Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 13
techila spune:
buna dimineata,
alaptaram si noi (adica io) puii,tre sa na schimbam si sa mergem sa ne jucam cu prietenii din patut. alor mei le place maxim sa stea in patut si sa se joace cu atarnaciunile, le iau in brate si tipa la ele, e haos acolo
.
alex, si le sotz a facut vaccinul ca el e ala care ia contact cu uamenii
si ar putea fi vector de virus. efectul, adica imunizarea o sa fi activa (nu am gasit alt cuvant) in 2sapt de la injectare. pe sotz l-a durut mana vreo 2 zile, alte efcte adverse nu a patit. acum cred ca depind si de la om la om.
monica...
...sugestie - nu da cu pietre, poate deja ai incercat, zic si io...ai incercat sa il bagi la baita cand il apuca crizele? adica daca ii place la baita pote asa il calmezi. ca am avut si eu episod asa cu bebe cu falci si l-am imbaiat vreo 10 minute, el a obosit si si-a luat somn.
nela, iti urez bebe cuminte cat stai singurica. si sotz vroia sa plece in strainataturi cateva zile si eu nu vreu, chiar daca e plecat oricum toata ziua, macar am ce astepta seara...
pup
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Of, n-am reusit sa-l adorm inainte de 12, de la 8 il leagan si el plangoceste . La multi ani, Clodute! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
In primul rand buna dimineata la toata lumea si cate o
. Raluk
vad ca si tu te "lupti" cu el pana la 12...cam asa fac si ai mei
si numai in brate vor...KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
hepilica spune:
anamaria1979 - vazut un puiut dragut, dragut care seamana atat de bine cu mami
. si deja stam la masuta... eheee, suntem mari...
.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
Buna!
Azi e mare sarbatoare,face Tudorita al meu 3 luni.
Multumim Domnului ca au trecut cu bine si recunosc ca fiecare zi care trece imi intensifica speranta ca totul va fi bine.
Banuiesc ca ati baut deja
asa ca dau o salata.
| citat din mesajul lui hepilica Eu deja ma pregatesc |
Da si tu link-ul ca ma tenteaza si pe mine.

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
kiki_cri spune:
MADALINA
il pup si eu pe cumintelul IRINEL
.Asa e, acum e plin de reduceri....dar cum ai zis si tu nu prea sunt bani...eu mi-am luat sambata de la Jolidon 2 sutiene , erau la 50% reducere
.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi!
Kawaichan,l-am admirat pe micutul ninja
si,bineinteles,am chemat-o si pe mama sa-l vada,ca e topita dupa el!
Abia astept sa o vad si pe a mea cu degetele de la picioare in gurita!
Despre Vit D ,noua ni s-au recomandat 4 pic/ zi, pt ca s-a nascut prematur si are fontanela mare. Este alimentata cu lapte praf si,din cate am citit, Vit D se asimileaza mai greu din laptele praf decat din laptele matern.
La fel si Fe. La nastere,bebelusii vin cu `un depozit` de Fe care se consuma pana pe la varsta de 6 luni.Cei nascuti prematur,se nasc cam cu jumatate din cantitatea de Fe cu care se nasc copiii nascuti la termen,de aceea se recomanda administrarea de Fe in jurul varstei de 4 luni pt a se preveni anemia.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
techila spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Azi e mare sarbatoare,face Tudorita al meu 3 luni.
Da si tu link-ul ca ma tenteaza si pe mine. ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
LA MUUUULTE LUNITE!!!
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Lumi_Richard spune:
Monica Dicut,sper ca nu te superi ca ma bag ca `musca-n lapte`
....eu,cand nu pot sa o opresc din plans, o las cu poponetul gol,si se linisteste instantaneu. Probabil ai incercat....na,m-am bagat si eu in seama!![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Diamar, am intrat special pentru tine ca sa vezi pozele de la semnatura mea! Multumesc si pentru reteta de masca de par, uleiul de ricin si mierea le folosesc deja, o sa mai adaug si scortisoara! Le salut si eu pe mamicile de gemanuti Techila, Mimika si Kiki! Mai multe maine, ca acum imi pica ochii de somn! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Cristina
imi era dor de tine! Te felicit pt intalnirea de la tine de acasa. Am vazut ca v-ati simtit bine.Vroiam sa iti spun de mai demult ca Emma e o frumusete de fata!!!si seamana leit cu tine!o sa fie chiar o manechina cand va creste
kiki_cri spune:
ALEX
imi pare rau ca mandruta ta si-a schimbat programul. Da, stiu e crunt sa te trezesti noaptea pe la 3 jumate...ai mei cam asat fac de cand sunt...si inaite ma mai trezeau si la 12...si tot asa la 3 ore...in fine sa speram ca in timp vor fi mai cumintei.

.
La multi ani, Clodute!
)