Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai ca s-a trezit mandra si la 10 a papat, acum a adormit din nou...sa ma bucur, sa ma ingrijorez??? Concluzie: mama nebuna, clar!

Si mie imi intra alocatia pe card pe 15-16 ale lunii...pentru puiutii nascuti in octombrie, prima alocatie este cea pe noiembrie...si urmatoarea pe decembrie, deci Suede, de aici banii!

Referitor la somnul de noapte, si pana acum de trezea pe la 4 si tragea cateva parturi apoi adormea la loc, insa de cateva zile isi baga pumnii in gurita, se frichineste si se suceste pana deschide ochii, si mai si rade la mine....asa ca nu ma arunc imediat sa o iau, dar e chin mare frate...ia sa incerc si cu ceai, poate i-o fi sete.

Si eu as iesi afara ca m-am saturat de stat in casa insa bate vantul cam tare si avand in vedere ca tre sa facem vaccinul de 4 luni si Rotarixul mai bine zic pas si stau cuminte in casa, again!

Mai vroiam sa zic ceva insa am uitat.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

offf..si tu Bia? si puiutii tai sunt bolnaviori?! pupici pe frunte si sa dea DD sa treaca repede!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Va salut mamicile mele dragi!
Va scriu intr-un moment de liniste, unul dintre putinele din ultimele zile. A fost o perioada tare grea pentru noi si inca nu s-a terminat.
Baietii mei afu facut amandoi bronsita. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca nu am reusit sa-i protejez de asta si nu mi-am dat seama. Nu au facut febra deloc. Amos era plangacios dar nu avea nici un simptom. Darie a inceput sa tuseasca ziua iar Amos noaptea urmatoare si cand am ajuns a doua zi la medic, bronsita era in floare asa, de pe o zi pe alta. Acum avem puzderie de medicamente, facem si aerosoli (am mai cumparat si aparat dintr-asta, de nevoie). Nazdravanul cel mare se simte foarte bine, dar puiul meu cel mic horcaie si nu stie sa tuseasca si ma doare cand il aud.
Tare sunt necajita. Amos nu are nici patru luni si deja e la a doua tura de antibiotice.
Ca sa nu mai zic ca o vecina a facut varicela si umbla fara nici o grija prin zona, a lasat-o pe fetita ei la joaca si char a venit la noi la usa cand inca nu se implinsera doua saptamani de cand s-a imbolnavit. Iar noi ar fi trebuit sa facem vaccin.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

aoleu Bia..cate mai trageti si voi.multa sanatate la puiuti !!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana oricum dupa ce termin cu concediul de crestere al copilului nu stiu ce sa fac,ca job-ul avut anterior este mult prea solicitant si nu cred ca asta-mi doresc acum ca am copil .
Si meseria mea (eu am terminat Mediu la Fac.de Geografie) este foarte frumoasa,dar din pacate nu am practicat-o tot din cauza banilor.Poate revin la prima dragoste...
O sa vad atunci,ce bine ca mai am 1 an si 9 luni !

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Dana oricum dupa ce termin cu concediul de crestere al copilului nu stiu ce sa fac,ca job-ul avut anterior este mult prea solicitant si nu cred ca asta-mi doresc acum ca am copil .
Si meseria mea (eu am terminat Mediu la Fac.de Geografie) este foarte frumoasa,dar din pacate nu am practicat-o tot din cauza banilor.Poate revin la prima dragoste...
O sa vad atunci,ce bine ca mai am 1 an si 9 luni !

Botez:

Ca bine zici!!!

PS: si eu tot Mediu am terminat, insa la Agronomie, si la fel cu practicatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Referitor la pozitii de hranit bebelusii la diversificat, eu am un scaun de masa Peg Perego, ceva de genul http://reclama/detalii.php?cod=LI421 asta doar ca un model mai vechi. Scaunul se poate inclina destul de tare, astfel incat sta in el ca in scoica. E super. Eu il tin deja pe cel mic in el desi nu papa inca.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Biaz imi pare rau pentru problemele pe care le-ai avut cu puiutii.
Le doresc multa sanatate!
Clauciamerci!
Alex bine ca m-ai scos din ceata...dar eu tot vreau confirmare lor

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Monica tare rau sa ai un bebe care plange si sa nu stii ce sa ii faci, eu ma gandesc ca poate ar sta in wrap sau sling, am vazut ca Raluk asa il calmeaza pe Alex ca si el saracutul plange foarte mult.

Mihaela deci sunt topita dupa Josh, este preferatul meu.

E o vreme afara, as iesi cu Andreea macar 30 de min ca deja e nerabdatoarem tot miauna, ea de obicei la ora asta era afara. Ii pun husa de ploaie si cred ca e OK. Mai greu cred ca o sa imi fie mie sa imping carutul prin nameti.

Mergi la inceput

Revin si eu cu rugamintea de recomandare a unui pediatru bun in Bucuresti, zona 13semptembrie sau berceni, daca face vizite acasa e si mai bine...si a unui oftalmolog bun. Va rog mult, chiar si pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Wow, ce vreme uracioasa! Azi clar nu iesim la aer, doar pe seara cand mergem la vaccin.

Hepilica, mi-au placut dorintele tale, cel putin prima! Asa sa fie!

Monica, din experienta mea cu Natalia am observat ca atunci cand starea mea de iritare are un trend ascendent ea rezoneaza f bine si e neprietenoasa. Eu incerc asa:
-dezbracat de hainutze;
-suflat usurel peste capsor si mangaiat in acelasi timp;
-o duc in baie si dau drumul la apa(asta o calmeaza instant);
-o duc in fata unei oglinzi mari si-i tot arat pe bebe , ea incearca sa-l prinda si tot asa;
-plimbat cu masina, la inceput tot neprietenoasa e, dar o pun un pic la san si se calmeaza;
-o duc in alta camera mai rece;

Cu scaunul de masa, am vazut unul maimicutz si cica de calatorii la mothercare, se ataseaza la scaunul normal. Ma rog, dupa experienta carucior, patut (unde nu sta nicicum) nu ma mai stresez si cu scaunul de masa. A zis o prietena ca mi-l da unul de la piciul ei si vad dc mandra mea vrea sa stea.

Ma duc sa alimentez cupilu'

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput