Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 19
andy_galro spune:
Salutari si de la mine!
nu am putut sa intru azi mai repede dar cred ca e bine si acum![]()
piolica eu i-am luat lui Andrei periuta normala da desigur ca mai mica si mai moale potrivita pentru varsta lui
dya felicitari pentru progresele lui Andrei
feli
intra mai des ca ne e dor de tine
claudinna ce poze frumoase! si ce baiat mare si istet ai tu acolo
babymom ai un PM de la mine... ti-am vazut si eu pozele si iti sta tare bine cu slingul....bine ca il mai poti duce in brate, eu nu mai pot de durere de spate...si mobila este frumoasa si practica....
liliana bine ai venit printre noi
CD, laura, irina, bitza, ada, babytza, ange

felicic76 spune:
gaia: am bagat la cap retetele tale 
piolica: vlad are periuta normala cu care spala ...chiuveta, ursul, ochiul meu. Presimt mari probleme: este interasat de vasul de Wc si de ce face tati in baie, dar cand tati se spala pe dinti....il lasa rece![]()
Eu ii dau un mar seara, el il prefera cu coaja si-l rontaie pe acela, iar in felul asta sunt mai linistita cu igiena orala o perioada. astept sa mai creasca un pic si incerc sa-l obisnuiesc, cred ca voi deveni si un obsedata (eu am avut probleme cu dintii toata viata)
lumi: i-am vazut pe huni pe scaunele
lavinia: frumoase foto, frumoasa-i si mobila, dar nici piranda nu-i mai prejos![]()
andy.g: am citit despre cresa. ma bucur pentru voi
Andrei
musette: ai scapat de hranit copilul, bravo Luca (da; tot mi-e ciuda oleaca ca nu-ti murdareste peretii, ai mei au numai amprente
)
claudinna spune:
liliana chiar vroiams a te intreb cum il cheama![]()
sa-ti traiasca!! si sa nu mai aveti reactii la vaccin
musette ce baiat mare!!! Doamne, cand am citit de ochi m-am speriat! te cred ca te-ai dus imediat la spital! ma bucur ca n-a fost nimic grav!!
felicic, Vlad al tau e cel mai tare!!
nasoala treaba aia cu izbitul de mobila!
piolica n-am folosit nici noi degetarul. lui Razvan ii place sa se spele singur, eu mai uit sa-i dau periuta
am reusit sa filmez miorlaitul cand ma ajuta la poezie
apoi i-am pus filmuletul si a spus muult mai frumos...cu camera in fata nu are niciun chef![]()
ariciul
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
liliana83 spune:
| Citat: |
| vlad are periuta normala cu care spala ...chiuveta, ursul, ochiul meu. Presimt mari probleme: este interasat de vasul de Wc si de ce face tati in baie, dar cand tati se spala pe dinti....il lasa rece |
Codrin cand era mai mic si ne vedea spalandu-ne pe dinti era cu gura pana la urechi, i se parea foarte comic.Acum ne ia periutele si ni le baga fortat in gura sa ne "spele" si chiar misca periuta asa cum ne-a vazut pe noi .Eu, insa , nu i-am cumparat pana acum.. oare ar fi cazul, ca de placut sunt sigura ca-i va placea.
dyanira spune:
Liliana de unde sunteti?Ma bucur ca acum sunteti bine.Dar cum de ati descoperit asa tarziu problema la inimioara?Banuiesc ca oricum nu e ceva grav.
Feli e tare Falkone imi era dor de vesti despre el.Si eu sunt tot un fel de Mo de fapt mai mult Mau.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Joy super tare Sofia 
Laureta la Crina nu a avut niciun efect vaccinul dupa o saptamana, eu zic ca e ok 
Ada ma bucur ca a adormit dupa
, am facut si eu piure din mar amestecat cu branzica dulce...a mancat Crina tot 
Dya felicitari pentru progresele puiului 
Liliana bine ai venit printre noi
, ai un micut luptator tu acolo
Clau raman ca si tine doar la privit...sunt cu o mie de haine pe mine si tot imi este frig
...asa ca prefer primavara/toamna, vara nu pt ca transpir mult 
Va
am cu drag, v-am vazut pozele, un barbatel ai acolo frumos foc
, super tare miorlaitul 
Musette imi pare rau de lovitura, bine ca nu s-a lovit rau
, felicitari lui Luca 
Felicic felicitari mami pentru numarat, a mea se rezuma doar la ras atunci cand numar ![]()
Crina mea nu vrea deloc sa se mai spele pe dinti din cauza de gingie inflamata
, ma chinui de ceva timp sa o invat insa nu vrea deloc, plange daca insist,....asa ca am spus pas pt moment
TOcmai s-a trezit dintr-un somn de 3.5h
, sper sa nu fac disco la noapte
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui musettepink Joy de unde ai cumparat asa chilipir de sanie?poti pune si o poza ceva?noi avem de lemn si e destul de grea iar la banii astia parca as mai cumpara una ![]() ![]() de Luca |
Gasesti sania langa parcul Gradina Icoanei la un magazin cu flori, plante - Expo Flora. Nu ma intreba de ce au sanii la un magazin cu flori

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
liliana83 spune:
dyanira problema la inimioara am descoperit-o la 3 luni pur intamplator .Ai inteles gresit, la un an am aflat ca s-a inchis
Suntem din Barlad.
claudinna Ai un baitel super
Cum stie el poezii la un an si 4 luni! Felicitari! E un scump!
Imi puteti spune, va rog,de un site unde as putea incarca poze?
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Crina mea nu vrea deloc sa se mai spele pe dinti din cauza de gingie inflamata , ma chinui de ceva timp sa o invat insa nu vrea deloc, plange daca insist,....asa ca am spus pas pt moment de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt |
Si la noi a fost la fel cand au mai iesit dintisorii. Incearca sa o speli doar pe dintisorii din fata

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George

de