Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
buna dimineata!
merci de cafea.
dodo-pui vb pt martisoare. chiar ma intereseaza.
eu in fiecare an merg la muzeul taranului la expo de martisoare si cumpar pt sotul meu. el e profesor la facultate si are multe colege. stie ca mie imi face placere sa merg la shopping, asa ca s-a scos.
iar anul acesta il mai am si pe andrei cu gradinita.
Floric spune:
Am admirat pozele din Austria

Am studiat bine farfuriile...nu prea am priceput ce e pe acolo, tot ce am inteles e ca...era putin.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
De la Moshu' din Car4 am primit cadou niste mostre Dalin printre care si un plic cu balsam. L-am folosit si am constatat ca e minunat, miroase, pastreaza mirosul, exct ca in reclame...miroase a prospetime.
Intrebare: Pe unde ati vazut Balsam de rufe DALIN?????
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
petrean spune:
neatza..vin si eu la o cafea cu voi...nu ca acum m-as fi trezit..ca vorba sotului meu..deja sunt obosita de munca![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
rivali spune:
Neta '
Azi m-am trezit la 7,20
. Nu m-a mai apucat ora asta in pat cred ca inainte de al naste pe vlad
cativ13 spune:
Buna dimineata...sper... Fetelor, sunt ingrijorata si aproape de disperare

Silviei ii ies incisivii centrali superiori si e tare maraita si plangacioasa. problema principala insa e alta: are capusorul in permanenta cald spre fierbinte. i-am masurat temperatura, nu depaseste 38,5, i-am dat nurofen si supozitor cu paracetamol, alternativ dar capusorul tot fierbinte e. ce sa fac?

Am vb cu medica si mi-a spus ca a avut bebei care au facut si 39,5 de la dintisori
Multumesc
mami de Silvia Ioana
Ilinca_M. spune:
Tufete, m-ati innebunit cu magiunul ala de Topoloveni; da' de ce tre sa fie musai de Topoloveni? Aici, de ex, mai toata lumea face asa ceva, si maica-mea facea pe vremuri, maaama, ce bun era, noi ii zicem "lecvar" (sau "legvar") din maghiara si il folosim in general la "lecvarosh dereie" (un fel de coltunasi
).
Acum este la noi un targ saptamanal ecologic (cu mere, cartofi, lactate, carnarii etc.) si vine o tanti cu ditamai oala de magiun de prune, de-ala adevarat, bine-nteles, fara zahar etc. Intr-o vreme imi luam in fiecare week-end de 20 de lei (o gramada!!!) dar atata am mancat pana m-am scarbit(e buuuun...si regleaza tranzitul intestinal mai bine ca orice ceai verde sau alte chestii).
Asa ca Inapreda, daca nu gasesti nicicum iti trimit eu, daca vrei, Baia Mare-home made![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
m_monique spune:
si mama mea facea gem de prune fara zahar, ca tata era diabetic.
vad ca am un borcan de gem de prune pe acasa, sa-l gust sa vad daca e sortimentul fara zahar.
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata...sper... Fetelor, sunt ingrijorata si aproape de disperare ![]() ![]() ![]() Silviei ii ies incisivii centrali superiori si e tare maraita si plangacioasa. problema principala insa e alta: are capusorul in permanenta cald spre fierbinte. i-am masurat temperatura, nu depaseste 38,5, i-am dat nurofen si supozitor cu paracetamol, alternativ dar capusorul tot fierbinte e. ce sa fac? ![]() ![]() ![]() Am vb cu medica si mi-a spus ca a avut bebei care au facut si 39,5 de la dintisori ![]() Multumesc ![]() mami de Silvia Ioana |
Asa am facut noi, 39,5 la incisivii superiori. Nush ce ne facem la masele.

Si crede-ma ca nu avea doar capul fierbinte, era tot fierbinte, puteai sa prajesti oua pe el. Hidratare, laptic cat mai mult si... cu DD inainte, ca trece 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)

pentru Petrean!