Romanians to wonder whether the president really did put a hex on his rival.
The photos show Manolea, a slightly built, bearded man with a round face and cropped receding hair, walking yards (meters) behind Basescu ahead of the debate. Manolea's specialties include deep mind control, clairvoyance and hypnotic trance, according to the Romanian Association of Transpersonal Psychology.
For weeks, Basescu's office declined to comment on Manolea, with officials referring inquiries to the Liberal Democratic Party that supported the president. Officials there gave evasive answers – but not outright denials."
http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20100122/eu-romania-paranormal-politics/
Triunghiul portocaliu *
Guestus spune:
ziarul huffington e unul dintre cele mai mari ziare.
si daily mail un alt monstru sacru nu zice nimic despre acest caz intortocheat?
Guestus spune:
Da citesti tu huffington post sau ai inceput sa cauti ..si sa cauti...si sa cauti..si ai dat fix de acest ziar de elita
sirimie spune:
Eu nu am zis nicaieri ca presa straina ride de presedinte ci ca ride cu fundul de noi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus Da citesti tu huffington post sau ai inceput sa cauti ..si sa cauti...si sa cauti..si ai dat fix de acest ziar de elita |
Nu, pisi, in schimb, spre deosebire de tine, citesc www.hotnews.ro/stiri-politic-6837698-flacara-violeta-continua-faca-deliciul-presei-internationale-casa-lui-dracula-acuzatiile-lui-geoana-declansat-dezbatere-nationala.htm" target="_blank">HotNews.
Triunghiul portocaliu *
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Nu, pisi, in schimb, spre deosebire de tine, citesc www.hotnews.ro/stiri-politic-6837698-flacara-violeta-continua-faca-deliciul-presei-internationale-casa-lui-dracula-acuzatiile-lui-geoana-declansat-dezbatere-nationala.htm" target="_blank">HotNews. |
si ai simtit tu nevoia sa ne faci si noua cunoscut ce scrie acest mare ziar hutttington post din satul X arizona.
cita placere trebuie sa fi avut cind ai dat copy paste...uite domle ca scriu astia din vest de basescu nasol ..vai ce bine
da unde este sirimie? cu clasicul ..."vai domle ne face basescu de rahat in US..nu credeam asa ceva "
sirimie spune:
slabut, guestus, slabut
daca nu ai mai avut ce sa zici ai bagat "clasicul" partidul va invata si ce mai ai de zis la ce zic eu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Rufus spune:
citat din mesajul lui sirimie Ce e drept, nu trebuie sa dea dezmintiri la tot ce apare la tembelizor. Nici atunci cind cu caseta cu copilul lovit nu trebuia sa dezminta, a facut-o din politete |
Pai, atunci a fost acuzat de o chestie nasoala, nu de o bazaconie d-asta...doar n-o sa raspunda la toti prostii...
Dar tot vad ca zici ca Manolea e SPP-ist, SPP-ul dezminte. Stii tu ceva in plus?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie slabut, guestus, slabut daca nu ai mai avut ce sa zici ai bagat "clasicul" partidul va invata si ce mai ai de zis la ce zic eu |
Simona, cea mai simpatica a fost asta:
citat din mesajul lui Guestus Yo cred ca va dau aia la partid teme sa discutati pe forumuri. |
In conditiile in care topicul asta a fost initat de Capcaun . Capcaunule, oare la ce partid face Guestus referire? :))
Triunghiul portocaliu *