Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vik vorbim de indemnizatia de crestere a copilului... 85% din media netului pe ultimele 12 luni. ala care dureaza cateva luni pana il primesti.

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica zau daca mai face scandal scoate baiatul la balcon sau la geam sa ia o gura de viscol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vik Banii pentru pre/post-natal ti-i vireaza firma angajatoare, n-are legatura cu statul.
Eu cred ca fetele discuta despre indemnizatia CIC si alocatii.
Termenul in care se fac aceste calculatii trebuie sa fie de max 60 zile. Daca ai dus dosarul la inceputul lunii nov, atunci in ian trebuie sa primesti decizia impreuna cu banii. Daca ai depus dupa 15 ale lunii, vor veni in februarie. Vezi ca astia de la primarie mai baga goange cum ca nu au bani de scrisori ca sa va instiinteze in scris dar te poti duce la ei cu bonul de inregistrare si sa ceri sa ti se spuna ceva in leg cu dosarul tau.
Eu mi-am depus dosarul abia sapt trecuta asa ca am o gramada de sperante...la primavara ca mi-am luat toate cele 128 zile si m-am lungit cat am putut de mult ca-mi convenea mai mult la bani.
Indemnizatia CIC este 85% din venitul NET pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Ioanna, Liliana..merci de lamuriri.

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de la noi mai pe la amiaza, nu din cauza noastra ci a netului care a picat exact cand imi luasem avant la recuperari...
dupa cum stiti eu in w/e nu prea am acces la laptop, asa ca am ceva de recuperat...
Kiki bine ai revenit, parca v-ati vorbit mamele de gemanuti, mai lipseste Anco si tabloul ar fi complet...baietii tai sunt niste scumpi si imi plac pozele ca-s tare colorate

Kawaichan ptiu ptiu, ce par lung are Josh, imediat puteti sa-i faceti freza de samurai

nici eu nu prea sunt de acord cu jucarele in lb engleza, cel putin astea pana pe la vreo 2-3 ani....noi si-asa mai vorbim si turca..si tatara...saraca Ebru se va zapaci eu engleza cel mai bine am invatat-o din desene si filme, ma refer la cuvinte, expresii, teroia tot la scoala am buchisit-o....Edi deja a descarcat o gramada de desene clasice, cu subtitrare, ca acum vad ca mai toate pe la tv sau pe dvd-uri sunt traduse...
eu ma hotarasc tare greu sa dau gramada de bani pe o jucarie, mi se par extrem de scumpe pe la noi (de ex catelul ala "posedat'" eu l-am vazut la vreo 200 de ron in carefour parca, iar in linkul de la Diana era 23 $ ) si de aia stau si "rumeg" ceva pana sa ma urnesc ...si ma mai "ajuta" si sotz, care e si mai prevazator cu banii decat mine nu vrem nici s-o privam pe Ebru de ceva, dar nici sa nu exageram, vorba Luciei, sa avem o limita....
de jucariile Lamaze am auzit si eu, cica ar fi in selgros si as vrea si eu sa ajung sa mai iau cate ceva dragut.

Uka pe unde erau reduceri la produsele de copii? in afara de Z, care la noi e la mama naibii si mi-e greu sa ajung....

Monica bravo mami, incet incet Dragoselu cred ca o s-o ia si inaintea altor dovlecei, o sa vezi!
uf, acum am vazut ca iar aveti zile grele eu chiar nu stiu ce sa zic cu plansul

Anamaria tare dragut Alex, imi place poza aia de sub paturica, zici ca se joaca cucu-bau

MoniIulia multumim de tratatie, sa-ti traiasca puiul! si eu vreau link cu piscina pt bebei la reduceri, Hepilica

Alex a mea se trezeste din cauza de partzuri noaptea...de vreo 3 nopti in schimb am scapat, zic eu ca de la ceaiul de chimen...

trimit ca deja cred ca o sa treceti la alt capitolll

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetili!

La multe lunite bebe Tudor!!

Noi am ajuns acum de la plimbareala noastra de toate zilele.M-am luptat cu zåpada asta 'miscatoare' vreo ora jumate.Si la noi ninge si sunt -3 grade..Fetelor eu ies cu el afara si la -9 grade ( decat jumate de ora ce e drept) la -3 -5 grade ne permitem så stam mai mult..Nu va supårati pe mine ca eu zic ce fac eu nu ce så faceti voi..La noi cam asa sunt iernile numai cu -grade asa ca nu pot sa il tin in casa toata iarna..Si el nu a racit deloc in 5 luni scos si la -9 grade si pe vant( nu puternic) deci ii merge bine si e ff fericit dupå plimbarealå..

Cu trezitul noaptea si Bruce a inceput så se trezeasca la ora 3 din nou , ii dau så papa si apoi somn din nou pana pe la 8. Nu stiu daca e normal så se trezeasca så pape sau nu dar el e un mancau si nu imi ramane decat så ii dau portia de laptic caldut si apoi se culca fericit inapoi.

Biaz imi pare tare rau ca baietii tai sunt bolnaviori..Speråm så le treaca repejor så iti treacå grijile.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cu trezitul noaptea....la noi la cel mult 2 ore trebuie sa manance...si are destule nopti in care se trezeste la ora:d

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Suede dar nu ai primit decizie cu cati bani o sa primesti pt CIC? mie asa mi-au zis...

Iulika tare frumos salutul tau

Claucia, Biaz imi pare rau sa aud ca puitii vostri sunt bolnaviori...ii am sa le treaca repede repejor

Monica zi-le mami babelor ca are DRagos un prieten in Suedia pt care -2 grade inseamna "mai cald" asa ca sa te pupe-n

Vik 85% din brut sunt doar in pre/post-natal, fetele vorbesc deja de indemnizatia pt CIC....eu cred ca cele de la primarie/ajps si-au luat o marja si ti-au dat un termen asa mare, eu cred ca prin februarie ar tb sa primesti decizia....

si mai aveam o pagina pana la pag 20 si nu mai merge forumul sa incerc sa trimit mesajul, poate pleaca

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

si am reusit sa citesc si ultima pagina

sambata am avut si noi o seara de pomina, am pus-o pe Ebru in pat la 22.30 si a adormit la ora 1.00, intre timp avand program de plansete, urlete, tipete isterice, se calma in brate, cand ziceam ca gata, s-a linistit si o puneam in patut, statea 2-3 minute si iar incepea era de parca stia ca vrem s-o culcam si ea nu vroia...cu toate astea, am zis si eu ca o sa doarma dimineatza mai mult, dar n-ai sa vezi, la 8.01 era cu ochii cat cepele si vesela tare vad ca mai tarziu de 8.30 nu se mai trezeste, nu conteaza la cat de culca....bineinteles ca pe la 9.30-10.00 i se face iar somn si adoarme....

azi dupa ce a dormit pe la 10 si mi-a picat netu, ne-am dus in bucatarie si fac de mancare si pe ea am luat-o in bouncer....la un mom dat a inceput sa maraie, dar zic, hai, cat timp nu plange o mai las....vreo 5 minute nu m-am uitat la ea si cand m-am intors, surpriza, adormise in bouncer ca betivanii, cu capul lasat asa, pe umeri ea nu a adormit niciodata in bouncer, si fooarte rar singura si fara suzi......
o sa va pun si filmulet sa vedeti cu tipa si a noastra, ieri a avut program vreo jumatate de ora seara

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

gata,imbaiat si adormit una bucata copil mai greut in seara asta,dar doarme vad.

multumim mult pt aprecieri,sunteti niste scumpe.

lumi ce ma distrezi tu cum te uiti impreuna cu mama ta la poze:)

monique e data Andreea sau poate sa-si faca Josh ceva sperante?

claucia pupam pe Isa sa se faca bine ma incalzesc la suflet postarile tale si nu alta!

dana,dana fata draga ce mare s-a facut Ana !! eu nu stiu cum de ratasem pozele cu voi de Craciun si am intrat adineauri sa va vad.oh my ,oh my e leita Grig mai !ce-mi place cum se joaca ei acolo impreuna pe saltelutade tine nu mai zic,arati mortal si te prinde atat de bine noua culoare la par !

hepilica ce tare ai fost cu inelul lui Arabela:)

la multe lunite si anisori bebe Tudorita !

Melania felicitari pt olimpiade,sa nu te prind ca renunti la visul tau cu facultatea ca iei bataita !

Nela,n-am facut mare lucru in weekend,stat pe acasa sambata si un drive de vreo 6 ore duminica,din care 4 Josh le-a dormit.am condus nonstop aproape si m-a obosit un pic ca azi imi cam picau ochii in gura de dimi.

Selen,daa ,acusi ii facem o pleata din aia in varful capului
mai ce impresionata sunt ca vorbiti si turca si tatara,oau.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput