Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Salut fetelor...rapotez si eu o noaptea in care a dormit (in sfarsit) si mamarutza mea legat 7 ore...asa ca sunt fresh si ma apuc de treaba (ioi da cite am de facut). Ne pregatim sufleteste sa mergem miine la vaccinul de 4 luni.

Monica...la mine functioneaza ca metode de linistire mangaiatul pe frunte si lasatul in fundu' gol....si noi mai avem crize de plans cind orice incerc sa ii fac nu da rezultate...asa ca o iau, o dezbrac si in 2 minute tace...chiar "povesteste" cu amcii ei de pe pereti. Rabdare...si rabdare .

Techila...apoi eu ies la petit si tu te faci ca nu vezi/auzi??? Sa inteleg ca deja is "promisi" amindoi baietii????

Kiki...vai ce mult au crescut baietii...si ce dulci sunt ! Bine ai revenit..speram sa te vedem mai des pe aici!

Va , o zi faina, revin mai pe seara!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Vik Noi suntem cunostinte vechi din spitalNu stiu daca le-ai spus fetelor ca noi ne-am intalnit acolo absolut intamplator...si ca eu am venit timida la tine si te-am intrebat daca nu cumva esti VIK? dupa ce te-am recunoscut din poze.F tare!Iar progeniturile noastre au dormit side by sideIsa avea patutul chiar langa al lui Alex.

Ce norocoasa esti sa dormi atatea ore legate.Isa se pare ca e f cumintica. Aaaaa, am uitat sa zic ca si ea a crescut fff tare am ramas uimita de diferente. Bafta pe maine la vaccin!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Revin si eu cu rugamintea de recomandare a unui pediatru bun in Bucuresti, zona 13semptembrie sau berceni, daca face vizite acasa e si mai bine...si a unui oftalmolog bun. Va rog mult, chiar si pe pm.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Eu nu-ti pot recomanda decat din Titan, fiindca acolo merg eu. Scriu aici poate foloseste vreunei mamici. Medicul de familie cu specializare in pediatrile la care merg baietii mei este Valeria Herdea (cabinet pe str. Pictor Tatarascu, aproape de Policlinica Globului, langa parcul Titan). Iar oftalmologul la care mergem este Mihaela Fontul, la policlinica Pescarusul.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!
Cristina, . Am vazut poze de la intalnire. Ce frumos ati petrecut voi acolo. Ema seamana cu tine dar am vazut si o poza in care mi se parea ca seamana si cu sotul. Pe sot nu l-a deranjat intalnirea? Patul din dormitor e 2/2 ca asa de mare mi s-a parut?
Biaz, sanatate multa va doresc. Dar chiar asa sa faca bronsita fara febra. Si al meu mai tuseste dar am zis ca din cauza salivatiei abundente, desi tuseste asa mai productiv. Poate il duc si eu maine la dr ca sa-l asculte.
Claucia, sanatate multa si Elisei. Bine ca e sora ta medic si pe deasupra si ORList. Spunea un medic sef de la o sectie de ORL din Bucuresti ca medicii de familie dau imediat antibiotic pentru rosu in gat desi 90% din cazuri sunt virale. Din acest motiv nu ma prea duc eu la med de familie cu copiii ca ea imediat da antibiotic.
Am vazut si puiut dragut de anamaria.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Salut fetelor...rapotez si eu o noaptea in care a dormit (in sfarsit) si mamarutza mea legat 7 ore...asa ca sunt fresh si ma apuc de treaba (ioi da cite am de facut). Ne pregatim sufleteste sa mergem miine la vaccinul de 4 luni.

Monica...la mine functioneaza ca metode de linistire mangaiatul pe frunte si lasatul in fundu' gol....si noi mai avem crize de plans cind orice incerc sa ii fac nu da rezultate...asa ca o iau, o dezbrac si in 2 minute tace...chiar "povesteste" cu amcii ei de pe pereti. Rabdare...si rabdare .

Techila...apoi eu ies la petit si tu te faci ca nu vezi/auzi??? Sa inteleg ca deja is "promisi" amindoi baietii????

Kiki...vai ce mult au crescut baietii...si ce dulci sunt ! Bine ai revenit..speram sa te vedem mai des pe aici!

Va , o zi faina, revin mai pe seara!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Vik Noi suntem cunostinte vechi din spitalNu stiu daca le-ai spus fetelor ca noi ne-am intalnit acolo absolut intamplator...si ca eu am venit timida la tine si te-am intrebat daca nu cumva esti VIK? dupa ce te-am recunoscut din poze.F tare!Iar progeniturile noastre au dormit side by sideIsa avea patutul chiar langa al lui Alex.

Ce norocoasa esti sa dormi atatea ore legate.Isa se pare ca e f cumintica. Aaaaa, am uitat sa zic ca si ea a crescut fff tare am ramas uimita de diferente. Bafta pe maine la vaccin!

Ce frumos!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Neatza pe la pranz. Metode de calmat copchii: dat pantalonii jos si lasat in gol, lasat copchii urlaciosi in pat, unul langa celalalt, foarte aproape, ca se devina curiosi de ce plange celalalt si mami se uita la ei de la distanta spunand cuvinte de calmare, ii gandil si dau din plans in ras, bine cu o fata de-aia de nehotarati, le schimb pampers-ul si ii spal la fundulet in chiuveta, ii plimb pe holul blocului, le arat masinile (asta functioneaza seara, cand se vad luminile). Cam asa ne descurcam noi.
Cat despre trezitul noapteaAi mei au mai bagat o tura de trezire pe la 12-1. Ei se culca cam pe la 8-9 si obisnuiau sa se trezeasca pe la 3-4, apoi dimineata dupa 6-7. Acum se mai trezesc o data. Azi-noapte m-am gandit sa ii alint putin doar ca poate adorm. Nooo, ei vroiau papa.Ce-i drept nu papa foarte mult inainte sa se culce, cam 160 ml -180 ml aseara cu 2 lingurite de orez. Si in loc sa tina de foame mai mult..offff. In schimb am mai tras o tura de somn de la 7 la 9 si ceva, tura care nu era in plan dar fu bunaO sa incerc sa le dau la 12 noaptea ceai, ca poate le este doar sete. Vedem daca tine. Dar nici eu nu ii iau in brate imediat, intai sa fiu sigura ca nu este doar o frichineala, un gaz, o raga, ceva...
Imi povesteste o vecina ca ea nu l-a vazut pe baiatul ei (care acum are vreo 30 de ani) gangurind si razand cum fac toti copii ca al ei urla non-stop, nu se potolea decat in brate la tac-su. Si ea se ducea la o alta vecina care avea copilul de aceeasi varsta, ca sa vada si ea bebelus razand.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mimikuta, sorry ca se trezesc mai des Evanghelistii. Eu m-am obisnuit cu pretentiosii mei...ce sa fac...si eu cateodata ii mai dau la Alex ceai el se mai trezeste si numai de sete.Cum ziceai de vecina ta...asa imi zicea si mama, plus ca fertele meu o trezea din 15 in 15 minute Mi-a zis ca ei cu unul ii era mai greu decat mie cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu sunt in continuare disperata de faza cu ochisorii...ne curg in continuare extrem de rau, se infecteazasecretia aia si i se lipesc ochii de abia reusesc sa o curat...plus ca oricat de atent o curat mai rau fac, o irit de nu mai suporta mititica...secretia iesise sterila, picaturi degaba pun, masaj vad ca fac de pomana...mi-e mila de ea de mor, are ochiisorii impaienjeniti asa, nu sunt clari...de aia caut un oftalmolog bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai vik, cum? se poate? dar bebelusa ta are de unde alege: bebe cu ochi sau bebe cu falci...nu e niciunul promis...era vorba de o incuscreala cu kiki pe vremea cand spera ea ca una din putze sa fie de fata...dar acum...sa aleaga pe cine vrea ea. si sa se mute la voi la cluj ca sa am si eu unde ma plimba...

despre pediatru si oftalmolog nu stiu...la pediatru eu merg la euroclinic la doamna doctor Mirica, e foarte ok...dar sarim cu banul de cate ori o vizitam. si nu cred ca faca vizite la domiciliu.

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Biaz, sanatate multa va doresc. Dar chiar asa sa faca bronsita fara febra. Si al meu mai tuseste dar am zis ca din cauza salivatiei abundente, desi tuseste asa mai productiv. Poate il duc si eu maine la dr ca sa-l asculte.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Da, chiar asa, fara nici un strop de febra. Daca ar fi facut macar un pic de febra, as fi fost si eu in alerta. Si doamna doctor a zis ca sunt intr-o stare generala foarte buna. De aceea celui mare nici nu i-a dat antibiotice. Doar aerosoli si mucolitice. Dar la cel mic nu s-a riscat. Asa ca prestam Augumentin si culmea! ii place . Se linge pe botic dupa ce i-l dau.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu sunt in continuare disperata de faza cu ochisorii...ne curg in continuare extrem de rau, se infecteazasecretia aia si i se lipesc ochii de abia reusesc sa o curat...plus ca oricat de atent o curat mai rau fac, o irit de nu mai suporta mititica...secretia iesise sterila, picaturi degaba pun, masaj vad ca fac de pomana...mi-e mila de ea de mor, are ochiisorii impaienjeniti asa, nu sunt clari...de aia caut un oftalmolog bun.

Nu sunteti singurii. Si noi suntem in aceeasi situatie. Mie mi-a placut de oftalmologul la care am fost la policlinica Pescarusul. Daca vrei, poti sa incerci chiar daca e departe. Mi-a explicat destul de bine ce si cum. Si m-am mai linistit putin. Ideea e ca pana pe la 6 luni nu e indicat sa intervina pentru ca sunt mult prea mici canalele lacrimale si risca sa faca un canal fals. Trebuie tratament si rabdare. Si e atat de greu sa te uiti la ochii lui/ei frumosi si sa-i vezi cum curg!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Va salut mamicile mele dragi!
Va scriu intr-un moment de liniste, unul dintre putinele din ultimele zile. A fost o perioada tare grea pentru noi si inca nu s-a terminat.
Baietii mei afu facut amandoi bronsita. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca nu am reusit sa-i protejez de asta si nu mi-am dat seama. Nu au facut febra deloc. Amos era plangacios dar nu avea nici un simptom. Darie a inceput sa tuseasca ziua iar Amos noaptea urmatoare si cand am ajuns a doua zi la medic, bronsita era in floare asa, de pe o zi pe alta. Acum avem puzderie de medicamente, facem si aerosoli (am mai cumparat si aparat dintr-asta, de nevoie). Nazdravanul cel mare se simte foarte bine, dar puiul meu cel mic horcaie si nu stie sa tuseasca si ma doare cand il aud.
Tare sunt necajita. Amos nu are nici patru luni si deja e la a doua tura de antibiotice.
Ca sa nu mai zic ca o vecina a facut varicela si umbla fara nici o grija prin zona, a lasat-o pe fetita ei la joaca si char a venit la noi la usa cand inca nu se implinsera doua saptamani de cand s-a imbolnavit. Iar noi ar fi trebuit sa facem vaccin.

_

Imi pare tare rau cand aud asa ceva... pe toti sa se faca bine!In legatura cu vecina...no comment...

CLAUDIA si printesa ta sa se faca bine.

Mergi la inceput