Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

dyanira problema la inimioara am descoperit-o la 3 luni pur intamplator .Ai inteles gresit, la un an am aflat ca s-a inchisSuntem din Barlad.
claudinna Ai un baitel super Cum stie el poezii la un an si 4 luni! Felicitari! E un scump!
Imi puteti spune, va rog,de un site unde as putea incarca poze?

Ok scuze intr-adevar nu am inteles bine.Ce e important ca acum e bine.
Si Andrei al meu e nascut la 40s si 3 z tot prin cezariana si in aceiasi data deci au cateva lucruri in comun.Sa ne pui si poze sa va vedem.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello, hello, ne-am intors si noi de la zapada, taaare fain a fost, am stat vreo ora. hunii au fost extrem de cuminti, ma asteptam sa-i deranjeze zapada care le cadea pe fata, dar nu a fost cazul. vreo juma' de ora au stat in carut si vreo juma de ora s-au alergat prin zapada!
mi-a fost extrem de usor cu caruciorul azi, chiar nu ma asteptam, dar zapada era cam peste tot, nu erau sleauri, nu era gheata si nici flescaiala. bestial!

liliana, bine ai venit!

Andrei, Luca, Vlad, va pupa mami de huni, sunteti baieti mari si isteti! muah!

noi ne spalam pe dinti in fiecare seara cam de pe la 11 luni, pe atunci aveau 4 dinti. uneori si dimineata, dar nu reusesc sa ma mobilizez, mai ales ca dimineata e treaba mare cu olita.
nu se spala singuri nicicum, dar se bucura cand ii intreb daca vor sa spele pe dinti si deschid gurita cu placere. periuta avem acum de copiluti mai mari, de la Chicco, cu perisori. nu intampinam niciun fel de probleme.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mda, scuze de balbaiala... ma certam cu Teo care nu vroia sa doarma si pana la urma m-am bagat cu el in pat

deci... pasta de dinti se cheama Nenedent, si cred ca se gaseste si pe la voi. Noi nu am folosit degetarul la Radu, doar la Teo. Radu direct cu periuta normala, OralB, ii place foarte mult si se spala singur.
Acum folosim degetarele drept capace pentru periutele lor.

Radu a dormit doar vreo ora... asta-i tot pe ziua de azi. Dar o fi dormit profund, ca-i pus pe sotii, plin de energie si are ceva cu laptopul meu...

Feli retetele mele sunt mai de lenesi asa... La carne nu ma pricep deloc... sunt varza, ma rog...
Noroc ca numai una-doua am, ca era sa si intreb "care retete, dom'le"...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Asaaaaa,

Am revenit, la fel de optimista si vesela . Am mai dat o tura de o ora jumate pe afara, acum puteti sa-mi spuneti si vrednica caci am dat zapada din toata curtea, plus in fata portii pe trotuar si unde parcheaza tata masina si apoi am tras la saniutza cu 2 grasuni in ea prin tot cartierul!! mai am un pic si adorm de obo ce sunt, dar m-a sunat tati ca e pe drum, deci o sa ma liber de acuma sa pot sta la lenevit!!

feli eeei, ce dor imi era de nazbatiile lui Falkone!!

liliana noi ne spalam pe dinti cu periuta normala (de copii de 1 an) de la 1 an. Dariei ii place, numai ca eu uit destul de des.... Poti pune poze pe webshot sau shuterfly.

musette Doamne, si mie mi-a stat inima in loc cand ai zis de ochi. Bine ca a fost grav. Off, nazdravanii astia ai nostri or s ane scoata peri albi curand!!

AICI aveti cateva poze de azi.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

david e pe antibiotic are rosu in gatde duminica tuseste de zici ca-si scuipa plamaniiofff nu mananaca,doarme rau din cauza tusei..

i-am comandat azi de pe amazon www.amazon.co.uk/Tomy-Rainbow-Aquadraw/dp/B000T50MBI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kids&qid=1263919278&sr=1-1" target="_blank">tomy rainbow aquadraw sper sa-i placa,eu il stiu de la nepotica mea il avea acum vreo 2 ani si era tare inacantata de el.ea il avea pe cel clasic asta cred ca e mai misto,cand vine va dau detalii

din cauza faptului ca suntem consemnati in casa ne plictisim ingrozitor si vreau sa-i mai iau niste jucarii sa mai treaca timpul...de ceva timp vreau sa-i iau un avion dar nu stiu de care de unde si ce tre sa faca sau sa nu facasa nu se loveasca copilul sau ma rog ce se mai poate intampla...asa ca va rog pe voi poate ma ajutati cu ceva sfaturi gaia tu cred ca ai multe avioane pe la teo deci si experienta...lumi tu le-ai luat la huni avioane?

si mai vreau sa-i iau puzzle-uri din alea ff simple din 3-4 piese dar iar nu gasesc nicaieri...ma ajutati voi cu vreun site sa coman?

multumesc frumos si imi cer scuze dar nu amciti nimic david sta numai agata de mine si e ff marait

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nusha, salut! Sanatate si refacere usoara puiului! Ce l-a ajutat pe Teo cand tusea rau si mult - sirop de tei si miere, de la hipocrate (de la plafar l-am luat), ii calma tusea si spasmele imediat.

Noi nu avem avioane. Ma rog, avem unul, l-a luat tati la un zbor cu KLM, dar nu e deloc de copii asa ca sade in vitrina, il mai cere Teo, dar rar, se joaca putin cu el (il pune pe jos si in invarte nitel in jurul axei si pa-pa) apoi la loc in vitrina cu el...
Mai avem un submarin cu arc, rasucesti si zuruie prin toata casa, nici ala nu-i de interes...
As fi curioasa sa vad ce avion are Elsa, ca citeam ca ii si place.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Joy am incercat nu vrea deloc...am mai incercat ca in acelasi timp cand ma spal eu sa o spal si pe ea....insa vrea doar periuta mea

Nocom moa ce distractie a fost la voi azi

Nushulica multa sananatate lui David

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Fetelor, este normal ca dupa36 de ore sa mai faca febra? ca are 38.9 intrarectal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nushu, sanatate multa!! vezi ca au pe amazon puzzle din ala!!

liliana...nu prea e normal! intreaba dr!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

am sunat la cabinet dar a plect si n-am numarul ei personal.. si sotul a plecat pana la cineva.. offf.. i-am dat 4 ml de panadol, defapt si la vaccinul de la 6 luni a facut febra vreo doua zile... sa vad cum se simte in continuare ca acum se joaca , daca iar afce febra ma duc la urgenta la spital.
Am reusit sa pun si poze:http://community.webshots.com/user/lilliana83

Mergi la inceput