Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha, vad ca si Vitamina a avut program artistic azi-noapte. Si fiu-meu. Pe la 1 cand ne-am decis sa mergem la dumnealui s-a pus in fund si vroia joaca, m-am chinuit vreo 40 min sa il culc la el in patut, dar n-a mers. Si cand l-am luat in patul nostru... atunci sa vezi ras si joaca in fundul lui... Baga suzica ba in gura mea, ba in gura lu' tat-sau, dadea din picioare... Pe la 2 Marius a cedat nervos si s-a dus la nani in sufragerie. Io am mai socializat cu piticul pana pe la 3 Iar la 6.30 a fost trezirea generala

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Azi au fost la noi niste prietemi care au 2 baieti (8 si 2 ani). Niciodata nu s-a comportat Cristi asa de frumos cu musafirii. A ras, a vorbit in legea lui cu ei, nici nu m-a batut la cap sa-l pun pe jos. S-a jucat cu toate jucariile care i-au iesit in cale, mi-a halit humusul (care continea o cantitate impresionanta de usturoi, nici macar baietelul de 8 ani nu vroia sa manance asa ceva). Observ ca-l distreaza copiii mai mari, cam de 2 ani, pe bebelusi nu-i prea agreeaza.

noapte buna!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, eu am inteles de la voi ca se gaseste in Real si cum la BN nu avem, m-am dus la Cluj dar...no way! Da', nu ne-am dus noi degeaba ca -asa cum banuiesti, probabil- am cumparat o gramada de chestii "necesare" Toate pentru Pishpi, evident!
Am vazut, insa, in lista data de tine ca se gaseste si la Billa, asa ca merg miine in recunoastere.
Multu'

PS. Billa s-a deschis la noi in decembrie 2009

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

1. Oli, bine ai venit!!!

2. Dodo-pui, eu sper ca stai macar cateva zile la bucuresti, nu asa, intre 2 trenuri. Sau cu ce veniti? Cu trenul? Legat de drumuri prin bucuresti, ori eu, ori Olisoara, te ajutam, stai linistita. Doar sa vb din timp, cu 1-2 zile inainte. Legat de verdecafe, eu cred ca pe 29 e mai bine, sa nu stea dodo cu ochii pe ceas, fiind la medic, unde oricum, cu tot cu programare, se depaseste ora. Si acolo, iar mergi cu noi. Am vazut poza cu cei 2 si florile albastre. Ce mare s-a facut Isa.. pai eu o am mica de tot in poza de la tine:). Iar bodo abia acum l-am vazut de apropae, e f frumos! Are o delicatete aparte, cred ca la suflet el seamna mai mult cu tine, iar Isa cu tatal. Asa o fi?

Am gasit cutii pt posta, luni pleaca finnaly ultimele surpize pt "export". Mai raman sa ma intanesc cu gagicile din bucuresti, poate la verdecafe? sasha hai si tu acolo!

3. Vacanta la mare, intrebari Turcia, pt Saby, novus si restul

Eu am fost de 2 ori, in 2007 si in 2008, f ok de ambele dati, pt mine si v+t am platit cca 2000 euro, din care cca 1000 avionul [tarom, NU gen blue air], cu rezervare din februarie, mic avans in martie, apoi asa, dati banutii pana la sf lui mai. Perioada optima este IMEDIAT dupa terminarea scolii, adica 15-30 iunie, sau in septmebrie, altfel, e muult prea clad, si ati pierde prea mult timp in hotel. Hotelurile au fost ultra all inclusive, perfecte pt mers cu copiii, insa activitatile pt copii, zilnice, sunt potrivite pt 3 ani in sus... dar f ok animatorii [ambii mi-au placut, si rusul, si turcul!!!]. Fiind all inclusive, nu stai cu bani pt orice inghetata, suc, baie, etc. Platesti in ro si acolo esti REGINA. Eu am zis ca nici regina angliei nu e asa relaxata si rasfatata ca mine acolo! Am fost in Antalya, la Papillon Aysha [unde am castigat concurs de Miss Aysha :)] si la ... scriu mai tarziu, am un lapsus, ceva cu international. revin.

4. Miliie, cred ca este o usoara alergie, dar dc era strict de la mancare apareau si pe burtica... mai asteapta 2 zile.

mai revin, insa acu muncesc la procesul ala... sunt ca un detectiv, tre sa vad care este pungasul, patronul casei de amanet sau caserita? Data trecuta cand v-am scris tot nopatea, am lucrat pana la 5,30 dimi, si am avut ceva spor. Sper si acum. pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Miliie, ai pm.

Mi-am amitit, IC Green Palace.

Legat de noi si vacanta, eu as prefera grecia sau ceva similar, pt ca anul asta nu mai am chiar asa multi bani in plus, si deci pica turcia, e clar mult mai scump. Apoi, in grecia sau corfu se poate merge cu masina, iar iese mai ieftin, ma rog, om vedea, mie imi place si cu avionul:)... Despre corfu parca, colegii mei au fost vreo 8 acolo, si le-a placut super super, stati sa vad unde...

revin

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pai m-am hotarat deja. Adica un semi hotarat, in sensul ca imi place foarte mult fularul si as vrea si caciulita sa fie acelasi model. Si as vrea alb cu mov, cum apar culorile din set.

Edit: daca se poate si nu iti este foarte greu.

Repet cand te-ai hoatarat imi dai diametrul capului

Anca voi ajunge in B cu autocar Ct-B caci e si mai ieftin si face si mai putin ca timp.De stat in B nu stiu cat si cum va fi vom vedea...

Gigelica vazut -citit concediu placut in continuare

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Neata
Poftiti la

Am vazut poze cu Ana Bianca . E tare frumoasa si delicata!
Incet , incet, ne dam sema ca o stim toate pe Code

Sacha, de data asta tre sa vii si tu. Neaparat! Nu acceptam nici un fel de scuza.

Anca_nicolae eu abia acum am vazut pozele de la semnatura. Pe unele le stiam dar sunt cateva cu bb3 pe care nu le vazusem. Ne place tare mult de Robert, mai ales dupa ce l-am vazut live

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am uitat!

SOPHIA MARIA

ANTONIO GABRIEL

ADA1974 si SOR3LLA

Monnvas, Dyanna poate veniti si voi pe 29 (sau cand se stabileste intalnirea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata, dragele mele!Dar cat de matinale sunteti...Cu siguranta ati baut si o cafeluta deja...
Nu am mai reusit sa mai intru mai deloc pe forum,am fost atat de prinsa cu cea mica, cu serviciul...E o nebunie...Plus ca Miruna nu mai sta locului, vrea in permanenta sa aiba compania cuiva. Are o energie debordanta...seara cand o punem in patut, putem spune ca am avut cu adevarat O ZI PLINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ah..si inca una tare..de care fac "haz negru"...acum 4 ani in 19ianuarie..cand a murit tata..i-a zis sotului meu sa nu mearga cu mine la inmormantare..ca e polei pe drum..sa ma lase sa merg singura..sau ...dc nu..sa nu merg nici eu..ca ce folos..
astea..sunt fazele "esentiale"ale vietii..care vrei nu vrei..nu le uiti NEVER!!!

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

DUMNEZEUUUUULEEEEEEEEEEEEEE Recunosc ca mi-ai luat-o inainte la capit. SOACRA-POAMA ACRA. A mea...in prima faza (nu eram casatoriti) l-a retras pe Cata de la facultate ca "nu avem ce manca...la munca" (asta dupa ce a murit socru-meu), apoi dupa casatorie...a considerat ca ea vrea sa stea singura fara nici unul din copii (si fratele lui Cata s-a casatorit la un an dupa noi) si ...a dat CASA CU ACTE cumnatilor considerand ca noi...avem viata inainte si ...ne-a lasat in drum. Astea au fost pct de plecare ...de aici mai multe, zilnice, as putea spune. Oricum, multumesc zilnic ca nu stau cu ea. Stau cu parintii mei. Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Hai ca nu are sens sa imi incep saptamana cu ea in gand.

Buna dimineata si o saptamana calduroasa ca afara....brr

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput