Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 12
cativ13 spune:
Multumesc, Monnvas
Tare ma tem ca cedez psihic pana la masele

Nici la colici nu mi-era asa de rau

si de mila de ea

Ea e vesela, se joaca ...dar ii vad ochisorii aposi si rosii si cand ma apropii sa o pup pe capsor

si o simt ca frige

mami de Silvia Ioana
Monnvas spune:
Bogdana io am numai cafea fara cofeina, daca vrei ia si de la mine.
Rivali si eu azi m-am trezit la 8. Nu am mai pupat boieria asta de cand am nascut. (Bine, pe la 5 a trebuit sa potolesc niste maraieli, dar...
)
Raalu mai vorbim atunci. Poate ma potrivesc cu Shasa si venim impreuna cu un taxi (ca niciuna dintre noi nu are masina la dispozitie). Pe mine m-ar tenta ideea. Da' nu ma mai inscriu pe lista ca mi-e ca iar mai intervine ceva

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Cativ pediatra m-a consolat ca fiecare dinte are simptomele lui. Daca la nr 3 a facut febra, la 4 doar m-a marait cateva zile. Asa ca... mai avem o sansa ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Rivali si eu azi m-am trezit la 8. Nu am mai pupat boieria asta de cand am nascut. (Bine, pe la 5 a trebuit sa potolesc niste maraieli, dar... )Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
eu nu mai pun la socoteala cele 2 treziri de peste noapte important ca m -a apucat ota 7 in pat
La noi dintisorii de sus au fost un dezastru , au iesit 4 odata si l-a tinut maraiala si lipsa poftei de mancare ( nu a facut febra)cam 3 saptamani dupa ce i-au iesit dintii a racit asa ca suntem in continuare marait si nu avem pofta da mancare

Raaluca spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Bogdana io am numai cafea fara cofeina, daca vrei ia si de la mine. Rivali si eu azi m-am trezit la 8. Nu am mai pupat boieria asta de cand am nascut. (Bine, pe la 5 a trebuit sa potolesc niste maraieli, dar... )Raalu mai vorbim atunci. Poate ma potrivesc cu Shasa si venim impreuna cu un taxi (ca niciuna dintre noi nu are masina la dispozitie). Pe mine m-ar tenta ideea. Da' nu ma mai inscriu pe lista ca mi-e ca iar mai intervine ceva ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Pai si noi cred ca tot cu un taxi venim
poate o conving pe monique sa vina cu masina
daca nu, taxiul ne paste si pe noi
cativ13 spune:
Offff

doarme si iar are capsorul fierbinte

de mancat nu a vrut azi decat tzitzi, desi ieri a mancat f bine.cand imi spuneti ca a durat si 3 saptamani starea asta..

mami de Silvia Ioana
m_monique spune:
fata mea a deschis camara si a gasit ceapa rosie. se joaca cu ceapa, ii desface foile. jucarie inteligenta.
si sa mai dau banii pe jucarii scumpe
...
dyana27 spune:
cativ nu pot sa cred, exact acelasi lucru voiam si eu sa intreb acum
; ca mutzu e asa, "semifebril" (sta pe la 38), dar ii arde caputul de nu se poate; eu tot cred ca nu-i iese prea curand dintisorul ala, ca nu prea mai e umflata gingiuta, dar el in schimb nu vrea sa pape decat titi, e nervos si marait, vrea in brate, baleste.... si totusi ...; e clar in neregula, ca nu a facut asa de muuuult, dar ma gandesc ca poate-i creste in interior , si mai are pana strapunge. cat dureaza un iesit de dinte mai fetelor??? ca deja maraie de 2 zile; dar macar doarme noaptea; si azinoapte a dormit 6 ore legate

acuma pap paine neagra cu magiun
si beau apa la greu; as vrea sa nu mai manac seara, sa scap odata si de celelalte 4 kg sa pot sa ma mentin si eu ca un om normal

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata...sper... Fetelor, sunt ingrijorata si aproape de disperare ![]() ![]() ![]() Silviei ii ies incisivii centrali superiori si e tare maraita si plangacioasa. problema principala insa e alta: are capusorul in permanenta cald spre fierbinte. i-am masurat temperatura, nu depaseste 38,5, i-am dat nurofen si supozitor cu paracetamol, alternativ dar capusorul tot fierbinte e. ce sa fac? ![]() ![]() ![]() Am vb cu medica si mi-a spus ca a avut bebei care au facut si 39,5 de la dintisori ![]() Multumesc ![]() mami de Silvia Ioana |
Of...
pupam fata mik sa treaca. Si eu stiam din teorie ca temperatura "de la dinti" nu ar trebui sa depaseasca 38grdC, dar vorbind cu "practicienii", am aflat ca se poate ajunge si la 40...
Deci e foarte probabil sa fie de acolo. Incearca si cu supozitor cu novocalmin, eu am avut mereu rezultate cu el (in practica, nu la Adela). Totusi, ar fi bine sa o vada pedi, ca nu cumva peste dintishori sa se suprapuna si altceva si noi sa dam vina pe ei.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ilinca_M. spune:
Tot vroiam sa va intreb: copiii vostri cum se ridica in fund? Ca si noi, adica de pe spate direct in fund? Ca Sophiphi de vreo 2 saptamani se ridica dar prin metoda: spate-burta-4 labe-fund. La inceput era mare chin pe capul ei, acum e ca un arc, una doua parcurge toate etapele si jap!- in fund.
Cativ, supravegheaza-i temperatura rectal; zici ca e mai fierbinte capul ca restul corpului?...Daca vrea lapte, e bine, inseamna ca are pofta de mancare, nu-i nimic ca nu vrea altceva.
M_monique, ce implica mai exact conceptul asta de "jucarie inteligenta"?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni