Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Fetelor, este normal ca dupa36 de ore sa mai faca febra? ca are 38.9 intrarectal...

Dar ce vaccin ati facut?
Eu stiu ca febra apare in primele 24 -48 de ore.Si eu zic sa intrebi dr.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

liliana, sunteti o familie foarte frumoasa! ai o mandrete de baiat!

poate ca asha face el, daca zici ca si la 6 luni ati avut aceeasi problema...

LE: de fapt, acum mi-am amintit ca Razvan a facut febra la 24 de ore dupas vaccin si l-a tinut 24 de ore...dar nu a fost asha mare..adica avea nu tindea spre 39...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

nusha, salut! Sanatate si refacere usoara puiului! Ce l-a ajutat pe Teo cand tusea rau si mult - sirop de tei si miere, de la hipocrate (de la plafar l-am luat), ii calma tusea si spasmele imediat.

Noi nu avem avioane. Ma rog, avem unul, l-a luat tati la un zbor cu KLM, dar nu e deloc de copii asa ca sade in vitrina, il mai cere Teo, dar rar, se joaca putin cu el (il pune pe jos si in invarte nitel in jurul axei si pa-pa) apoi la loc in vitrina cu el...
Mai avem un submarin cu arc, rasucesti si zuruie prin toata casa, nici ala nu-i de interes...
As fi curioasa sa vad ce avion are Elsa, ca citeam ca ii si place.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

asta e avionul - http://picasaweb.google.com/Houlier/Craciun2009?authkey=Gv1sRgCKiu5o2L_OeYBw#5423250801215238962

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Feli, bine ai revenit, ce bine-mi pare sa te citesc din nou. Ce nazdravenii face Falkone, e de neintrecut. Poate te induri sa mai pui niste poze cu el :) Pupam!
Ada, pe mine m-a amuzat ce sintaxa ai ales tu la propozitia aia, sper ca nu te superi pe mine, chiar mi-a placut sa o descifrez. Sa ma vezi pe mine ce alambicat vorbesc cind trebuie sa-i explic soatei ceva, in loc sa simplific lucrurile, eu mai mult le complic, asa ca DEX-ul sa traiasca. Bine, are si el niste intrebari citeodata de nu stiu de unde le scoate... niste cuvinte pe care eu nu le-am mai folosit niciodat in ultimii 10 ani. Imi dau seama ca vocabularul meu se restringe la greu, noroc cu voi, ca-mi tineti 'limba' treaza. :)

Mergi la inceput

Nushu, cit costa transportul la covorasul ala de colorat? Nu stiu daca astia din UK vor sa-l livreze in Franta... dar eu as incerca, ca aici e mai scump decit in UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am vazut avionul in auchan, era vreo 100 ron aprox...
il are si finul meu si Razvan era incantat de el de acum un an, se invarte elicea si scoate niste sunete, are un joc de lumini...are si sortator de forme, mi se pare super!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare!

david e pe antibiotic are rosu in gatde duminica tuseste de zici ca-si scuipa plamaniiofff nu mananaca,doarme rau din cauza tusei..

i-am comandat azi de pe amazon www.amazon.co.uk/Tomy-Rainbow-Aquadraw/dp/B000T50MBI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kids&qid=1263919278&sr=1-1" target="_blank">tomy rainbow aquadraw sper sa-i placa,eu il stiu de la nepotica mea il avea acum vreo 2 ani si era tare inacantata de el.ea il avea pe cel clasic asta cred ca e mai misto,cand vine va dau detalii

de David

Imi pare rau sa se faca bine repede ca e bolnavior micutul. Sper sa se faca bine repejor. Si noi avem Tomy rainbow aquadoodle. L-am primit de nasica de Craciun Sofia nu e f incantata de desenat inca, dar probabil tb sa mai creasca putin.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nusha imi pare rau ca Davidelu e bolnavior.sa ii treaca repede.
Si eu vreau niste site-uri cu puzzle din alea.
Mami de huni multumim pt pupici.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nusha sper sa scapti repede de necaz! Puzzle-uri din alea simple, cu animale eu am luat de la casa retro, stiu ca are si site... www.casaretro.com. Pe site nu le-am cautat dar sigur gasesti...

LE: uite http://www.casaretro.com/product_info.php/info/p1177_1JBD-1JBD-10124-KNOB-PUZZLE---8221-PE-LAC--8221-.html/XTCsid/a14c258c53f6f5e0695866369ef08109

noi le avem pe astea: http://www.casaretro.com/product_info.php/info/p2111_5JLC--1-2-3-6--INCASTRU-FERMA-MIC.html

liliana sunttei niste dragalasi. Multumim ce ne-ai permis sa va cunoastem si din foto. Te asteptam pe aci de cate ori ai chef si nevoie de cate o vorba buna....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

liliana, ii poti da si supozitor cu paracetamol, ca sa fii sigura ca trece noaptea cu bine. si sosetute cu otet, impachetari, daca creste febra, dus cu apa calaie, imbracat mai lejer si in camera in care doarme sa nu fie f cald. asta pana dai de doctor, eu zic ca tb sa vb cu el.
am vazut pozele, sunteti o familie f frumoasa! si ce tort fain a avut Codrin! (eu sunt fan Tweety).

nocom, de voi ce sa mai zic, sunteti super de super! mereu imi place sa va admir in poze.

nushu, off, sanatate multa puiului, sper sa va reveniti repede!! la noi ptr tuse a mers f bine PROSPAN, e pe baza de plante, are gust bun, 2.5ml de 2 ori pe zi. merge si ptr tuse seaca si ptr tuse expectoranta.
avioane nu le-am luat hunilor, dar cel al Elsei arata super! daca gasesc online la un pret rezonabil, poate ma bag, desi deocamdata am alte achizitii in cap, destul de scumpe... uff, mania asta a mea.

cat despre puzzle, nushu si dya, in afara de cele puse de nocom, pe care si eu tot de la ea le stiu si care mi se par faine, utile si ok ca pret, eu le-am ochit si pe astea, de cateva luni vreau sa le comand, dar nu am apucat. sunt mai scumpe, ca cica sunt de firma, 'Melissa & Doug', renumiti in special pentru calitatea si ingeniozitatea jucariilor de lemn pe care le-au tot produs, sunt si f premiati, si de asta sunt mai scumpe. sunt faine, dar nush daca merita banii:
http://www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-5188-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-cu-sunete-Alfabet.html

http://www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-5237-Melissa-&-Doug---Puzzle-de-lemn-Atinge-si-descopera---Animale-de-companie.html

http://www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-3829-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-in-relief-Safari.html

o noapte linistita va doresc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput