Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 13
anca_nicolae spune:
"Jucaria inteligenta" aduce indemanare..., nu e usor sa desfaci foile de ceapa una cate una
.
Azi noapte cum speram, am avut eficientala analiza, si dupa cum v-am promis ca revin, iata, am revenit:
http://www.pantokratorhotel.com/
si preturi, orientativ [or fi de anul trecut]
http://www.pantokratorhotel.com/details.php?section=15&lang=1
Cei 8 colegi ai mei au fost ff incantai, insa, ei nu aveau copii, as aca nu am intrebat detalii din astea. va-m dat linkurile, asa, ca delectare, dc vreti si alte detalii, abia atunci mai intreb.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni
cativ13 spune:
Denisamada, Am zis k ii pun novocalmin daca face 39 rectal. cand a fost racita, i-am dat si a fost ok repede.Ilinca, da, doar capusorul e mai fierbinte.Dyanna, la fi-mea se vedeau gingiile inflamate de vreo cateva zile, cam de la sf Ion, sa zic. a crapat pe 14 si nici macar azi nu se vad dinti, doar se simt la aplicare calgel si la operatiunea titimami de Silvia Ioana
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 am si eu o intrebare "tehnica" cand au iesit dintii la bebei, au iesit exact pe marginea gingiutei??? adica pe creasta aia care se vede? ca la mutzu parca sparge mai in spate putin, si nu stiu daca e normal sau.... ![]() ; oricum clar ii iese, ca e marait, acuma s-a dus efectul de la norofen si iar scartaie![]() ; nu e in apele lui deloc, se freaca la gurita tot timpul, sta cu toata manuta in gurita, se "controleaza" cu limbuta pe gingiuta![]() Stai linistita. Dintii de jos asa ies, pe la jumatatea gingiei in spate. Iar cei de sus o sa se vada ca si cum ar iesi mai sus. O sa vezi. Nu e grav. Asa ies ei. diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni ![]() PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |
m_monique spune:
Ilinca_M. e normal sa se ridice asa in fundulet.
andrei abia pe la 1 an jumate a reusit sa se ridice de pe spate direct in fundulet, ca avea burta mare.
"jucarie inteligenta" e ceva care-i capteaza atentia mai mult de 5 minute. in cazul cepei era interesant ca: a descoperit-o ea singura, se desface in foi, are miros, are gust, se mai rostogoleste pe jos ca o minge, si trebuie sa alege sa o prinda. a fost capabila sa se joace cu ceapa mai bine de 15 minute.
anca_nicolae spune:
Foarte tare cu ceapa!!!
Hmm, o trebui musai rosie? ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni
m_monique spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Foarte tare cu ceapa!!! Hmm, o trebui musai rosie? Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni |
nu e musai sa fie rosie. noi din asta aveam in camara.
am uitat sa spun: ca distractia sa fie completa, ceapa se mai freaca si de bluza. ca doar tb sa stie si tati ce a muncit fata lui azi
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Gata, am terminat si cu incarcatul pozelor din vacanta http://picasaweb.google.com/olgagireada/Austria2010# Si acum sa ma laud un pic, desi nu cred ca este bine Sa va spun metoda mea. Il pun in patut, ii dau suzeta, maraie un pic (ieri un pic mai mult), dar stau acolo langa el si-l linistesc, ii vorbesc, ii dau suzeta, il mangai pe cap. Astazi de dimineata doar l-am pus in pat si l-am mangaiat un pic, apoi am plecat. Cand am venit in camera, dormea. Acum seara l-am pus in patut si doar m-am asezat langa el sa ma vada. Am stat un picut apoi am plecat. Cand am venit dormea Asta da reusita!!! Sper sa ne descurcam la fel de bine si in urmatoarele zile.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Suuuuuper. As vrea si eu sa reusesc asta insa Vladimir nu vrea suzeta. Iar daca il pun jos si nu ii este somn de pica se ridica imediat in fund si apoi in picioare.
zsuzsu spune:
nu e musai sa fie rosie. noi din asta aveam in camara.
am uitat sa spun: ca distractia sa fie completa, ceapa se mai freaca si de bluza. ca doar tb sa stie si tati ce a muncit fata lui azi
.
-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
[/quote]

de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi: Andrei Rares
Sophia Maria
Antonio Gabriel

de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tot vroiam sa va intreb: copiii vostri cum se ridica in fund? Ca si noi, adica de pe spate direct in fund? Ca Sophiphi de vreo 2 saptamani se ridica dar prin metoda: spate-burta-4 labe-fund. La inceput era mare chin pe capul ei, acum e ca un arc, una doua parcurge toate etapele si jap!- in fund. |
Asa se ridica si Adela la inceput: initial in 4 labutze, apoi marche-arriere si se aseza in fund. Apoi a trecut a nivelul urmator, si se ridica "ca omu' ", so stai linistita, ca e pe drumul cel bun!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )