Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
Liliana si Crina facea temperatura la vaccinuri, dr zicea sa fiu atenta 2-3 zile pt ca e posibil sa faca temperatura
, fii atenta si daca face mai rau ii poti pune un supozitor Novocalmin sau Diclogesic plus sosete cu otet
Tare frumosi sunteti in poze
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
kllemi spune:
buna seara uuuffff...ce zi grea am avut....am inceput bine cu nemancat
....dupa acre a urmat saniutza...acolo a fost mai bine....numai ca nu vroia sa se dea jos de pe ea....nici in fata usii ![]()
...dupa care a urmat dr....am fost la vestitul Stanciu....care ma cam speriat un pic...mia zis sa-i fac testu coproparazitologic si analiza de giardia....sper din suflet sa nu iasa nimic....acum sa vedem
....dupa care a mai urmat un pic de saniutza pina la farmacie si inapoi...si ce daca o ninge
...nu o deranjeaza cu nimic
......si dupa toate povestirile de pina acum nu a dormit decat 20 de min...
....sigur va dormi bine la noapte 

nushavaaaaiiii.... imi pare rau, de Davidutzu.....sper sa-i treaca cat mai repede 
lumi
...dar, de ce nu a-ti iesit cu saniutza???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
musettepink spune:
Multumim de felicitari
Am intrat repede sa cer amanunte despre sanie.Joy il trimit pe tata maine acolo.Din ce este sania, din plastic?multumesc mult de pont,iti zic maine daca am gasit si noi.
piolica ce frumos e avionul,superb,Claudinna asa ai vazut in auchan,pe bune?nu l-am vazut ,e drept ca nici nu m-am uitat dupa asa ceva,o sa ma duc sa caut si eu.

de
Luca
dyanira spune:
Nocom ce faine poze.
Multumi pt site-ul cu puzzle.
Lumi alea de la Mellisa&Doug sunt superbe adica mie imi plac sigur voi comanda si eu .Si ia zi-ne ce cumparaturi mai ai in program ca ne mai tentezi si pe noi ca tu intotdeuna faci achizitii superbe.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Multumim de felicitari ![]() Am intrat repede sa cer amanunte despre sanie.Joy il trimit pe tata maine acolo.Din ce este sania, din plastic?multumesc mult de pont,iti zic maine daca am gasit si noi. ![]() |
Este albastra, din plastic. Este pt copii mai mai asa ca spatarul la sezut nu e prea inalt. Avantajul e ca e mai lunga si poate sta intins dc vrea sa faca nani, ca Sofia.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
piolica spune:
Liliana, bine ai venit. Multa sanatate puiului, vad ca ti-au spus fetele ce sa faci ca sa-i scada puiului febra. Am trecut si eu prin asta acum 2 seri si stiu cum e, sper sa fie bine si sa scada cit mai repede febra! V-am vazut si in poze, sinteti tare frumusei.
Nushu, sanatate multa puiului!
Nocom, foarte frumoase pozele, ca de obicei. Copiii tai sint tare scumpi, Matei e un adevarat domnisor deja. Insa vad ca o cam slugaresti pe aia mica, dupa ce ca o sedezi o mai si zapacesti cu treburile prin casa???? Pai acum citeva zile ai pus-o sa faca prajitura, acum matura casa... hmmmm!!!! ![]()
![]()
E super dulce cu maturica si farasul in mina. Pupici la voi toti!
Claudinna, sa stii ca eu raman muta de cite ori scrii ce a mai invatat Razvan. Copilul tau e foarte, foarte istet! Felicitari mamico!
Musette, daca vrei sa-ti pui parul pe moate de la zgomotul pe care-l face avionul asta, atunci cumpara-l!!!! Glumesc! :):):) E tare fain, iar Elsei ii place tare mult. In schimb, sa stii ca are mai multe melodii si e o nebunie, in schimb are si avantajul ca poti sa-l opresti cind nu mai rezisti. Daca si lui Luca ii va placea avionul cum ii place Elsei si lui Lucas de Bitza, atunci te-ai scos, o sa stea numai pe el. Noi deja trebuie sa schimbam pt a treia oara bateriile de la Craciun si pina acum, de 2 zile e mort, nu mai are baterii, iar eu tot amin momentul sa cumpar altele. ![]()
(cit despre pret aici e in jur de 50 de euro, insa noi ne-am scos, a fost cadou:):)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
tocmai am aflat ca este, domnule, IMPOSIBIL sa-si ia concediu pana pe la sfarsitul lui martie....
asta dupa ce mai era putin si plecam imediat dupa 1 feb. Bine ca nu aveam bilete pe undeva sa faceam crima (musette
)

- asta pentru mine si familia mea numeroasa
iar pt TL: !#()#@(#$*@@@#*#%^&@!(%%(^#@_!$()*!!!!
sunt plina de draci!!!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia tocmai am aflat ca este, domnule, IMPOSIBIL sa-si ia concediu pana pe la sfarsitul lui martie.... asta dupa ce mai era putin si plecam imediat dupa 1 feb. Bine ca nu aveam bilete pe undeva sa faceam crima (musette ![]() ![]() - asta pentru mine si familia mea numeroasaiar pt TL: !#()#@(#$*@@@#*#%^&@!(%%(^#@_!$()*!!!! sunt plina de draci!!!!! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
liliana multa sanatate,sunteti o familie tare frumoasa.
Nusha multa sanatate si voua
Nocom ai doi copii superbi
Musette off ce rau imi pare ca s-a lovit Luca,va
si sa va treaca cat mai repede.
Dya nu stiu ce vaoi face,sincer....cum il vei duce la gradi pe Andrei?La una particulara?Ca e mic ptr cea de stat nuu?
Lumiff frumoase puzzel-urile.
piolica ma bucur ca e mai bine Lizuca
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Ada, imi pare tare rau!!!! Asta cu scirbiciul si pe mine ma oftica de multe ori, sotul meu pleaca in vacanta cu laptopul dupa el si aproape de fiecare data a trebuit sa rezolve cite o problema (inclusiv cu o zi inainte de botezul Elsei de a trebuit sa fac vreo 700 de km dus intors sa-i iau pe ai mei de la aeroport, in conditiile in care eu mai aveam niste chestii de ultima ora de facut si eram super nestresata zicindu-mi ca am timp berechet...). Sint alaturi de tine!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)