Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

K Deci catelusul este misto ca vreau si eu sa il iau lui fimiu. Sotul meu e disperat ca mereu cumapr jucarii, mi-a zis ca nu mai avem unde sa le punem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Razvan se uita uneori la baieti si spune: "ceva bun trebuie sa fi facut eu in viata asta sau in alta viata, de mi-a dat D-zeu asa baieti.."

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Razvan se uita uneori la baieti si spune: "ceva bun trebuie sa fi facut eu in viata asta sau in alta viata, de mi-a dat D-zeu asa baieti.."

hi5

... adevarul e ca...are dreptate

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Si intorcandu-ma la diversificare. Voi dati cu lingurita? Eu le-as da totusi cu biberonul suculetele. Mananca si mai mult si nici nu murdarim totul in jur. Ma gandesc ca or sa aiba timp si de lingurita, totusi. Si sa le dau supa si piureul cu lingurita. A?

hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

salutare!
Ce frumos, zici ca s-au inteles mamicile de gemeni sa-si faca aparitia. pentru mamicile noastre care-si mai fac timp si de forum.
Inca nu am apucat sa vad poze de la marea intalnire si vad ca cristina nu mai apare ca am auzit ca are poze la semnatura.
Cristina, special pt tine dintr-o revista, o reteta pt caderea parului: se amesteca o lingura ulei de ricin, o lingura miere si o lingurita scortisoara. Se intinde preparatul pe parul nespalat, infasoara capul intr-un prosop si lasa-l sa actioneze 2-3 ore. Acest procedeu se repeta de 2 ori/saptamana vreme de cel putin 3 luni. Intareste radacina parului si stimuleaza circulatia sangvina.
Luto, cum mai stai cu cura, ti-ai luat cantar?
Hepilica, si noi avem omida dar cred ca era mai bine sa fie in lb romana.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Hepilica, si noi avem omida dar cred ca era mai bine sa fie in lb romana.

...initial si eu am zis la fel. ulterior insa mi-am dat seama ca nu e chiar asa si ca mai bine ca e in engleza. citisem mai demult niste studii referitoare la bebelusii si capacitatea lor de a invata limbile straine......trebuie doar stimulati putin azi, putin maine.. si tot asa.... prin urmare am sfarsit prin a ma bucura ca e ingleza.

" bebelusii pot invata orice limba din lume. In plus, a fost deja stabilit ca oamenii care au crescut cu doua limbi materne trebuie sa depuna un efort mult mai mic la invatarea limbilor straine decat aceia cu o singura limba materna. Iata care este motivul: creierul si-a dezvoltat anumite structuri care-l ajuta pe cel in cauza sa se concentreze si sa retina mai repede cuvintele, expresiile etc...."

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ce seara draguta...cum s-au adunat mamicile de gemanuti sa ne incante cu postarile lor. V-am admirat printii si chiar ma gandeam ca sunt destul de marisori.
Acusica Evanghelistii nostri implinesc 6 luni!!

Despre diversificare...ma bag si eu ca musca-n...lapte
Zic ca este mai usor la inceput cu supica-n bibe si piureuasul la lingurita. Acum sa accepte si copiii s pape.
Eu i-am dat Andrei cred ca pana la 2 ani supa-n bibe...bine, ea e monument de lene vis a vis de mancare...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kiki mami drag ce ma bucur ca ai mai intrat si tu..am vazut poze cu minunile tale care au crescut si sunt niste dulcinei Så iti tråiasca si så fie sånåtosi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

hepi ma bag si io la astea cu limbile straine ca am una bucata ploada care cica studiaza inglish la greu
Jucariile in engleza nu au prea tentat-o pentru ca se zapacea, asta din cauza ca nici eu si nici tat-su n-am repetat obsesiv cuvintele in engleza. Bine, nici nu ne prea pricepem, dar sa numaram...ne descurcam.
Noi ii numaram, de ex. degetelele: unu, doi...zeceeee!!! Si venea jucaria cu uan, ciu... si eu tot dadeam ca de fapt e unu, doi... si ea refuza jucaria.
Ce incerc sa spun...una e sa fie ca stare generala a familiei discutia in mai multe limbi si alta e sa se intample sporadic. Atunci nu va simti asa mare atractie...va fi un fel de ingradeala... nu stiu cum sa explic frumos.
Daca v-ati propus ca in casa sa vorbiti atat in ro cat si-n en PERMANENT atunci nu se aplica nimic din ceea ce-am spus mai sus.
Te

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Si eu ii dau suculetul in bibe si piureul cu lingurita..påi el såracu cand ii dau suc cu lingurita då så molfåie ce??

Noi cu diverisficarea am luat-o incet zic eu..azi am fost la 4-5 lingurite de piure de mango(cumpårat la borcanel)..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput