Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 10
crocodana spune:
banuiesc ca la asa prezenta nu aveti chef de discutii filozofice dar incerc si eu marea cu degetul...am vazut ca ati vb de lb straine....
noi am vrea sa prinda 'din zbor' si engleza...si nu stiu cum e mai bine sa facem..am intrebat in stanga si in dreapta...inteleg ca la multe cupluri bilingve fiecare parinte comunica cu copilul pe limba lui si ei, pt ca sunt asa 'buretei' absorb tot si se descurca de minune sa jongleze
cu cele doua limbi....nu cred in lb invatata la gradi o ora pe sapt, daca parintele nu vb acasa cu copilul e apa de ploaie..
si legata de asta vb cu pediatrul meu comunist care imi zice....lasati doamna engleza ca asta oricum o sa o invete ca e in tot si in toate mai bine o lb asa ..japoneza, chineza....acu eu nu neg ca ar fi super dar stiu eu japoneza sa ma pot conversa cu fimea....daca nu ar fi engleza as incerc cu franceza sau germana insa aici nu-s chiar stapana, dar mai mult...de unde..
fetele de peste mari si tari voi cum o sa procedati? v-ati gandit?
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
mai bine un party nu??? 
ama oricum nu doarme...la ora asta e mai fresh ca un suc de portocale..
,
de
Ama
techila spune:
eu pas la party...doar daca o sa visez muzica
...ma bag la somnic...
noapte buna cucoanelor!!
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Iulika29 spune:
Croco la noi se vb mai mult romana in caså si chiar vreau så fie asa mereu..el cand va merge la gradi in 2 timpi si 2 miscari va invata suedeza..asa ca nu are rost så vb suedeza cu el pt ca romana nu are de unde så o prinda decat acaså cu noi pe cand suedeza o va auzi peste tot..
Nepoata noastra nu mai stie deloc romaneste desi mama ei a vb rom decat cand era acasa cu ea..dupå ce a dat-o la gradi s-a vb numai suedeza (sotul fiind suedez).Si apoi au zis ca vezi doamne ce så faca cu romana
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Ce?? Party?? unde?? si eu nearanjatå
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
crocodana spune:
ziceam si eu asa....ma duc sa i dau sa pape amei care oricum nu o sa adoarma in urm 2 , 3 ore...asa ca....na ...nu mi ramane decat sa ma distrez si eu cumva
,
de
Ama
Iulika29 spune:
Croco asa are Ama programul sau e decat in seara asta?
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Noapte bunå!!Må bag si eu la somn ca de la atatea muraturi mi s-a facut somn.
Vå pup si las niste 
calduta pt maine dimineata..
Nela sa servesti cafeluta cu plåcere
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Of, n-am reusit sa-l adorm inainte de 12, de la 8 il leagan si el plangoceste
.
La multi ani, Clodute!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
madalina84 spune:
Buna seara,desi banuiesc ca nu prea mai e nimeni pe aici![]()
Legat de calciu,eu il dau cu lingurita acum si il ia,bine azi a fost prima zi sa vedem de maine,pana acum i l-am dat cu un biberonas din ala mic mic de medicamente dar tot mai scuipa
Diversificare,eu primele doua dati i-am dat suculet cu biberonul si apoi cu lingurita,si supa si suculetu,e cert ca mai scoate si afara dar ne descurcam.Pozitia de papat e in scoica,la tataie in brate sau razmat de perna,mai greu cu manutele ca le baga in gura si se umple de ce mananca.Eu folosesc babetica din aceea de unica folosinta.
Jucarii,avem si noi de la leapfrogy,e roata aceea care se invarte cu alfabetul,animalute si sunetele animalutelor.Irinel da cu mana in ea si ea se invarte si mai scoate cate un sunet dar cam de 2-3 ori acelasi sunet pana reuseste el sa mute la urmatorul animal![]()
MIMIKA vazut si eu scaunelul ala in Auchan,dragut tare dar si la fel de scump![]()
IULIKA te salutam si noi,frumos tare la voi acolo
,pup si pe Bruce
KIKI_CRI ti-am vazut baietei,frumosi foc si ce cuminti stau ei in scoici
NELA am vazut ca voi ati fost la gratare,bericica si ati avut si soare,super...
HEPILICA scaunelul ala de papat se foloseste numai cand stau ei in fundulet bine de tot
Mi-au placut discutiile dintre soti vostri si
copilasi
,emotionant
ANDRA ce lungana ai tu acolo,al meu are abia 62 de cm si mie mi se pare asa de lung![]()
Eu nu am iesit din casa de 3 zile ca nu am bani si sg lucru care imi vine in cap sunt numai reducerile asa ca mai ma uit la un film,mai ma joc cu fii-mio si trece ziua,poate poate mi-o pica si mie din cer vreo comoara(off ca nici azi nu am castigat la bingo
)
fetele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit