Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pe Antena 2, la Traieste sanatos, tema: infectiile respiratorii la copii
din pacate e pe terminate, dar cred ca de maine o putem vedea pe site

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hellooooooo

nu mai resusesc sa tin pasul,cineva sa ma traga si pe mine dupa voi

Incep direct cu lauda,am si eu baiat mareeeee care papa singurel si nu mai vrea domnule sa-i tin eu cana de apa,si-o tine singurel.Sunt f mandra de el cum a papat el azi singurel cu lingurita si nu s-a murdarit aproape deloc,e f atent, imi venea sa-l mananc,Din pacate nu am filmat momentul fiind prea concentrata sa vada daca nu da cu mancarea pe pereti.
Dar face si prostioare,in week-and si-a invinetit ochiul, a alunecat si a cazut cu arcada de muchia unei mobile si s-a umflat ochiul,arata ca batut saracul,ne-am speriat f tare si am mers cu el la spitalul de ochi sa fim siguri ca nu e si ochiul afectat,era atat de umflat ca abia il putea deschide.Din fericire era doar impresionanta buba nu si grava asa ca l-am sedat cu granule de arnica si l-am uns tot cu arnica si s-a dezumflat f repede,acum e doar vanat.

Joy de unde ai cumparat asa chilipir de sanie?poti pune si o poza ceva?noi avem de lemn si e destul de grea iar la banii astia parca as mai cumpara una

Claudinna ce baietel frumos.Avem si noi costum ca al vostru ala rosu decat ca geaca e verde si pantalonii bleumarin si avem si salopeta cum aveti voi maro,a noastra e din blugi da in rest identica

Andy imi pare rau mamico pt serile fara sot

liliana bine ai venit!

Nocom chiar ca esti f optimista.

laureta,felicic,bitza

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma tin sa zic: Piolica, la noi degetar periuta la pasta nenedend este (ce propozitie de doi lei )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

felicitari Luca baiat mare

daca ati pierdut inviorare de dimineata, poate o faceti acum: http://www.youtube.com/watch?v=oyPAtcpPBzU&feature=related
cu melodia asta ne-a dat tati trezirea astazi

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

ma tin sa zic: Piolica, la noi degetar periuta la pasta nenedend este (ce propozitie de doi lei )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

merci frumos! intr-adevar super propozitie...

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

cred ca pina vine mama aici cu periuta degetar in dinti, o sa se invete Lizuca cu periuta normala, ca aici am cautat la greu pe net si nu am gasit asa ceva sau nu stiu eu sa caut...
am gasit niste periute evolutive, dar nu sub forma de degetar http://www.onveutout.com/brosses-dents-bebe-evolutives-bpd-253-753_211_1429.html

L.e. Pina la urma am gasit, sint unele nemtesti. (se pare ca nu stiam cum sa caut)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Liliana bine ai venit!!!Bobocelul sau bobocica ta e nascut/a in aceiasi zi cu Andrei al meu!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina ce rau s-a lovit Luca bine ca nu era si grav!!!pt baietelul care papa singur.
Laura ma voi duce la scoala probabil in sept si andrei la gradi.Tu??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Multumesc de primire! E bobocel , mai bine zis barbatel de-acum! este un mare mofruros , plangacios, azi il inteleg ca ieri a facut vaccinul care trebuia facut la un an si 2 luni , dar n-au avut atunci, a facut febra asta nopate si azi a fost mai supy.Nu stiu exact ce sa va mai spun , a fost nascut la 40s,5z prin cezariana, 3300 Apgar 8, a fost un copil foarte dorit, a plans pana la 6 luni de dimineata pana seara, a avut un mic dsa la inumioara dar multumim lui Dumnezeu s-a inchis, am aflat la controlul de un an.Este un copil foarte activ, merge singur de la un an si 2 saptamani, are 10,2 kg(ieri l-am cantarit , e cam slabutz) si 80 cm .Cam astea mi-au trecut prin cap acum.Daca am omis sa spun vreo ceva puteti sa ma intrebati.Ma bucur mult ca v-am descoperit , ca am de unde sa ma inspir si am cu cine sa impartasesc pareri tinand cont ca avem copii de aceeasi varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am revenit
ce-au crescut boboceii... auzi, sa manance singuri, sa faca treaba.... mai, mai,mai

Vlad....fura sterpeleste obiecte interzise gen telefon, telecomanda, brichete...pahare, le ascunde la spate si merge in dormitor, inchide usa si presteaza: telefoane date la numerele din agenda (degeaba il tin blocat, butoneaza cu ambele maini pe el si reuseste sa-l deblocheze, a sunat la Apa nova fiind primul numar si pe urma ma sunau aia innebuniti pe celalalt) indreapta telecomanda spre tv sau da cu paharul in mobila, aici intepenesc, mi-e teama sa nu cada si sa taie in cioburi, ca si tati asta nu se mai controleaza o data, bea apa si lasa paharul pe masa scoate stechere din priza, scoate tot din dulapurile neblocate......... de-astea
Numara : shinsi=5, asate=6,tapte=7,opfh=8 si la zece se bucura, ca a terminat

m-am simtit neputincioasa duminica: a venit la mine si a inceput Mo(eu sunt Mo iar tati este tatiiiiiiiiii cu un zambet latit pe fata, blablablalla, imi spunea ceva, l-am luat si am mers peste tot in casa, el blablabla, nu avea nici un disconfort, imi spunea ceva si eu nu l-am inteles, a dat sa se enerveze ca nu-l inteleg, l-am pacalit cu o jucarie..... nici acum nu stiu ce a vrut... imi venea s-o chem pe D-na Vio, poate intelege ea, dar m-a potolit sotul din dotare, ca-s deplasata si ca in curand o sa ma satur de doleantele lui culmea este ca se ducea si la el, tot cu blavbla, ma rog, de-abia astept sa vorbeasca

Mergi la inceput