Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Asa,

OLGA, frumoase pozele. Cred ca a fost bine in plimbari. Si noi vrem sa fugim vreo 10 zile pe la sf lui februarie dupa ce terminam de renovat (undeva Belgia, Germania,Olanda sau Grecia- sa vedem)

PISIK, vezi cu renovatu'.Si noi tot de la 0.Osa va arat niste poze.Dar sigur o sa dureze mai mult de o luna.Mai bine stati cu chirie. Cand vreti sa va apucati de treaba sa spui ca poate nu inchriem unde stam acum si veniti la noi. Se joaca si piticii.

Pot sa imi deschid gradi ca o sa am un apartament liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Din ce citesc imi pare ca vor fi dureri mari cand vor iesi dintisorii de sus...desi, la cat de cumplit a fost cu cei de jos suntem deja caliti.
Doar ca as vrea atat de mult sa nu mai sufere, sa se bucure de joaca ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

ilinca se pune pe o parte, intr-un cot, si apoi se impinge si se ridica in fundulet.
Deci lipsa poftei de mincare poate fi de la dinti/ Chiar daca alt unic simptom e miriiala si vrutul numai in brate?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

fetelor da ma speriati
fata mea nu se poate ridica inca in fund
adica ar vrea ea, si incearca ;dar doar de pe spate- ceeea ce mi se pare normal ca nu reuseste.
in rest ea nu sta in 4 labe si nici nu merge asa, nu sta nici macar pe burta;
daca o pun asa face niste crize de numa,
am lasat-o odata sa vad da-de incearca sa se tarasca- nimic in afara de faptul ca am enervat-o incredibil
ea nu vrea de nici un fel pe burta, daca din greseala se rostogoleste pe burta , japs rapid inapoi nu cumva sa ramana asa
in rest sta pe picioare, dar rebuie sa stau langa ea ca dupa 5 secunde se imboarda, de mers merge bine tinuta de manute
dar nu incearca nici sa se ridice in fund, si nici in picioare doar daca sunt eu acolo, si se trage in sus de mine sau de mainile mele
e vreo problema?
ca vad ca copii vostrii deja de mult se ridica sg in fundic sau chiar in picioare, iar Julia nimic

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Aseara am facut greseala sa cred ca Vladimir vrea sa se culce de la 20.30. El a adormit, dar era doar un somn de "revergorare". Asa ca 21.20 era treaza, batz. S-a mai culcat abia la 1.30

N-ar fi asta o problema. Problema mea este ca se trezeste noaptea la maxim 2 ore si maraie, plange. Da sa se ridice. II dau o tzatza sa ii umplu gura dar nu e intotdeauna de foame sau de sete. Seara nu ii dau mult sa manance tocmai sa nu il doara burta. Se tot foieste si nu stiu ce are.

Daca il iau in brate si il plimb putin e ok, tace. Dar la 10.5 kg imi rupe spatele si noapte chiar mi-e somn. Ziua mai e cum mai e.

PS: Am vazut poze si cu Ana frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

cativ nu pot sa cred, exact acelasi lucru voiam si eu sa intreb acum; ca mutzu e asa, "semifebril" (sta pe la 38), dar ii arde caputul de nu se poate; eu tot cred ca nu-i iese prea curand dintisorul ala, ca nu prea mai e umflata gingiuta, dar el in schimb nu vrea sa pape decat titi, e nervos si marait, vrea in brate, baleste.... si totusi ...; e clar in neregula, ca nu a facut asa de muuuult, dar ma gandesc ca poate-i creste in interior , si mai are pana strapunge. cat dureaza un iesit de dinte mai fetelor??? ca deja maraie de 2 zile; dar macar doarme noaptea; si azinoapte a dormit 6 ore legate
acuma pap paine neagra cu magiun si beau apa la greu; as vrea sa nu mai manac seara, sa scap odata si de celelalte 4 kg sa pot sa ma mentin si eu ca un om normal

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Fiecare dinte cu damblalele lui.Mai greu e pana se sparge gingia. Cand o sa vezi o dunguliza pe interiorul gingiei, ca o crapatura poti sa spui ca s-au terminat chinurile. \asta pentru un dinte. ca urmeaza si restul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

38,5 rectal cu termometru de sticla?
oricum e normal sa aiba capul firbinte. ei si in mod normal il au mai cald decat restul corpului(activitate intensa domnule)
stai linishtita ca nu e nimic grav

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata...sper...

Fetelor, sunt ingrijorata si aproape de disperare
Silviei ii ies incisivii centrali superiori si e tare maraita si plangacioasa. problema principala insa e alta: are capusorul in permanenta cald spre fierbinte. i-am masurat temperatura, nu depaseste 38,5, i-am dat nurofen si supozitor cu paracetamol, alternativ dar capusorul tot fierbinte e. ce sa fac?
Am vb cu medica si mi-a spus ca a avut bebei care au facut si 39,5 de la dintisori

Multumesc

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

ilinca, al meu se ridica in fund de la 6 luni(stiti voi, ca am pus fimuletul, asa de incantata eram de tehnica lui), dar tot prin metoda patru labe si apoi in fund. eu cred ca pt ei e singura metoda deocamdata. daca nu a reushit zapacitul meu sa gaseasca alta in aproape 4 luni de practica...

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tot vroiam sa va intreb: copiii vostri cum se ridica in fund? Ca si noi, adica de pe spate direct in fund? Ca Sophiphi de vreo 2 saptamani se ridica dar prin metoda: spate-burta-4 labe-fund. La inceput era mare chin pe capul ei, acum e ca un arc, una doua parcurge toate etapele si jap!- in fund.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

aceeashi problema si la noi. cum sa il pun eu sa doarma daca el in 5 secunde e in picioare??? poate doar daca e rupt de somn, dar nici asa nu e bine, pt ca daca ii e prea somn e nervos. perseverez azi in incercarea de ai scoate somnul de la 6 si poate daca e cu bateriile descarcate...cine stie...te pomenesti ca vad si eu minunea asta.
oricum, Bravo Olga! ne demonstrezi ca nu se stie niciodata cand se poate, dar se poate

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gata, am terminat si cu incarcatul pozelor din vacanta

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Austria2010#

Si acum sa ma laud un pic, desi nu cred ca este bine Mi-am propus inca in vacanta, cum ajung acasa sa-l invat pe David sa adoarma singur in patut, fara san. Ieri m-am chinuit un pic cu el, dar astazi mi-a iesit de 2 ori Sa va spun metoda mea. Il pun in patut, ii dau suzeta, maraie un pic (ieri un pic mai mult), dar stau acolo langa el si-l linistesc, ii vorbesc, ii dau suzeta, il mangai pe cap. Astazi de dimineata doar l-am pus in pat si l-am mangaiat un pic, apoi am plecat. Cand am venit in camera, dormea. Acum seara l-am pus in patut si doar m-am asezat langa el sa ma vada. Am stat un picut apoi am plecat. Cand am venit dormea Asta da reusita!!! Sper sa ne descurcam la fel de bine si in urmatoarele zile.

Olga, mamica lui David iepurasul

Suuuuuper. As vrea si eu sa reusesc asta insa Vladimir nu vrea suzeta. Iar daca il pun jos si nu ii este somn de pica se ridica imediat in fund si apoi in picioare.

25 martie 2009

Mergi la inceput

pai probabil ca nu o sa mearga niciodata in 4 labe, dar asta nu e nici o problema. daca o ia direct in picioare mai bine pt tine, parol. crezi ca e mare bucurie ca treiera casa in patru labe si culege cea mai mica firmitura sau scama si o gusta??pe mine ma dispera. in plus ajunge in cele mai mici colturi si se urca si pe scara. deci..lasa asa. poate scapi

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

fetelor da ma speriati
fata mea nu se poate ridica inca in fund
adica ar vrea ea, si incearca ;dar doar de pe spate- ceeea ce mi se pare normal ca nu reuseste.
in rest ea nu sta in 4 labe si nici nu merge asa, nu sta nici macar pe burta;
daca o pun asa face niste crize de numa,
am lasat-o odata sa vad da-de incearca sa se tarasca- nimic in afara de faptul ca am enervat-o incredibil
ea nu vrea de nici un fel pe burta, daca din greseala se rostogoleste pe burta , japs rapid inapoi nu cumva sa ramana asa
in rest sta pe picioare, dar rebuie sa stau langa ea ca dupa 5 secunde se imboarda, de mers merge bine tinuta de manute
dar nu incearca nici sa se ridice in fund, si nici in picioare doar daca sunt eu acolo, si se trage in sus de mine sau de mainile mele
e vreo problema?
ca vad ca copii vostrii deja de mult se ridica sg in fundic sau chiar in picioare, iar Julia nimic

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

25 martie 2009

Mergi la inceput