Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

niko - eu scutece tot de la ei iau si da sunt aici langa noi la auchan militari. a, sa sti ca si al meu a ras o farfurie adanca normala, aproape plina cu peshte si fasole verde si ar mai fi mancat dar nu mai avea rabdare sa stea jos, daca aveam eu chef sa-i dau cat el mai dadea o tura doua...dar nu o fac, asa ca s-a bagat sub scaun si a mancat ce ii mai cazuse mai devreme din gura

gianina - aha...am priceput. e chestie de burta

georgiana - asa si asta, daca il las in banii lui nu stiu de el si cate 3-4 ore. din pacate trebuie sa intervin din cand in cand pentru ca se mai duce si in locuri interzise, mai deschide cate un sertar..din astea la care nu pot sa il las, dar altfel....
cat despre cazut l;at..hmmmm....al meu a cazut o singura adta lat dupa o baie de 1,5 ore si asta in conditiile in care nu il lasasem sa doarma dupa amiaza. am fost cu el la kineto, l-a chiunit madam aia o ora(sau mai bine zis el pe ea)si ea cica dupa asta adoarme dus. da, da...sa o crezi tu, a cantat puiul meu tot drumul in mashina

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris - ce i-a facut la kineto? masaj, gimnastica? imbracat, dezbracat?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Fetele se apropie botezul si eu nu stiu ce-mi trebuie
Cum imbrac fata????? E musai sa-i iau rochita de saten???? mie nu-mi plac alea+ ca imi par subtiri rau
Ce altceva trebuie sa cumpar??? trebuie sa iau ceva pt la biserica??? pt baita de a 2-a zi????....Cum se procedeaza?? Trebuie sa pun masa acasa innainte de botez?? Da a 2-a zi??

Spuneti-mi si mie ca sunt nestiutoare rau

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

se pare ca in perioada de eruptie dentara saliva este mai acida, de aici iritatia la fund.
sau cum zice cumnata-miu: cel mai lung nerv din corp este nervul ocularo-anal. explicatia existententei lui este ca atunci cand te intepi in fund iti dau lacrimile

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Scuzeee...eu eram

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

a facut, dar am fost cam dezamagita. a fost un masaj(dezbracat pe bucati cu scutecul pe el) si un pic de gimnastica. eu ma ashteptam la chestii mai specataculoase, ca doar al meu se vede ca nu are nevoie doar de un masaj si mobilizare, ca se mobilizeaza singur destul. nu cred ca ma mai duc cu el, ca e mai mare daraua decat ocaua. incerc sa gasesc acum ceva gimnastica acvatica macar sa se bucure si el cum trebuie, in plus eu cred in gimnastica in apa si inot

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - ce i-a facut la kineto? masaj, gimnastica? imbracat, dezbracat?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aoleo, ce m-a facut Aris sa rad cum mananca Vitamina de jos. Vad ca nu-s singura cu pui hamesit la legume cu carnita.

A, din capitolul "mama denaturata": aseara am avut musafiri si am pregatit eu un humus ca la carte, cu muuult usturoi. Se bateau turcii la gura lui, mai ales cu paine...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Si tot citesc despre ghioceii vostri care cad lati dupa anumite activitati....la noi nu s-a intamlat niciodata...nici dupa mare, dupa baie, dupa plimbari lungi prin centre comerciale....are o energie de te darama, norocul meu e ca e indepententa si se joaca singura si svcormoneste peste tot...cred ca e o Vitamina feminina!

Hei! En garde! Trebuie sa ne aparam pozitia.... kiar daca suntem cu "molecula mica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Aoleo, ce m-a facut Aris sa rad cum mananca Vitamina de jos. Vad ca nu-s singura cu pui hamesit la legume cu carnita.

A, din capitolul "mama denaturata": aseara am avut musafiri si am pregatit eu un humus ca la carte, cu muuult usturoi. Se bateau turcii la gura lui, mai ales cu paine...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Lasa mami ca e bun usturoiul..face bine la sanatate, dupa o felie de paine cu usturoi sigur nu-ti mai raceste prea curand !

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Si tot citesc despre ghioceii vostri care cad lati dupa anumite activitati....la noi nu s-a intamlat niciodata...nici dupa mare, dupa baie, dupa plimbari lungi prin centre comerciale....are o energie de te darama, norocul meu e ca e indepententa si se joaca singura si svcormoneste peste tot...cred ca e o Vitamina feminina!

Hei! En garde! Trebuie sa ne aparam pozitia.... kiar daca suntem cu "molecula mica".

Nu , nu atentam la pozitia voastra!!!ca a mea pana la 8 luni a fost lenesa si burtoasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput