Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 9
mimika spune:
Eu le dau sa pape in leganel. Cu o mana le tin mainile, ca altfel...Cand ii dau unuia, frate-so studiaza atent problema
. La inceput ii tineam intr-o pozitie...mai verticala si le cam curgea din gurita, acum las leganelul mai pe spate ca le scapa mai repede pe gat suculetul
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
hepilica spune:
mamicutelor care vorbiti de diversificare si pozitii in care bebeii sunt serviti
, si care au 5-6 luni, eu credeam ca odata inceputa etapa asta, pui copilu' frumos in scaunelul ala cu masuta special pt servit masa.
nu e asa? nu stau acolo? fac figuri? am eu asteptari prea mari?
ati incercat? daca da, ce-au zis...
?
eu chiar mi-am achizitionat zilele trecute un scaunel d-asta....
. bine, noi nu am inceput diversificarea....
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 hepi ma bag si io la astea cu limbile straine ca am una bucata ploada care cica studiaza inglish la greu Jucariile in engleza nu au prea tentat-o pentru ca se zapacea, asta din cauza ca nici eu si nici tat-su n-am repetat obsesiv cuvintele in engleza. Bine, nici nu ne prea pricepem, dar sa numaram...ne descurcam. Noi ii numaram, de ex. degetelele: unu, doi...zeceeee!!! Si venea jucaria cu uan, ciu... si eu tot dadeam ca de fapt e unu, doi... si ea refuza jucaria. Ce incerc sa spun...una e sa fie ca stare generala a familiei discutia in mai multe limbi si alta e sa se intample sporadic. Atunci nu va simti asa mare atractie...va fi un fel de ingradeala... nu stiu cum sa explic frumos. Daca v-ati propus ca in casa sa vorbiti atat in ro cat si-n en PERMANENT atunci nu se aplica nimic din ceea ce-am spus mai sus. Te ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) |
liliana - ai perfecta dreptate. nu m-am gandit insa la "refuzul jucariei" pe acest considerent. interesant si de tinut cont. numai lucururi bune invat de la tine. iti fac cinste
....bine, eu si sot oricum vorbim romaneste, dar e ca si cum am vorbi 2 limbi straine diferite...hahahha...
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
mimika spune:
hepilica, pai ai mei nu cred ca ar reusi sa stea in fund bine in scaunele de masa. Eu nu i-am lasat sa stea prea mult in fundulete, desi ei incearca. Am zis sa astept pana la 6 luni. Nici nu mi-am luat scaunele. Dar am ochit unele de lemn in Auchan. Mi s-au parut dragute, sper ca sunt si solide, nu le-am incercat..
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
Iulika29 spune:
Gata!Adormit una bucata gugulel, pardon 2
..Sunt singura cuc, bine cu måtza asta care sare ca o caprita pe aici.Mi-am luat si castronul cu chipsuri muraturi
si astept så apara lumea pe aici-
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
techila spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Gata!Adormit una bucata gugulel, pardon 2 www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
prezent!!!
facut baita la pui, hranit, pozat...
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
crocodana spune:
seara buna fetele,
Ama a papat iar cu plansete cu pauze....cu gaze...off...
eu tocmai am prestat o placina de dovleac
si mi am adus aminte ca acu o mie de ani am promis o reteta de placinta super...treaba e tare simpla: foi linco de placinta(subtiri, mie astea mi se par cele mai bune), umplutura (dovleac,mere branza dulce, branza sarata), 1 -2 oua si ceva lapte..
umplutura e la fel ca la orice placinta de mere si de dovleac, calite,cu scortiosara difera doar modul in care o pun in tava...iau cate doua foi, intind pe toata suprafata umplutura si rulez..si pun in tava rulourile unul dupa celalalat daca e tava rotunda sau unul langa celalalt daca e dreptunghiulara....la cea de mere sau dovleac pun deasupra doar lapte si dau la cuptor..cand e gata pun un prosop curat desupra si tai cand se raceste!rulourile se unesc si iese asa ca la o placinta dobrogeana....
pt cea cu branza dulce (care e super super buna) la umplutura eu folosesc branza 0%, oua, iaurt sau smantana, putin ulei ca sa nu ung foile, zahar sau fructoza..si apoi procedez la fel...rulouri, pus in tava, deasupra un ou batut cu lapte si dat la cuptor
pt umplutura cu branza sarata: branza, oua, smantana sau iaurt, ulei...fac rulouri, le pun in tava si deasupra torn un ou batut in lapte....iese super ca placintele bunicii.
nu e monti deloc ca-s foile linco pe acolo insa e
se face super repede si e si fatoasa...de ex una cu branza in tava de yena rotunda da gata orice invitat
parole d'honneure
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
andraiulia spune:
Buna seara!!!
Si eu tocmai aranjai iubitzica. Astazi am implinit 4 lunitze!!
Am facut si vaccinelul, la care am ras, in loc sa plangem.
Ne-am si cantarit si avem 7,300 gr si 66-67 cm. Am si stat un pic la buni cat au mers mami cu tati la teatru. Cumintel.
Acum merg sa citesc din urma, dar am vrut sa scriu un pic intai pt ca de obicei pana termin eu de citit, nu mai gasesc pe nimeni.
Ma intorc!!!
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Buna seara!!! ![]() Si eu tocmai aranjai iubitzica. Astazi am implinit 4 lunitze!! Am facut si vaccinelul, la care am ras, in loc sa plangem. Ne-am si cantarit si avem 7,300 gr si 66-67 cm. Am si stat un pic la buni cat au mers mami cu tati la teatru. Cumintel.Acum merg sa citesc din urma, dar am vrut sa scriu un pic intai pt ca de obicei pana termin eu de citit, nu mai gasesc pe nimeni. Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |
Super tare gogoshica ta..
Nu prea auzi cazuri sina stea multe cum ca rade la intepat de bulan..Må bucur ca ai trecut cu bine si ca ai o grasunica ftumoaså
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
andraiulia spune:
Multumim, Iulikutz!! Si voua la fel!
Am vb cu doc si de diversificare. A coincis exact cu felul in care mi se parea si mie oki. Dupa 5 luni sa incepem cu suculetul. Ea mi-a zis ca ii merge f bine cu lapticul meu si nu e nevoie mai devreme.
Ma bucur.

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
, our sweet baby, we luv' u!