Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 17
cativ13 spune:
Multumesc pt raspunsuri
Are 38,1 rectal cu un termometru digital dar e activa, vesela si vorbareata...nu vrea sa doarma si mie imi pica ochii-n buzunare de somn...La ultima aplicare de calgel am simtit 2 zimtisori si o crapatura
probabil asteptam 3 dinti, nu 2 cum am estimat initial

Daca gasiti remediu pt trezitul asta din 2 in 2 ore noaptea, anuntati-ma, va rog...ma simt de parca ar avea iar o luna
asa mi se trezeste toata noaptea...suge, maraie, s-ar juca, misuna prin pat

orice, numai somn nu....mami de Silvia Ioana
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Monica mea nu vrea sa manince cereale. Cu ce pot sa ii inlocuiesc cerealele la masa de seara? Mai are cineva asa un simandicos? ![]() Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Noi mancam seara legume cu branzica sau paste cu branzica!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
aris26 spune:
simirie - al meu a mancat cereale doar de vreo 5 ori toata cariera lui, indiferent de marca sau aroma. eu ii mai dau seara mamaliga cu branza si smantana, sau peshte, sau un iaurt si nishte biscuiti sa ii rontzaie. oricum seara mananca putintel, dar se trezeste la 12 si baga laptele.
cativ - eu pana acum solutie nu am descoperit dar am aflat ca trece si e doar o perioada. 3 o data?! eu zic ca esti un caz fericit. va chinuiti un pic mai rau acum dar ati taiat 3 dupa lista dintr-o singura mishcare. la noi au iesit toti pe rand, cu pauza de rigoare intre ei cat sa imi aduc aminye de copil bun si dulce e el in mod normal.
geluri calmante locale si nurofen alternat cu panadol, multe obiecte pe care sa se razbune, iar noaptea rabdare pt tine
25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
aris,vad ca pot gasi in Auchan aici la noi,in militari,am sa incerc si aceste servetele,mai ales k nu e pe bani multi
, vb ta
.De scutecele stii ceva,ai incercat?desi cred k aici ramanem la boy pants-iide la Pampers k s-au dovedit cei mai buni pn acum...si la noi tot cam asa e cu schimbatul piticului...dar nu am incotro,tre sa il stavilesc cumva caci la parinti,unde stam acum nu avem centrala,si ca atare nu este apa calda non stop...mai greu,dar ne descurcam...asta al meu s-a trezit la 16 cu o foame in glanda de m-a speriat...zici ca l-am tinut flamand
...a halit supica si tot mai deschide gurita...ma duc sa ii mai aduc ceva sa ii dau copchilului sa nu flamanzeasca cumva![]()
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 ilinca, al meu se ridica in fund de la 6 luni(stiti voi, ca am pus fimuletul, asa de incantata eram de tehnica lui
![]() 25 martie 2009 |
hi, hi, hi
ba se poate si altfel - la categoria "balerine" merge ridicarea direct de pe spate
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
georgyiuly spune:
Vad ca Giulia e ocupata cu joaca si ma lasa si pe mine sa citetesc vreo 2-3 pagini!
Am admirat si eu pozele Olgai, ce vacanta frumoasa ati avut!!!Si David e un scump!
Am admirat-o si pe Ana Bianca cu rochita frumoasa mov!
Vroiam sa spun mai multe dar a aterizat Giulia in bratele mele...si noi facem eritem fesier cand ies dintisorii si se mai trezeste noaptea plangand tare.
Si ne si cataram pe orice...si ne plimbam prin casa impingand scaunul de masa!
Si eu sam cateva seri de cand incerc sa o adorm pe Giulia in pautul ei si nu la san...ana acum n-am reusit nic o seara...dar am redus timpul de stat la san la culcare.Desi i se inchid ochii de somn la ea in patut si cade din picioare nu stie sa adoarma singura!Mi-am propus ca pana in martie sa reusesc!
Si legat de mancare ma laud si eu ca desi am inceput diversificarea la 6 luni sapatamana trecuta a fost prima in care a mancat si pranz si cina toata saptamana...asta dupa 5 zile in care nu se atinsese de mancare deloc doar lapte!Asa ca ...sunt perioade si perioade!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
georgyiuly spune:
Hai ca mai zic vreo 2 vorbe ca a vazut ca nu e nimic de interes la calculator( cantecele sau mamaia pe mess
) si a plecat la joaca.
Apropo de ridicat in fundulet a mea are metoda lui Vitamina( la vremea respectiva am admirat stilul lui).
Si tot citesc despre ghioceii vostri care cad lati dupa anumite activitati....la noi nu s-a intamlat niciodata...nici dupa mare, dupa baie, dupa plimbari lungi prin centre comerciale....are o energie de te darama, norocul meu e ca e indepententa si se joaca singura si svcormoneste peste tot...cred ca e o Vitamina feminina!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
Gianina34 spune:
buna mamici,
greu cu recuperatul asta![]()
am admirat davidut din ce in ce mai dulcel si ana din ce in ce mai "domnisoara"-finuta si scumpica 
(chiar asa , mici mai erau portiile alea dar frumoase dom'le
)
si noi cred ca ne mai chinuim cu un dintisor ca-i tare maraita si nu mananca si baleste mult si roade tot ce prinde si si - adica sper sa fie un dintisor ca nu am certitudinea
pt ca ieri nu m-a lasat sa-i cercetez gingiile
noaptea am scapat de leganatul in brate; ne culcam impreuna, ii sasai si o tot trag la loc in pat ca bine-nteles ca tot vrea sa se ridice si sa se joace si, de la caz la caz, adoarme in 10-60 min
(sau eu inaintea ei
)
si... nu mai stiu ce vroiam sa spun
avem 9 luni
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique Ilinca_M. e normal sa se ridice asa in fundulet. andrei abia pe la 1 an jumate a reusit sa se ridice de pe spate direct in fundulet, ca avea burta mare. "jucarie inteligenta" e ceva care-i capteaza atentia mai mult de 5 minute. in cazul cepei era interesant ca: a descoperit-o ea singura, se desface in foi, are miros, are gust, se mai rostogoleste pe jos ca o minge, si trebuie sa alege sa o prinda. a fost capabila sa se joace cu ceapa mai bine de 15 minute. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Si n-a bagat mana in gura dup-aia? Sau - mai rau -nu s-a frecat la ochi?
Ilinca, noi suntem singurii "pe dos": ne-am ridicat in fund de pe spate aproape direct - la inceput punea mainile in lateral pe langa el si tic-tic-tic pana se ridica -, abia apoi de pe burta. Poate si fiindca n-a mers in 4 labe.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Gianina34 spune:
mi-am adus aminte (varsta, de
)
fetele care aveti ochelari, ati facut control bebelusilor sa stiti cum si cat vad? ca eu mai am un stres - am miopie forte (-9) si stiu ca se mosteneste
am inceput sa ma interesez la un moment dat dar tot a intervenit una alta si nu am apucat, insa trebuie sa ma mobilizez, nuuu?
am reusit sa ma organizez pana la urma cu kineto, am vorbit, am platit, asta seara ar trebui sa vina acasa sa incepem si am mari emotii sa nu o tina micsunica tot intr-un plans si sa nu-i poata face nimic
asa ca va rog sa ne tineti pumnii ca maine dimineata ma prezint la raport cu detalii (asta daca nu intervine ceva - ninsoare,viscol
si nu mai ajunge fata)
avem 9 luni