Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Salut fetelor...rapotez si eu o noaptea in care a dormit (in sfarsit) si mamarutza mea legat 7 ore...asa ca sunt fresh si ma apuc de treaba (ioi da cite am de facut). Ne pregatim sufleteste sa mergem miine la vaccinul de 4 luni.

Monica...la mine functioneaza ca metode de linistire mangaiatul pe frunte si lasatul in fundu' gol....si noi mai avem crize de plans cind orice incerc sa ii fac nu da rezultate...asa ca o iau, o dezbrac si in 2 minute tace...chiar "povesteste" cu amcii ei de pe pereti. Rabdare...si rabdare .

Techila...apoi eu ies la petit si tu te faci ca nu vezi/auzi??? Sa inteleg ca deja is "promisi" amindoi baietii????Kiki...vai ce mult au crescut baietii...si ce dulci sunt ! Bine ai revenit..speram sa te vedem mai des pe aici!

Va , o zi faina, revin mai pe seara!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

pai, ii frumos, mai Techila, mai??!!
lasand gluma, ai fost draguta Cecilia..ma bucur ca mamaruta a fost cumintica si mami s-a odihnit..spor la toate! tinem pumnii la vaccin!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Si haida, LA MULTI ANI! Tudorel, sa ne traiesti si sa te faci mare-mare!!
Am vazut poze cu Alex zambareata si frumos sezatoare in scaunel
Nu mai stiu cine zicea, sorry, ca nu ii iese o alocatie la numar. Si eu am avut impresia asta, dar nu m-am interesat. Lenea maxima.
Mie nu mi-a zis nimeni sa le dau fier. Hai ca intru in panica. Vreau si eu o pediatra buna, ca doctorita asta care le face vaccinurile e cam aeriana. Aveti si pentru mine?

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Si Mihnea e alptat exclusiv la san...
EL saracu a facut cunostinta cu biberonul cand a avut probleme cu burtica si a trebuit sa-i dau suc de orez si de morcovi.Dar n-a avut probleme de reacomodare ca sa zic asa la san.
Cat priveste lingurita,el e obisnuit deja cu ea,pentru ca i-am dat Protectis cu lingurita de la o luna ...asa ca la diversificare n-o sa ne fie foarte greu (sper eu )

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Monica eu am primit 3777.00 ron,indemnizatia se pare (eu calculasem 3300 ron si diferenta sa fie alocatia pe 2 luni??)
Daca am nascut in octombrie,retroactiv ar venii oct+nov+dec sau nov+dec si atunci ies banii?
Eu am fost afara,vezi ca sunt minus 3 grade,din cate stiu eu e cam frig pentru ei...

Botez:

Deci, unde este locul de "dat cu capul"?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Draga mea,

N-am vrut sa te supar ...eu am si eu problema ca nu-mi iese ceva..ca altfel nu scriam

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui suede

Monica eu am primit 3777.00 ron,indemnizatia se pare (eu calculasem 3300 ron si diferenta sa fie alocatia pe 2 luni??)
Daca am nascut in octombrie,retroactiv ar venii oct+nov+dec sau nov+dec si atunci ies banii?
Eu am fost afara,vezi ca sunt minus 3 grade,din cate stiu eu e cam frig pentru ei...

Botez:

Deci, unde este locul de "dat cu capul"?

Thank God I'm a woman!

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

monica_dicut - mami, afara nu e exagerat de frig, dar e viscol si asta amplifica senzatia de frig si ninge. nu cred ca e bine sa iesi cu dragoselul voinicelul.

mie mi-a venit si indemnizatia si alocatia vineri. dosarul pt indemnizatie l-am depus in noiembrie. bine, eu sunt in ilfov si s-ar putea sa fie mai putine dosare decat in buc. chiar m-am bucurat mult cand a venit postarita la poarta si mi-a spus sa vin cu buletinul. initial cand am vazut-o credeam ca i-a adus pensia socrului meu. a fost neasteptat (de la primarie ne-a spus ca poate in februarie le vom primi sau cel mai devreme sfarsitul lui ianuarie), dar atat de bine veniti banutii....

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Suede, felicitari pentru indemnizatie, , eu ma astept sa vin aprin martie insa, cica dureaza cam 2-3 luni si am depus in decembrie...dar o sa verific, cine stie ce surpriza de cad pe spate? Alocatia intra la sot pe card si aia a intrat deja.

Vedeti ca indemnizatia poate fi mai mare decat fix 85% din net daca in anul anterior ati avut, mariri, prime, bonusuri, toate mentionate in adeverinta se iau in calcul. Am inteles ca daca e asa, iti iese cam un 85% din brut, sau ceea ce luai oricum net, daca ar fi asa ar fi super. SI eu am o marire retroactiva din aprilie anul trecut care intra in socoteala, parca si un bonul prin decembrie trecut, sper sa am si eu surprize...dar ma astept prin martie.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut mamicile mele dragi!
Va scriu intr-un moment de liniste, unul dintre putinele din ultimele zile. A fost o perioada tare grea pentru noi si inca nu s-a terminat.
Baietii mei afu facut amandoi bronsita. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca nu am reusit sa-i protejez de asta si nu mi-am dat seama. Nu au facut febra deloc. Amos era plangacios dar nu avea nici un simptom. Darie a inceput sa tuseasca ziua iar Amos noaptea urmatoare si cand am ajuns a doua zi la medic, bronsita era in floare asa, de pe o zi pe alta. Acum avem puzderie de medicamente, facem si aerosoli (am mai cumparat si aparat dintr-asta, de nevoie). Nazdravanul cel mare se simte foarte bine, dar puiul meu cel mic horcaie si nu stie sa tuseasca si ma doare cand il aud.
Tare sunt necajita. Amos nu are nici patru luni si deja e la a doua tura de antibiotice.
Ca sa nu mai zic ca o vecina a facut varicela si umbla fara nici o grija prin zona, a lasat-o pe fetita ei la joaca si char a venit la noi la usa cand inca nu se implinsera doua saptamani de cand s-a imbolnavit. Iar noi ar fi trebuit sa facem vaccin.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

stai linistita Laura..nu m-am suparat, ca doar eu mi-am ales meseria; "datul cu capul" a fost pe moment..gata, am si uitat!

Claucia ce mamica vrednica! pai daca parchetul este asa frumos, musai sa nu lasi praful sa se depuna pe el ..si eu simt ca atunci cand sunt singura, merg mai bine treburile..fac mai multe chestii decat atunci cand este si sotul pe langa mine..adica, gatesc, fac curaat, am grija de copil, citesc forumul..sambata si duminica, nu-mi iese nimic! (decat plimbarile)
Imi pare rau ca pitica tuseste..daca i-ai dat siropel pt expectoratie, este normal sa tuseasca asa, mai productiv; probabil ca sora ta te va lamuri mai mult..pupam micuta dragalasa si voioasa

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Nu am reusit sa citesc mare lucru zilele astea, dar am reusit sa vad fotografii de la intalnirea de la Cristina acasa. Tare mai sunteti frumoase! Iar de bebelusi, nu mai spun! Niste dulceturi! Fiecare o minune! Mi-as fi dorit sa fiu si eu o musculita acolo sa va vad.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput