Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Kiki, eu ma intreb ce o avea de o deranjeaza, pentru ca nu se trezeste ptr papa...se trezea si ea ptr papa cand era mai mica si nu am protestat, dar acum e doar o mare frichineala....zau ca nu stiu ce are...mai ales ca peste zi papa bine, seara chiar mai mult decat trebuie, deci sunt intr-o nebuloasa!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

poate nu neaparat o deranjeaza ceva, poate s-a saturat de somn si vrea sa se joace. adica eu am mai patit cu ai mei ca se trezeau cu chef de joaca. si dupa ce ne distram impreuna sau ei cu prietenii lor cateva minute se culcau la loc. bine, inainte sa ma duc la ei asteptam cateva minute sa vad daca chiar s-au trezit bine sau adorm la loc. de asemenea mi s-a intampat sa se trezeasca cate unul cu niste crize groaznice de plans si atunci ma duceam repede si il luam in brate si se calma in cateva minute. p-asta am pus-o pe seama unor vise urate...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Kiki, eu ma intreb ce o avea de o deranjeaza, pentru ca nu se trezeste ptr papa...se trezea si ea ptr papa cand era mai mica si nu am protestat, dar acum e doar o mare frichineala....zau ca nu stiu ce are...mai ales ca peste zi papa bine, seara chiar mai mult decat trebuie, deci sunt intr-o nebuloasa!

Plus ca azi noapte am observat ca incerca sa isi traga ceva pe fata, exact cum spuneati si voi, ca sa isi bage nasucul acolo...si acum nu stiu ce sa ii dau sa puna seara nasucul acolo...ceva idei???

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex, am citit si am experimentat cu Ana noastra..le place tare mult la bebelusi sa-si ascunda nasucul in ceva, atunci cand dorm..sa le fie caldut la fatuca..incearca cu un prosopel micut, din acela cu care o stergi la gurita cand regurgiteaza;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Moni sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
La multe lunite Tudorita!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Monica imi pare rau..a avut ceva efect siropelul acela? poate ca puiul te-a simtit pe tine mai tensionata si de aceea..stiu si eu..

Thank God I'm a woman!

foarte de acord cu tine. am momente cand imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca ei nu mananaca sau ca nu ii pot calma si ma apuca toate tremuraturile si toti dracii. si ei incep sa urle si mai tare in momentele alea. trebuie gasita o metoda de autocalmare...eu nu am reusit mare lucru pana acum la capitolul asta, decat sa ma duc la o ...asta vara aveam prietenele muscate rosii in balcon intre care ma incarcam cu energie pozitiva, dar intre timp mi le-a nenorocit pisica

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

si functioneaza , nu Techila? mersul la sau iesitul putin din camera..(am citi pe undeva ca pentru urechea umana este fff sacaitor plansul unui bebelus..ca cica ne putem acomoda cu orice zgomot, mai putin cu cel produs de puiut plangacios)
in fine, probabil ca atunci cand suntem singure si bebe/(bebii) plange, cel mai bine ar fi sa-i punem in loc sigur si sa iesim putin din camera..sau cand vine le sotz sa-i dam in primire;

Alex, uite zicea bine Techila..ca poate ar fi bine sa nu sari imediat din pat si sa o iei in brate pe Alessia cand se frichineste..poate nici nu este trezita bine, o fi visat mai urat si se linisteste singurica;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Salut fetelor...rapotez si eu o noaptea in care a dormit (in sfarsit) si mamarutza mea legat 7 ore...asa ca sunt fresh si ma apuc de treaba (ioi da cite am de facut). Ne pregatim sufleteste sa mergem miine la vaccinul de 4 luni.

Monica...la mine functioneaza ca metode de linistire mangaiatul pe frunte si lasatul in fundu' gol....si noi mai avem crize de plans cind orice incerc sa ii fac nu da rezultate...asa ca o iau, o dezbrac si in 2 minute tace...chiar "povesteste" cu amcii ei de pe pereti. Rabdare...si rabdare .

Techila...apoi eu ies la petit si tu te faci ca nu vezi/auzi??? Sa inteleg ca deja is "promisi" amindoi baietii????

Kiki...vai ce mult au crescut baietii...si ce dulci sunt ! Bine ai revenit..speram sa te vedem mai des pe aici!

Va , o zi faina, revin mai pe seara!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Off, fetelor sunteti dragute. La un mom dat functiona treaba cu lasatul la bulane goale, acum nici asta nu mai il incanta. Plimbatul cu masina nu-i place neam, urla si pe acolo de numa uneori (aici eu banuiesc totusi ca e scoica deja prea inghesuita pt el ).
TEchila ar insemna sa-l tin toata ziua in baie
Siropelul nu stiu exact daca a functionat ca el imi doarme noaptea fara probleme si i-am dat aseara pe la 7-8 parca. Dupa ce i-am dat a urlat un pic si m-am dus cu el in dormitor si m-am apucat sa-i citesc "Apolodor, un pinguin calator" si el urla si eu citeam mai tare si mai tare si pana la urma s-a calmat. Apoi au venit finii la noi si fina are un anume efect la el ca il calmeaza instant. Asa ca nu stiu daca a fost siropelul sau fina . I-am dat si acum dupa papa sa vedem daca se calmeaza. Acum se da in leagan cu mana pana la cot in gura si gongane...

suede, da, tot vineri mi-au intrat si mie cei 200. Mie din august pana in decembrie, zic eu, mi-au bagat in decembrie fix 600 de ron, care am banuit eu ca este alocatia ca altceva nu ar avea ce, si daca si acum au intrat 200 e clar.
Indemnizatia... mama ei ca sunt si eu in situatia Madalinei, in pom si pomu departe in aer. Si innebunesc ca n-am bani exact acum cand sunt reduceri . N-am mai fost asa de ani de zile si ma simt tare rau si cred ca si asta alimenteaza putin starea mea

As vrea sa ma duc pana la piata ca n-am nimic de mancare si mai am niste gaina cu care vreau sa fac o supa. L-as lua in marsupiu, cu fata spre mine si sa ma duc, ca altfel nu mananc nimic azi . O fi prea frig pt el??

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza pe la pranz. Metode de calmat copchii: dat pantalonii jos si lasat in gol, lasat copchii urlaciosi in pat, unul langa celalalt, foarte aproape, ca se devina curiosi de ce plange celalalt si mami se uita la ei de la distanta spunand cuvinte de calmare, ii gandil si dau din plans in ras, bine cu o fata de-aia de nehotarati, le schimb pampers-ul si ii spal la fundulet in chiuveta, ii plimb pe holul blocului, le arat masinile (asta functioneaza seara, cand se vad luminile). Cam asa ne descurcam noi.
Cat despre trezitul noapteaAi mei au mai bagat o tura de trezire pe la 12-1. Ei se culca cam pe la 8-9 si obisnuiau sa se trezeasca pe la 3-4, apoi dimineata dupa 6-7. Acum se mai trezesc o data. Azi-noapte m-am gandit sa ii alint putin doar ca poate adorm. Nooo, ei vroiau papa.Ce-i drept nu papa foarte mult inainte sa se culce, cam 160 ml -180 ml aseara cu 2 lingurite de orez. Si in loc sa tina de foame mai mult..offff. In schimb am mai tras o tura de somn de la 7 la 9 si ceva, tura care nu era in plan dar fu bunaO sa incerc sa le dau la 12 noaptea ceai, ca poate le este doar sete. Vedem daca tine. Dar nici eu nu ii iau in brate imediat, intai sa fiu sigura ca nu este doar o frichineala, un gaz, o raga, ceva...
Imi povesteste o vecina ca ea nu l-a vazut pe baiatul ei (care acum are vreo 30 de ani) gangurind si razand cum fac toti copii ca al ei urla non-stop, nu se potolea decat in brate la tac-su. Si ea se ducea la o alta vecina care avea copilul de aceeasi varsta, ca sa vada si ea bebelus razand.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi.

Ce este afara??? Iar zapada, acum alba, in 2 zile neagra si mocirloasa? Numai ca nu pot fi pesimista (nici nu prea sunt de felul meu) pentru ca am vazut niste pozeeeee, de la Andraiulia cu puiuta ei grasunica si cu sotul din dotare, niste frumosi cu totii de nu te mai saturi sa te uiti si ea, Andraiulia, o hlizita. Pai cand e atat de zambitoare mai poti sa te mai superi pe vremea de afara?

Puiuta mea cea mica tuseste... sunt suparata ca tuseste asa de gros si productiv saracuta, nu des, insa cam de 3 ori pe noapte si o aud cum rupe secretiile alea care nu se mai termina. De 2 zile tuseste asa. Nu are febra, nu curge nasucul, e foarte vesela si a papat si mar cu banana si cereale (orez cu porumb), vedeti ca pe unele cereale (alea cu 7 cereale parca) scrie ca sunt de la 6 luni, bine nu e cazul inca, eu i-am luat de la 4 luni, insa una dintre cereale este grau si contin si gluten. Eu stiam ca pana la 8 luni ar trebui gluten free. In fine, ma uit inainte sa cumpar. Si eu care ziceam ca nu papa fata mea, rade tot dimineata. Mai putin laptele la pranz, sau seara, nu mai este foarte incantata. Dimineata la 6 mananca bine insa lapticul.
Of, ii dau un siropel de tuse si ma gandesc sa o asculte totusi cineva la spatic...insa sa o scot pe vremea asta sa mai respire un pic de aer inghetat, nu stiu ce sa zic. Sa chem urgenta de la CMU as putea dar ea rade si gangureste si "vorbeste" cu noi toata ziua si nu arata a urgenta. Pana una alta o sa vina sorela mea care oricum e medic ORL si se uita ea in gat si nasuc si urechiuse sa vedem ce si cum. Astazi parca tuseste si mai mult...o fi de la siropel ca e expectorant?

Fetele mele sunt niste cuminti si niste dulci, eu sunt mare gospodina de cand e sotiorul plecat parca atunci cand e acasa sunt incruntata si vreau sa faca aia si aia fara sa spun nimic, de mi-ar citi gandurile...dar in loc sa ii spun ma supara ca de ce doarme etc . Acum abia il astept, dau cu aspiratorul in fiecare zi, mai ales ca am si covoare noi si parchet nou si imi place, spal, calc in fiecare zi, sterg praful, o placere

Am uitat ce vroiam sa mai spun...am vazut si poze superbe cu un gimnast de elita, cu Joshua

Ah, eu ii dau sa pape in scaunul de masina sprijinit asa cat sa stea destul de sus, aproape in fundulet, asa i-am dat si alessiei, insa si pozitia Techilei e tare interesanta, nu m-am gandit, eu o tin asa cand ma joc cu ea, pe genunchi si rade la mine...

Eu nu le-as da suculet cu biberonul...cei alaptati nici nu ar trebui sa faca cunostinta cu biberonul, daca nu au avut parte de asa ceva, de ce acum? iar diversificarea asta inseamna, trecerea la lingurita, la alte texturi si la papa cu lingurita. Iar supa clara eu stiu ca nu prea are valoare nutritiva, eu am inceput si continuu numai cu piureuri. suculete mai tarziu intre mese, sunt bune pt constipatie si vitaminizare. :)

Pupici

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Monica eu am primit 3777.00 ron,indemnizatia se pare (eu calculasem 3300 ron si diferenta sa fie alocatia pe 2 luni??)
Daca am nascut in octombrie,retroactiv ar venii oct+nov+dec sau nov+dec si atunci ies banii?
Eu am fost afara,vezi ca sunt minus 3 grade,din cate stiu eu e cam frig pentru ei...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput