Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si crezi ca nu ar fi o idee excelenta???

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Asa,

Pot sa imi deschid gradi ca o sa am un apartament liber.

25 martie 2009

Mergi la inceput

hehe..ia uite cate metode au dezvoltat copii astia
eu stiu cand urmeaza sa sparga gingia dupa aspectul fundului
adica eritem cu o zi doua inainte.
maraiala si vrutul in brate sunt semne mai timpuri

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

ilinca se pune pe o parte, intr-un cot, si apoi se impinge si se ridica in fundulet.
Deci lipsa poftei de mincare poate fi de la dinti/ Chiar daca alt unic simptom e miriiala si vrutul numai in brate?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

te ajuta cu ceva daca iti spun ca si noi trecem exact prin faza asta? ba chiar mai nasol pt ca nu mai am atu-ul tzatza. asa ca ma chinui sa il calmez loco, de plimbat nu il plimb ca daca ma ridic cu el s-a terminat. vrea joaca. il pun in pat langa mine, el maraie si se ridica de tablia patului, eu il trag in jos langa mine si tot asa pana cedeaza. el! ca eu nu cedez

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aseara am facut greseala sa cred ca Vladimir vrea sa se culce de la 20.30. El a adormit, dar era doar un somn de "revergorare". Asa ca 21.20 era treaza, batz. S-a mai culcat abia la 1.30

N-ar fi asta o problema. Problema mea este ca se trezeste noaptea la maxim 2 ore si maraie, plange. Da sa se ridice. II dau o tzatza sa ii umplu gura dar nu e intotdeauna de foame sau de sete. Seara nu ii dau mult sa manance tocmai sa nu il doara burta. Se tot foieste si nu stiu ce are.

Daca il iau in brate si il plimb putin e ok, tace. Dar la 10.5 kg imi rupe spatele si noapte chiar mi-e somn. Ziua mai e cum mai e.

PS: Am vazut poze si cu Ana frumoasa.

25 martie 2009

Mergi la inceput

gataaa... am ajuns cat de cat la zi. acum fug sa mananc ceva si sa-i dau drumul mamei mele acasa. ca cica eu am avut treaba in birou

dar chiar am avut mai devreme, zaaau

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

aris nici nu ma stresez pt mersul in 4 labe- serios
ma stresez pt faptul ca nu incearca sa se ridice in fund sau in picioare doar daca o pun eu, sau reusestesa se prinda de mine
si nici culcat nu vrea, mai bine urla
daca nu sunt in preajma nu se catara sa se ridice ca alti copii- doar de mine

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Claudela, nu-i obligatoriu sa iasa dintii cu simptome neplacute, fetei mele i-au iesit fara nicio treaba si are acum 8 (4 jos si 4 sus).
Zsuzsu, n-ai motive sa te ingrijorezi, e clar ca fata ta a ales alte metode: statul in picioare si ersul de manute. E foarte bine. Si Sophia mea era mereu in urma fata de alti ghiocei. Citeam de bebei carora le place sa stea pe burta la 3 luni sau mai repede; a mea pana la 4 luni se enerva teribil daca indrazneam s-o pun pe burta!! Citeam de bebei care dorm pe-o parte sau pe burta; a mea a dormit strict pe spate pana la 6 luni, de atunci a inceput si pe-o parte. Pe burta a dormit de vreo 3 ori, si asta doar in ultimele 3-4 saptamani.
Intre Craciun si Anul Nou a inceput cu incercarile neindemanatice de a-si ridica fundu' astfel incat sa stea in 4 labe si mai mult de 2 secunde nu reusea; dar a evoluat repede, acum abia ma pot tine dupa ea cand incepe sa se deplaseze (se deolaseaza in toate modurile: taras pe burta, in marsarier, prin rostogoliri laterale repetate, prin tarash pe cur...in 4 labe la propriu inca nu merge, doar face salturi). Asa ca tot ce e posibil ca si Julia sa o ia la galop cat de curand, poate sare peste etapa 4 labe.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

la noi functioneaza metoda "eu ma fac ca dorm". nu vorbesc niciodata cu el, nu ma uit la el, ma prefac ca dorm dusa, pana la urma se culca si el cand vede ca nu rost de joaca, asa ca eu in general scap mai ushor ca tine...dar bine, vad ca tu ai fost ambitioasa si ai incercat sa il culci la el in pat, eu am pierdut de mult orice speranta de genul asta

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ha, vad ca si Vitamina a avut program artistic azi-noapte. Si fiu-meu. Pe la 1 cand ne-am decis sa mergem la dumnealui s-a pus in fund si vroia joaca, m-am chinuit vreo 40 min sa il culc la el in patut, dar n-a mers. Si cand l-am luat in patul nostru... atunci sa vezi ras si joaca in fundul lui... Baga suzica ba in gura mea, ba in gura lu' tat-sau, dadea din picioare... Pe la 2 Marius a cedat nervos si s-a dus la nani in sufragerie. Io am mai socializat cu piticul pana pe la 3 Iar la 6.30 a fost trezirea generala

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

poate ca nu si-a dat inca seama ca pe poate bizui si pe alte obiecte. deocamdata se pare ca doar in tine are incredere. poti sa incerci sa ii arati ca se poate tzine si de altceva. pune-o sprijinita de canapea, sau dai o bara de care sa se tzina si apoi ridic-o ushor de ea in picioare. dar sigur o sa se prinda ea ca nu depinde de tine si numai de tine si atunci pregateshte-te sa fugi dupa ea prin casa

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

aris nici nu ma stresez pt mersul in 4 labe- serios
ma stresez pt faptul ca nu incearca sa se ridice in fund sau in picioare doar daca o pun eu, sau reusestesa se prinda de mine
si nici culcat nu vrea, mai bine urla
daca nu sunt in preajma nu se catara sa se ridice ca alti copii- doar de mine

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

aha Ilinca, acum intelegi de ce nu puteam eu sa imi inchipui cum poti tu sa citeshti langa Sofifi in pat?cand copilul e intr-o continua mishcare tare greu e sa urmaresti firul narativ al unui roman..nishte forum, sau un film mai treaca-mearga

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,
am reusit in sfarsit sa recuperez ce ati mai scris pe aici,scriu repede caci v-am spus ,am un sot care nu ma lasa la pc de cand cu idiotenia aia de joc...mario caci l-am scos mai dvrm la zapada si a adormit mai devreme cu 30 min decat era programul,adica la 13:30;sa vdm cand se trezeste si sper sa il mai adorm pe la 21...caci ieri desi a respectat programul intocmai 10:30;14-16...azi-noapte a adormit la 1!!!a fost extrem de marait,parca si putina febra a facut...i-am dat in cele din urma 2,5 ml calpol si cu calgel si a adormit.Insa toata noaptea s-a frichinit...nu a dormit deloc bine...asta este...trecem noi si peste aceste etape.

Acum sa va dau vestea cea mare ,de alataieri,v-am zis k piciul a cam prins tupe si isi da drumul la manute sa o ia la plimbare...iari toata ziua asta a fost ocupatia lui...SUS-PLIMBARE-JOS....SUS-PLIMBARE-JOSce-i drept a luat cateva cazaturi mai zdravene...adica mai tot gramada pe covor...dar fara vanatai ,dintisori lipsa sau alte evenimente...nici macar ,cum venea jos,se apuca de ce putea,se ridica si iar pleca singurel
Daca o va tine in ritmul acesta...cred k in curand va reusi sa isi tina echilibrul si sa mearga singur in adevaratul sens al cuvantului...am filmat cateva din incercarile lui...dar nu reusesc sa le pun pe picasa....
Am admirat aseara pozele Olgai,si vb lui Floric...cate portii ati mancat sa va saturati?sau cate feluri ?caci daca m-as hrani in ritmul acela as muri de foamein alta ordine de idei,super vacanta ati avut.
mario a halit la micul dejun o gramada...ca si ieri si alaltaieri...nu stiu exact cantitatea,dar i-am pasat o banana zdravana cu un kiwi taiat cubulete si un iaurt de 150 ml...a papat absolut tot...si ieri si alaltaieri la fel,doar ca am combinat cu alte fructe...si ciorbita a papat bine,aceeasi cantitate ca la md,ca avem castronele identice ...plus 480ml laptic pe noapte

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput