Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hai si io ca am culcat fetili. Afara ninge continuu, am iesit un pic ieri da mie mi a fost tare frig, aveam frisoane si ne am intors rapid.
Biancu cum am zis n are stare pe sanie. Ea vrea sa mearga pe zapada, nu prea o atinge da in schimb se tavaleste in ea, impreuna cu Inisa normal.

Am facut o sapt de la vaccin, suntem ok, oare sa ma mai astept la ceva?

In leg cu apucaturile Biancu e rokeritza, da din cap la greu io o las in pace, ea pare sa se distreze. Zic ca e din cauza parului ca i a crescut si asa se joaca cu el.

Babytza pupam cantaretzul, cum stai cu noada?

Andy, pi Alexia e grea mey. Mai ai curaj so ti in brate?

Claudinna e un frumos Razvan

Joy parca te vad cu sania in brate calcand usor

nocom ce mamica fericita esti? Vreau si io cupil papaciooooos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si cum spuneam.... R a adormit in scaunul de masa....
din fericire DUPA ce a mancat tot.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am fost si noi pe afara cam 40 de minute Andrei e mortal cand e frig afara tot face shshshshs adica e frigSi sa va mai zic ceva nu mai vrea sa imi dea manuta pe afara merge singur,nu imi vine sa cred ca nici nu mai il tin deloc
Si sa il mai laud si eu putin se joaca singurel tot mai mult timp, mananca singur cu manuta dar si cu furculita cu lingura nu vrea, zice toata ziua tata, dei dei, ui ui asta inseamna uite, stie sa arate urechile,nasucul, manutele,degetelele etc stie cateva animale din cartea cu animale bineinteles cel mai bine stie cainele pe care il iubeste daca vede un caine tipa cat poate go go de la dog ca eu asa i-am zis ca avea el o mingiuta vorbitoare in limba enegleza si acolo ii zicea dog.Intelege tot ma ajuta sa fac paturile imi aduce hainele la masina de spalat la cosul de rufe si la fel candle intindem le aduce din masina de spalat daca nu il las e jale ii place sa ne imite si sa faca si el tot ce facem noi.E oricum delicios si va zic sincer ca toata ziua ii multumesc lui DD ca il am si ma intreb mereu ce amfacut asa bun de merit asa o minune???
Hai ca m-am intins azi sunt melancolica.
Merg sa il culc pe pitic si revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Dragi mamici! Desi ma "invart" de ceva vreme pe acest forum pe voi v-am descoperit abia azi, si, pentru ca si eu am un bobocel nascut pe 4 septembrie 2008 ne-am dori sa facem si noi parte din clubul vostru, daca, bineinteles, ne primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Bey, ce ma tot innebuniti cu vrednicia?!?! Io-s doar vesela nu si vrednica!!! De gatit, gatesc ca trebuie!!! ATAT!

liliana bine ai venit!!! Pai ce bobocel/bobocica??? Sa auzim mai multe!!! Si bineinteles , cand iti faci curaj, vrem si POZE!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

liliana83, bine ai venit!! si ce ai, bobocel sau bobocica? povesteste-ne!!

Dya e grozav Andrei! si mai ieri te vaietai ca nu vrea sa mearga singurel

Ada, Joy,tare norocoase sunteti! auzi, sa adoarma copilul in scaun, in sanie...vise la mine!! eu il pun la culcare, el ma apostrifeaza: "a ma!" si fuge de nu-l vezi! mai nou adormim de pranz cu cate un animalut in brate...sa culcam pe dii, pe mo-mo...azi o culcaram pe ga-ga!

Ange, ce dulce e! nu-ti place zapada??? mie imi place sa o privesc

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

laureta ce vaccin ati facut de mai astepti reactii??
rockerita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada da cam asa e si la noi..plus un pic de orgoliu din partea soatzei:de ce nu el????

Lau dorm fetele??Esti o fericita....de ridicat o ridic ca n-am ce face,mai urc si 4 etaje cu ea,da simt deja

Joy bine ca reusesti sa o dezbraci si sa doarma in continuare,eu nu poci

Bravoooo Andrei!!

liliana bine-ai venit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io o las pe Biancu in patuc cu suzi si plec ea se lupta pe acolo pina adoarme, sunt si zile cand nu vrea si ma striga tatiiiii

Clau, am facut Priorixu

Andy, e zi fericita azi ca dorm amandoua

liliana bine ai venit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Io o las pe Biancu in patuc cu suzi si plec ea se lupta pe acolo pina adoarme, sunt si zile cand nu vrea si ma striga tatiiiii

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput