Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
Monica ca sa zic asa ,,am plecat bou si m-am intors vaca"
.
Si la mine scrie tot alimentare card.
Suma nu mi-e foarte clara ce reprezinta.Eu am depus dosarul pe 31 nov la sectorul 3.
Este zic eu indemnizatia plus alocatiile,dar daca-i asa am alocatia doar pe doua luni.Mi-ar lipsi dupa calculul meu o alocatie...sau e doar indemnizatia si n-am calculat eu bine...

Habar n-am....![]()
Banii au intrat vineri,pe 15 ianuarie...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Neatza dragelor. Niste pupici de sub nameti suede, te rog, spune-mi si mie te rog cand ai depus tu dosarul pt CIC si la ce sector? Eu am depus pe 17 nov si nu au intrat inca. In schimb pe 15 mi-au intrat 200 de ron care banuiesc eu ca e alocatia, desi scrie acolo "alimentare card" . Eu n-am alimentat nimic iar in decembrie cand mi-au bagat-o prima data si din urma scria "indemnizatie crestere copil"... nici nu mai stiu ce sa cred, eu prin indemnizatie inteleg totusi CIC-ul si nu alocatia... marog, traim in Romania ![]() ![]() Cat despre Zgatix, iar mi-a urlat ieri toata ziua si cu ocazia asta a vazut si tati ca nu pap cacao cand spun ca asa imi face zilnic. Pur si simplu nu ma credea, zicea ca exagerez eu ca sa ma dau lovita . Pana la urma m-am dus la farmacie si i-am luat un siropel din plante (si bio pe deasupra) de la Erbavita pentru calmare. Este special pt bebei si mi-l recomandase si pediatra cand ii tot spuneam ca plange toata ziua. STiu ca o sa dati cu rosii dar pur si simplu simteam ca o iau razna. Am plans ieri de mi-au iesit ochii din cap pt ca nu inteleg ce are si ma doare sufletul sa-l vad chinuindu-se SI ma doare sufletul cand vad ca alti bebei rad in hohote si se joaca cu toate jucariile, ii distreaza diverse... efectiv i-am tinut plangand teoria cu "ti-am luat de toate si tu tot urlii, nimic nu-ti convine". Am rabufnit pur si simplu... nu inteleg unde gresesc cu el ca ii suflu si in . Am incercat si cu lasat sa urle, si cu plimbat in brate toata ziua, si cu vorbit/ras/citit/dansat/cantat, absolut orice. Nimic nu merge. Cum ma opresc el o ia de la capat... off ca iar ma plang si am zis ca nu o mai fac ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
MONICUTA draga
nu mai fi suparata! Sumnt convinsa ca Dragoselul e un copil ca toti copiii. NU cred ca absolut toate mamicvile pot zice ca ai lor nu plang sau ca sunt cuminti tot timpul. Ohoooo, crezi ca eu nu am avut zile din astea...mai ales cu Alex care imi tragea niste plansuri mai exact istericale de nu mai stiam ce sa fac cu el...nici in brate nu se calma
imi venea sa urlu....Apropo, eu una nu dau cu rosii, daca poti sa il ajuti, ajuta-l cu orice...mai ales ca sunt produse special create pt copii. Am vazut la televizor ca unii le dadeau alcool
...aia sunt de-a dreptul dementiKIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
hepilica spune:
La multe lunite Tudorita!!!!!
Felcitari mami moni_iulia pentru asa un cavaler. Sa fie sanatos si vesel
.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Am pus si noi poze dragute![]() http://family.webshots.com/photo/2369012690104955882QnkbjI |
Wau ...Anamaria ce bebelus linistit ...se vede seninatatea din privire. Si ce cuminte e in sacaunel!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Azi e mare sarbatoare,face Tudorita al meu 3 luni. Banuiesc ca ati baut deja asa ca dau o salata.
Da si tu link-ul ca ma tenteaza si pe mine. ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE!

alex25 spune:
Kiki, eu ma intreb ce o avea de o deranjeaza, pentru ca nu se trezeste ptr papa...se trezea si ea ptr papa cand era mai mica si nu am protestat, dar acum e doar o mare frichineala....zau ca nu stiu ce are...mai ales ca peste zi papa bine, seara chiar mai mult decat trebuie, deci sunt intr-o nebuloasa!![]()
Plus ca azi noapte am observat ca incerca sa isi traga ceva pe fata, exact cum spuneati si voi, ca sa isi bage nasucul acolo...si acum nu stiu ce sa ii dau sa puna seara nasucul acolo...ceva idei???
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna dimineata si de la noi! Kawaichan,l-am admirat pe micutul ninja si,bineinteles,am chemat-o si pe mama sa-l vada,ca e topita dupa el!Abia astept sa o vad si pe a mea cu degetele de la picioare in gurita! Despre Vit D ,noua ni s-au recomandat 4 pic/ zi, pt ca s-a nascut prematur si are fontanela mare. Este alimentata cu lapte praf si,din cate am citit, Vit D se asimileaza mai greu din laptele praf decat din laptele matern. La fel si Fe. La nastere,bebelusii vin cu `un depozit` de Fe care se consuma pana pe la varsta de 6 luni.Cei nascuti prematur,se nasc cam cu jumatate din cantitatea de Fe cu care se nasc copiii nascuti la termen,de aceea se recomanda administrarea de Fe in jurul varstei de 4 luni pt a se preveni anemia. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Exact asa luam si noi. Cate 4 pic Vit D si 4 Fe tpt pt ca am fost prematuri.
kiki_cri spune:
Imi cer scuze pt ploaia de postari
Dar am scris cu sete in cele cateva clipe de liniste!Acum va las ca trebuie sa le dau papa!
kawaichan spune:
Monica nu stiu daca ai mai zis,plimbari cu masina ati incercat? La noi a functionat d eminune si a facut marea tranzitie de la perioada aia nasoala la cea de bebel cuminte
L ainceput in doi,unul stat pe bancheta din spate langa el si dustras atentia cu jucarele,suzi etc,pt ca la inceput urla din toti rarunchii(si acum mai urla cateodata) iar apoi singura,cantat,pus muzica,oprit cand nu se putea face altceva si luat iar de la capat dupa ce dat jos o data,leganat-linistit.
SAU,plimbari in marsupiu.In cazul nostru il adorm cam in 10-15 minute,uneori chiar instant,de la mersul meu cel leganat de elefant
Si am avut dat cand l-am pus urland,pt ca era la ordinea zilei zbatutul in brate etc etc,stii.
Altceva nu-mi vine in minte,va tin pumnii sa se linisteasca
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Dana15 spune:
Sa creasca mare si sanatos Tudorita!!!
Anamaria ti-am vazut puiul..este un scump! atat de expresiv..si ce cuminte sta in scaunel! mi-au placut niste poze mai din urma, cand statea pe burtica..are acolo o figura tare dulce!
mi-am adus aminte ca l-am vazut si pe gimnastul frumos al Mihaelei
Monica
imi pare rau..a avut ceva efect siropelul acela? poate ca puiul te-a simtit pe tine mai tensionata si de aceea..stiu si eu..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

SI ma doare sufletul cand vad ca alti bebei rad in hohote si se joaca cu toate jucariile, ii distreaza diverse... efectiv i-am tinut plangand teoria cu "ti-am luat de toate si tu tot urlii, nimic nu-ti convine". Am rabufnit pur si simplu... nu inteleg unde gresesc cu el ca ii suflu si in
. Am incercat si cu lasat sa urle, si cu plimbat in brate toata ziua, si cu vorbit/ras/citit/dansat/cantat, absolut orice. Nimic nu merge. Cum ma opresc el o ia de la capat... off ca iar ma plang si am zis ca nu o mai fac
Dragos Alexandru 
asa ca dau o