Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Kiki mami drag ce ma bucur ca ai mai intrat si tu..am vazut poze cu minunile tale care au crescut si sunt niste dulcinei Så iti tråiasca si så fie sånåtosi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

iulika, stii ca Brucu tau se aniverseaza odata cu mine? Noi astia nascuti pe 14 august suntem dati naibi, ambitiosi si norocosi, nu la bani, asa in general...

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Kiki mami drag ce ma bucur ca ai mai intrat si tu..am vazut poze cu minunile tale care au crescut si sunt niste dulcinei Så iti tråiasca si så fie sånåtosi.

Bruce, minunea noastrå

iulika, stii ca Brucu tau se aniverseaza odata cu mine? Noi astia nascuti pe 14 august suntem dati naibi, ambitiosi si norocosi, nu la bani, asa in general...

hi5

Påi cum så uit io asa ceva??Stiu si te tin minte si cu ce ai spus ma ungi la suflet..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Azi am avut soacra in vizita..Mi-a adus 2 borcanoaie de muraturi..Stie fimeia unde så 'batå'..Am facut si niste ardei umpluti si niste zbaghieti cu sos 'chior' (fara carne)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

K Deci catelusul este misto ca vreau si eu sa il iau lui fimiu. Sotul meu e disperat ca mereu cumapr jucarii, mi-a zis ca nu mai avem unde sa le punem.

Exact asa zicea si sotul meu "si ce daca e la reducere? daca nu iti trebuie nu il iei nici daca e gratis"si pe undeva are dreptate

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Citat:

Si intorcandu-ma la diversificare. Voi dati cu lingurita? Eu le-as da totusi cu biberonul suculetele. Mananca si mai mult si nici nu murdarim totul in jur. Ma gandesc ca or sa aiba timp si de lingurita, totusi. Si sa le dau supa si piureul cu lingurita. A?

hi5

Eu am incercat sa le dau supica cu lingurita...au mancat cat au mnacat, dar f mult s-a varsat...ca li se cam prelingea din gurita si in plus le era cam fomica si s-au enervat pe mine ca le dau asa cu taraita.Concluzia: supica si sucururile o sa le dau deocamdata cu biberonul.

Mergi la inceput

Diamar, Liliac, Iulicacate un pupic pt voi! Multumim de primirea inapoichiar daca nu am mai scris demult.Va spun drept ca si eu ma delectez cu postarile amuzante ale lui LILIAC si invat f multe de la IULICA si Burce care deja am citit ca papa destul de multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:

K Deci catelusul este misto ca vreau si eu sa il iau lui fimiu. Sotul meu e disperat ca mereu cumapr jucarii, mi-a zis ca nu mai avem unde sa le punem.

Exact asa zicea si sotul meu "si ce daca e la reducere? daca nu iti trebuie nu il iei nici daca e gratis"si pe undeva are dreptate

stiti vorba aia: o femeie da 1 euro pe ceva care ar costa 2 euro in mod normal, dar este un lucru nefolositor iar un barabat da 2 pe ceva care ar costa 1 euro dar este folositor.

hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

kiki, ai pm. in privinta diversificarii mai avansate nu ma pricep, adica mergem la dr pe 25 si vedem ce zice ca pana acum avem in program doar cereale fara gluten. oricum cand le dau cu lingurita nu folosesc pozitia aia despre care mi-a zis dr, sa il tin pe o mana in brate ca e complicat tare, ma manjesc si eu si ei...si patul..si peretii...e deosebit. eu ma asez in fund si cu picioarele indoite si pe ei ii pun la mine in poala cu spatele si capsorul pe genunchii mei si ne privim in ochi. si asa reusesc sa ii fac sa rada si cum ii prind cu gura deschisa cum hat! un linguroi de cereale. si ei ca sa poata sa rada mai departe inghit repede. metoda functioneaza doar la primele lingurite. acuma...nu stiu daca voi stiti demult pozitia asta...eu cred ca am descoperit america....ma scuzati daca ma trezesc ca tuta sa descoper roata...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

TECHILA, eu chiar nu m-am gandit la pozitia asta in rest cred ca am incercat o mie. Eu de obicei stau in fund in mjlocul patului si pe ei ii pun pe lateral pe pernite si le tin la amndoi sticluta deodata.
noi acum avem program de disconu vrem sa ne culcam inca...numai pe la 12-1. Primit PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:

stiti vorba aia: o femeie da 1 euro pe ceva care ar costa 2 euro in mod normal, dar este un lucru nefolositor iar un barabat da 2 pe ceva care ar costa 1 euro dar este folositor.

hi5

...nu-mi amintesc de vorba asta si nici n-am mai auzit-o ...., cred ca e noua daca e cu euro ... sau inventata de barbati ...ca asa le convine lor sa creada......

ce bine ar fi sa stam numai la si sa nu mai cumparam nimic pentru nimeni ca cheltuim euroii familiei...of, of, of.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput