Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Biaz tocmai ptr ca nu sunt de acord cu interventie la varsta atat de mica si cu tratamente dupa ureche asa vrea sa merg la oftalmolog, sincer mie mi se pare ca pe zi ce trece e mai rau, si mi se rupe sufletul.
M-as fi dus la Budimex ca mi-e mai aproape, dar nu stiu la cine, sau la o clinica particuara, dar sa am baza ca ma duc la un dr bun, nu la un poet.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
ola dragelor da la mine din groenlanda
ca n-am avut gaze pana acuma si este o caldfura in casaaaaaa.... ptiu ptiu
citisem din urma si vroiam sa raspund dar am uitat complet. vroiam sa o
pe monica. nu mai stiu alta metoda de calmat Dragoselul. pe cele pe care le-au spus fetele le-as fi spus si eu ()bine, nu pe toate)
vineri mi.a intrat si mie alocatia dar pentru indemnizatie mai am de asteptat.
am vazut ca ceva bebei si-au schimbat programul. si Carol s-a trezit azi la 6 jumate. sper sa nu-si faca obicei si sa revina la trezitul la ora 8. a inceput iarasi istericalele la supt! 
hai ca mi-am amintit totusi cate ceva ![]()
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

anamaria1979 spune:
Alex scaunul de masa e de la pegperego prima pappa sau ceva de genul asta. Este fiabil are roti eu am si plimbat copilul in el. Paturica noi avem o jucarie 3 in 1 de la zoobie pets lilly the queen bug o gargarita care devine perna respectiv paturica. Scoti paturica din burtica gargaritei iar copilul roade la coarnele gargaritei ca dau dintii si de..
Nu stiu daca ti-am dat mesajul asta dar de la vecina mea stiu de clinica OFTAPRO bdl. pache protopopescu nr. 56 pe langa protv.
Biaz sanatate multa baietilor.
Tudorita la multe lunite.
Multumim la toate doamnele de aprecieri sunteti niste dragute toate.
liliac1 spune:
Biaz draga de tine...cand am citit prin ce treceti...un ochi imi rade
unu-mi plange
Rade pentru ca te vad activa si stiu c atunci cand orice mamica scrie isi recapata tonusul si plang cand citesc prin ce trec micutii tai. Sa stii ca si Andra imi facea tot felul de nazbatii de-astea respiratorii tot fara febra. Eu nu-mi amintesc la ea sa fi sarit vreodata de 38 grade dar mi-a facut la greu tot felul de viroze, bronsite, laringite, chiar si pneumonie.
Ce vreau sa va spun tuturor, in cazul in care copilul este nevoit sa ia antibiotic interesati-va si de un hepatoprotector. Noi avem tot timpul in casa Liv 52. Este un exctract din plante si se admite la sugari. Stiu ca mai sunt si altele dar vedeti ce se potriveste piciului vostru.
Despre alocatii si indemnizatii: daca in luna ianuarie s-au virat niste bani trebuie sa stiti ca reprezinta plata pentru luna decembrie. Daca banii vin cumulati, sa stiti ca se face cumul pe lunile din urma inclusiv decembrie, NU si ianuarie. Banii pe ianuarie vin abia in februarie.
Intotdeauna indemnizatiile vor veni dupa ziua de 8 a lunii. Depinde f mult de modul in care se fac viramentele de la Casa de pensii. Daca ei vireaza cu intarziere, atunci si bancile sau posta ii trimite cu intarziere. Stiu ca spunea cineva ca se mai fac smecherii...dar nu e cazul. Toate viramentele se fac dupa o schema pusa la punct luna de luna de-asta la unii apare virata pe 8 la altii pe 15 sau 22 ale lunii.
Despre limbi straine: atat timp cat nu se vorbeste constant cu copilul intr-o limba straina, acesta nu va asimila. O am pe Andra care invata engleza de la 3 ani la gradi. In completare i-am luat si eu niste carticele ajutatoare. Memoreaza pe termen scurt anumite cuvinte/expresii si am avut surpriza sa se descurce sa "conversese" cu cineva pe la 5 ani si chiar sa se descurce. Ei, nemaicontinuand cu ea ACELEASI expresii, acum nu le mai stie, asa ca o luam de la capat. Din carticele facusem/invatasem o sumedenie de cuvinte, acum e ceata totala asa ca o luam cam de la inceputuri cu termenii mai pretentiosi.
Despre scaunele de masa: fetelor, scaunul de papa e cel mai valoros accesoriu din punctul meu de vedere. Copilul va trebui sa invete ca la masa nu are libertate de miscare. Cand termina (si daca vrea joaca o sa termine mai repede) atunci se da jos si incepe exploatarea.
Noi am considerat la Andra ca nu ne mai trebuie si nebunia asta in casa si am alergat cu lingurita prin orice colt. Sa ne fi vazut 2 gloabe cu lingurita de mancare pe sub masa, pe sub scaune, prin asternut si...chiar pe wc/olita! Incercam sa reparam cat putem noi de mult aceasta chestie dar nu ne iese in totalitate. La radu nici nu ma gandesc sa nu-i iau unul oricat ar fi el de nefitzos. O sa caut sa fie util inainte de a avea un superaspect asta si din considerente materiale, avcoz.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
suede, si io tot la sect 3. PE unde stai
??
Io m-am riscat cu asta mic afara. Pfuuui, naspa, nu va recomand. Mi-am auzit vorbe prin piata :"ia uite a scos copilu ala saracu pe vremea asta" si "vai ce chinuie copilu"
. De l amine pana in piata sunt maxim 2 minute... da e naspa oricum. El a adormit pe drumul de intoarcere in marsupiu si si-a continuat somnul acasa... macar am reusit sa-l fac sa doarma putin. Acum a inceput sa maraie iar...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monique02 spune:
Deci nu am fost afara cu caruciorul am iesit doar 20 min pe terasa cu Andreea. Teodora a fost afara cu bona si nu mai vroia sa vina in casa.
Mi-a venit telefonul cel nou prin curier si ma duc sa il studiez. 
liliac1 spune:
Azi sarbatorim!!
La Multe Lunite bebe Tudor! si bebe Eva
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Si aici ninge de rupe. Si tocmai ce i s-au stricat dimineata cizmele Andrei (i s-a rupt fermoarul) si-a dus-o tat-su in adidasi
, draga de ea. Trebuie sa mearga la gimnastica si-o duce bunica-sa pe jos
ca cica n-are sens sa mearga o statie cu maxi-taxi. Asa ca abia o astept sa vina, mititica sa merg cu ea sa-i cumpar alte cizme.
Doar an de an aveam cate-o pereche de rezerva, dar daca ma iau dupa tat-su cu economiile lui cu tot...ca ma scoate din sarite cateodata 
monic draga noastra, n-are sens sa asculti gurile rele. Daca Dragos e in perfecta stare de relaxare, atunci ele-s nebune. Tu esti doar o mamica ce-si doreste sa puna ceva in oala si n-are cu cine lasa copilul..si iesirea din casa v-a facut un bine la amandoi. Va
si tinem pumnii sa de faca baiat de comitet Dragoselul cu ochii de safir!
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
mimika spune:
Alex, oftlmolog bun, cica e renumit, poti sa citesti despre el pe net, dr. Burloiu. Eu am fost cu baietii la el, are cabinet langa stadionul Stefan cel Mare. Mi s-a parut foarte de treaba, a costat 50 de lei de copil consultatia. Iti dau si numar de telefon daca vrei, trebuie sa il iau de la sot ca el este cu programarile. Si cica aparatura lui este foarte buna.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
vik-cj spune:
Kiki...cum sa nu im aduc aminte? Alex si Razvi erau cei mai cuminti si papaciosi bebei...a mea nu vroia sa pape de nici o culoare ...of ce vremuri! Ma mai apuca si pe mine uitatul la poze si vad ca de la o luna la alta parca are alte tresaturi...sau i se contureaza mai bine.
Biaz...sanatate multa puilor tai!
Alex...ii faci masaj la coltul ochiului? la noi a ajutat. Si pentru ca a fost conjuctivita a cedat dupa 10 zile de netacin! Daca e secretia ok inseamna ca e canalul infundat....si nu ai ce face decit sa astepti, o mai ajuti cu masaj la coltul ochiului (asta ne-a recomandat nou oftlamologul la care am apelat).
Techila
..mai studiem baieteii tai si ne decidem....dar la Cluj te poti plimba cind vrei ca noi te primim cu drag daca ajungi in zona...
Si acum va rog sa ma scoateti si pe mine din ceata: despre ce bani vorbiti fetelor? Indemnizatia de crestere a copilului sau banii din concediu postnatal? Ca si eu mi-am depus dosarul in noiembrie si mi s-a spus clar : pina in martie aprilie sa nu imi fac sperante! De ce intreb asta ...ca se discuta despre 85% din brut...eu stiu ca acest procent a fost valabil doar pentru pre si post natal. Sau nu?
Clujencelor , v-ati depus dosarele? voua ce vi s-a spus???
Mi se pare mie sau lipsesc englezoiacele de la apel? Pe Manga chiar nu am vazut-o de ceva vreme pe forum. Luto cum e dupa o saptamina de Monti? Se simte pe haine ceva?
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela