Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravoooo Mario

va vine sa credeti ca deja vorbim de primii pashi? parca mai ieri faceam galerie, scoteam morcovi si majorete cand intra cate una in travaliu

instaleaza picasa3. de acolo poti incarca si filmuletele, sau daca nu, incarca-le pe youtube

25 martie 2009

Mergi la inceput

niko - i-ai dat kiwi deja vad. sa inteleg ca nu a facut alergie.
hmmm ma bate si pe mine gandul, mai ales ca nu e nimeni alergic la nimic in familiile noastre, iar copilul asta e topit dupa acru.
azi mi-a scuipat pepenele galben de 3 ori dar se intindea la o lamaie dupa bufet

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hehe..ia uite cate metode au dezvoltat copii astia
eu stiu cand urmeaza sa sparga gingia dupa aspectul fundului
adica eritem cu o zi doua inainte.
maraiala si vrutul in brate sunt semne mai timpuri
Citat:
citat din mesajul lui pisigri

ilinca se pune pe o parte, intr-un cot, si apoi se impinge si se ridica in fundulet.
Deci lipsa poftei de mincare poate fi de la dinti/ Chiar daca alt unic simptom e miriiala si vrutul numai in brate?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

Chiar ma intrebam de ce s-a iritat acum prima oara in viata ei...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

no, cine o fi proasta care il mai lasa sa doarma la 6 dupa amiaza? pai a adormit la 13 si inca doarme. daca se mai culca si la 6 normal ca noaptea recupereaza si isi face norma de mers in picioare prin pat.
ia ca dau militaria jos din pod. gata, e baiat mare. un somn pe zi ajunge

25 martie 2009

Mergi la inceput

aha Pisigri. ai vazut. deci in maxim doua zile vezi zimtzishopri

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

niko - i-ai dat kiwi deja vad. sa inteleg ca nu a facut alergie.
hmmm ma bate si pe mine gandul, mai ales ca nu e nimeni alergic la nimic in familiile noastre, iar copilul asta e topit dupa acru.
azi mi-a scuipat pepenele galben de 3 ori dar se intindea la o lamaie dupa bufet

25 martie 2009

aris...imi aduc aminte de perioada in care al meu pici nu vroia sa manance deloc,pe la 9 luni...stii tu perioada...si tineam minte ca se vb pe aici ca pt a-l face sa pape sa ii pui putina zeama de lamaie in supita,piure...etc ce ii dai sa pape...si am incercat si eu,l-am pus pe el pe blat,in fundulet,iar eu langa el storceam lamaia...si in timp ce eu ii amestecam supita...el jap...a infashcat lamaia si drept la gurita...nu s-a strambat delok...ba chiar ia placut dupa figura lui...ce ti-e si cu picii astia...
eu i-am dat kiwi de curand ,cred k acum 2 saptamani...la 10 luni fix...i-am dat putin sa ii vad reactia...reactia nu a aparut....k atare ii dau cam 1 fruct zilnic...
sa sti k si eu am redus de la 2 la 1 somnic...dar al meu se trezeste f tarziu...pe la 10-11 ,de aia am reusit...k dk era matinal...nu stiu ce faceam...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

si al meu rea puti mai roshu la funduletz...si eu ma dadeam cu capul de pereti pt k i-am schimbat serv umede...app...voi ce serv umede folositi...k mie cele de la pampers mi se usuca f repede...acum am luat unele din carre4 cu d-panthenol,extract de flori de tei si miere..parca sunt ceva mai ude...dar sa vedem...
dar de unde pana unde oare legatura fund-dintzosi?

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

niko - e clar ca au gusturile deja formate, nu e numai vorba de educatie. la noi cel ptin e genetic. ta-su mananca totul cu lamaie si eu cand fac o ciorba iti sare caciula
asta al meu se stramba la lamaie de nu iti inchipui, se scutura dar in doua secunde se intinde iar sa ii dau. o sa incerc si eu kiwi saptamana asta, si asa am descoperit ca i-am dat deja cateva chestii interzise pe hartie pana la un an..cum ar fi semintele(ce sa fac daca imi iese o paine super buna cu seminte)

eu servetele folosesc doar de la dm-baby love. sunt ok si la pretz nu se compara(cam 22 de lei 3 pachete a cate 80 de bucati). noi tocam multe servetele prin casa, la masa, il mai sterg pe maini...din astea, ca la kk singura metoda e sa-l bag in chiuveta, asta daca nu vreau sa manjesc tot cu ..., ca el nu sta locului, mai da o tura de pat in patru labe, se mai ridica in picioare, se intoarce pe burta, se aseaza in fund...etc...in timpul asta eu in fugaresc cu scutecul

25 martie 2009

Mergi la inceput

se pare ca in perioada de eruptie dentara saliva este mai acida, de aici iritatia la fund.
sau cum zice cumnata-miu: cel mai lung nerv din corp este nervul ocularo-anal. explicatia existententei lui este ca atunci cand te intepi in fund iti dau lacrimile

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica mea nu vrea sa manince cereale. Cu ce pot sa ii inlocuiesc cerealele la masa de seara? Mai are cineva asa un simandicos?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput