Parapolitic

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Hai ca sintem la subiect:
ADE 651 este ultimul racnet in materie de ... baghete magice. www.adevarul.ro/international/europa/detectoare-marea_britanie-scandal_0_195580577.html" target="_blank">Fabricat in Romania bazat pe tehnologie de ultima ora, cumparat cu sutele si zecile de milioane de armata irakiana, dispozitivul magic a ratat 2 tone de explozibil responsabile de 155 de morti.
In ciuda faptului ca www.nytimes.com/2009/11/04/world/middleeast/04sensors.html?_r=3" target="_blank">specificatiile anuntau ca dispozitivul poate detecta arme, munitie, droguri, cadavre, de la un kilometru, din aer, sub apa, ingropate, prin pereti, genera rezultate fals pozitive din cauza deodorantelor de masina si a plombelor soferilor
Pentru siguranta noastra Aeroportul Mihail Kogalniceanu a cumparat si el 4 bete d'astea cu 25.000 Euro bucata.

Nu ratati in numarul urmator, protectia homeopatica anti-srapnel.

Come to the Dark Side. We have cookies!

... in conditiile astea, mai crede cineva ca Elodia nu a fost inca gasita??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Imi placea mai mult cind se vorbea de Basescu p'acilea

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Sirime, hai ca ai fost dulce,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Xeno, iar te bazaie musca homeopata si dai cu pliciul in aer?

Daca numai incerci sa bagi Homeopatia la paranormal,zau ca i-ar iti fac invitatia sa faci un proving cu un remediu pe care il stiu eu si care este rau de tot,imi este jena sa spun cam cum se comporta cei care au nevoie de el,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema

... in conditiile astea, mai crede cineva ca Elodia nu a fost inca gasita??

Cui ii mai pasa de Elodia?
OTV-ul deja isi asigura ratingul cu alte personagii :)).

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/politic/cei-mai-chiulangii-parlamentari-slideshow5406376

dar de topul hahalerelor ce zici iiileana?
tot ce ne-ai innebunit la cap tu sa votam se afla pe lista leprelor.
uite-i...sint toti adunati ...
spune sa stim si noi ...ce fac nene toata ziua astia...beau..maninca...la TV...cu ce isi ocupa timpul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

tot ce ne-ai innebunit la cap tu sa votam se afla pe lista leprelor.

Unde?
Da' cu link, te rog.
Unde v-am innebunit eu de cap sa-i votati?

Eu v-am spus, cu lux de amanunte ce-i drept, de ce-i votez eu pe astia si nu pe ailalti. Ceea ce, de altfel, ati facut si voi intocmai.

Da' ce faine articole "lecturezi" tu. Numa' cu poze :)).

Edit: daca nu ti-e prea greu, incearca si un articol www.realitatea.net/ipp--doar-9-parlamentari-au-fost-prezenti-la-toate-sedintele-legislativului-in-sesiunea-septembrie-decembrie-2009_696505.html" target="_blank">cu text.
Si-ai sa constati ca, in articolul tau pentru prescolari, poza "leprei" cu care votez eu e cea mai mare numai ca sa-ti faca tie o bucurie.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai nene yo discut cu cifre....nu cu ce spune ala pe blog si altul si opinia altor ziaristi retardati.

...curaj...incepi iar "va place ziaristul X...uite ce zice de basescu" ...foarte misto si foarte cititi sint unii

Inca 1 data....aia care au facut topul leprelor l-au facut cu date exacte. ....comprende?
cifrele conteaza si nimic altceva.

Mergi la inceput

Vezi edit-ul la postul precedent, sa te lamuresti cum e cu cifrele.
Comprende?

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

DD da lectii de tv, acum sunt elodii pe toate canalele, mai ales pe cele ale mogulului Felix. Place la lume, de; plac si dezvaluirile senzationale anti-vaccin. Cum era injuratura aia, "deontologule"?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

incepi iar "va place ziaristul X...uite ce zice de basescu" ...

Guestuss, vezi ca, []cit ai lipsit tu, tocmai ce-am devenit si mai ticaloasa de-atit: "va place ziaristul X, care-l lauda de obicei pe Basescu?... Uite ce zice de incalzirea globala!..." :))

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput