Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas A, din capitolul "mama denaturata": aseara am avut musafiri si am pregatit eu un humus ca la carte, cu muuult usturoi. Se bateau turcii la gura lui, mai ales cu paine... ![]() |
La usturoi inca nu am diversificat-o pe Adelake, dar painik i-am dat un pic aseara. Cand am venit din orash, tocmai se terminase programul la masina de paine si miroaseeeeeeeeea... parca numai potentiatori e aroma pusesesm in ea! I-am dat si ei cate un pic (prima data) cu brocoli si carnita de pasaret cunoscut! A papat destul de bine.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
simina - ne-am prins noi ca tu erai. puiule botezul il faci cum vrei tu. fata o imbracim cum vrei tu ca doar tu ai facut-o
. mie la bisrica mi-au cerut panglica din aia alb cu roz sau bleu, ulei si o bucata de finet si bineinteles bani ca deh...asta-i tara. eu l-am imbracat in blugi deci nici vorba de paglicute si satinuri
monnvas - he he...al meu a gustat nishte unt cu usturoi de craciun. dar humus daca imi dai retzeta ii dau si eu ca si asa imi vine sa ma urc acum in mashina sa fug la arabesc...in ce hal imi e de pofta ...hmmm cu nishte muguri de pin pe deasupra si ulei de masline
aaaa sa va spun ca al meu a zobit juma de pahar de suc de portocale baut cu paiul
era asa haios cum strangea el gura pe paiul ala subtire. trebuie sa mai trag o fuga la metro ca am luat o lada de portocale joi si mai sunt doar cateva. noi nu am baut mai mult de 3 pahare de suc restul el. cred ca bea aproape un litru/zi si asta pt ca nu ii mai dau eu dupa mesele de legume/carne/;lactate, ca altfel il mutam la bunica-sa aia batrana sa isi culeaga singur portocalele si lamaile din curte
25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui aris26 niko - eu scutece tot de la ei iau si da sunt aici langa noi la auchan militari. a, sa sti ca si al meu a ras o farfurie adanca normala, aproape plina cu peshte si fasole verde si ar mai fi mancat dar nu mai avea rabdare sa stea jos, daca aveam eu chef sa-i dau cat el mai dadea o tura doua...dar nu o fac, asa ca s-a bagat sub scaun si a mancat ce ii mai cazuse mai devreme din gura ![]() |

a mai papat niste peste si putin din piureul pe care il facusem pt noi...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
aris26 spune:
monnvas - pai nu ti-am zis ca al meu e ca o veveritza, toata ziua indeasa biscuiti prin canepea, in tarc si la nevoie stie la fix unde sunt. o data il vad cu gura plina de biscuiti. mai dureros e cand gasescte apa pe jos pe gresie si se lipeshte cu gura de gresie sa bea ca un caine

. na, ce sa-i mai faci?nu pot decat sa mentin pe cat de curat pot si sa ma bucur ca e un copil sanatos si clar plin de anticorpi![]()

25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 aaaa sa va spun ca al meu a zobit juma de pahar de suc de portocale baut cu paiul era asa haios cum strangea el gura pe paiul ala subtire. trebuie sa mai trag o fuga la metro ca am luat o lada de portocale joi si mai sunt doar cateva. noi nu am baut mai mult de 3 pahare de suc restul el. cred ca bea aproape un litru/zi si asta pt ca nu ii mai dau eu dupa mesele de legume/carne/;lactate, ca altfel il mutam la bunica-sa aia batrana sa isi culeaga singur portocalele si lamaile din curte |
Bravo, Alexis! 
Asa disperata e a mea cu sucul de mere... compot de mere, piure de mere, mere coapte, ma rog, mere sa fie.! Tre sa fie ceva determinism genetic.
Denisa-Madalina
fericita de
aris26 spune:
hhahahhahah Niko, se pare ca noi doua am scapat de hopul ala in care refuzau mancarea
. il cantaresc si eu in seara asta, poate a mai pus ceva ca a stagnat mult timp datorita grevei
25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Legat de noi si vacanta, eu as prefera grecia sau ceva similar, pt ca anul asta nu mai am chiar asa multi bani in plus, si deci pica turcia, e clar mult mai scump. Apoi, in grecia sau corfu se poate merge cu masina, iar iese mai ieftin, ma rog, om vedea, mie imi place si cu avionul:)... Despre corfu parca, colegii mei au fost vreo 8 acolo, si le-a placut super super, stati sa vad unde... |
Pai eu pt Grecia am deschis lista
!!Turcia, la anu' cand va fio Alexandra mai mare si putem profita la maxim de All Inclusive

Deci reiau detaliile pt
Halkidiki 2010
asa cum v-am obisnuit http://www.aristoteles.gr/ 18- 28 iunie - 10 zile
880 eur/familie daca achitam pana in 31.03.2010
(la care sigur se mai adauga ceva reducere daca suntem grup)
Transport:individual cu masina
Aici aveti oferta primita:
Localizare: in Halkidiki, pe bratul Athos, la 50 m de plaja. Orasul Ouranopolis este la 3 km si aeroportul din Salonic la 110 km.
Descriere: Camere: baie proprie (WC, cada sau dus, uscator de par), frigider, aer conditionat , TV, telefon, balcon sau terasa. Capacitate maxima/studio: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Facilitati: centru spa, restaurant, taverna, baruri, discoteca, mini-club, mini-market, piscina incalzita (500 mp), bazin pentru copii, tobogane, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, inchiriere de masini si barci, sporturi nautice pe plaja.
Tarif adult : 490 EUR/pers./ Sejur 10 nopti/ intrare hotel 18-30 jun.10
Copil 2 ani : -100%
Servicii incluse: cazare 10 nopti, all inclusiv
Rezervarea este ferma daca se achita un avans de minim 30%.
Oferta de early booking pentru acest hotel este cu un discount de 10% din tarif daca faceti plata integrala pana la 31 mar.2010.
Am mai solicitat oferte si de la alte agentii, mai studiez, pana acum asta mi s-a parut cea mai buna in raport pret/calitate
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
denisa - clar le-am transmis ceva gusturi...deci sa nu ne mai bata lumea la cap ca sunt mici si nu stiu ce le place. stiu ei f bine. hehe
ma bucur ca macar tu te-ai hotarat la nume. ia sa incerc si eu la il strig Alexis sa vad daca ma obishnuiesc
novus - oare noi primim reducere pt ca purtam acelash nume cu proprietarul???
. deci pe Athos e. hmmmm...deci prea mult nu ne plimbam prea mult, cel putin nu noi fetele, caci un pic mai incolo noi avem interzis ca incep manastirile
25 martie 2009
sirimie spune:
| citat din mesajul lui nov.dec2009 Fetele se apropie botezul si eu nu stiu ce-mi trebuie ![]() ![]() Cum imbrac fata????? E musai sa-i iau rochita de saten???? mie nu-mi plac alea+ ca imi par subtiri rau ![]() ![]() Ce altceva trebuie sa cumpar??? trebuie sa iau ceva pt la biserica??? pt baita de a 2-a zi????....Cum se procedeaza?? Trebuie sa pun masa acasa innainte de botez?? Da a 2-a zi?? Spuneti-mi si mie ca sunt nestiutoare rau ![]() ![]() Mamici de fulgusori ![]() ![]() ![]() |
Nasii trebuie sa cumpere tot. Noi doar i-am cumparat hainute de mers la biserica.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Pai eu pt Grecia am deschis lista !!Turcia, la anu' cand va fio Alexandra mai mare si putem profita la maxim de All Inclusive ![]() Deci reiau detaliile pt Halkidiki 2010 asa cum v-am obisnuit http://www.aristoteles.gr/ 18- 28 iunie - 10 zile 880 eur/familie daca achitam pana in 31.03.2010 (la care sigur se mai adauga ceva reducere daca suntem grup) Transport:individual cu masina Aici aveti oferta primita: Localizare: in Halkidiki, pe bratul Athos, la 50 m de plaja. Orasul Ouranopolis este la 3 km si aeroportul din Salonic la 110 km. Descriere: Camere: baie proprie (WC, cada sau dus, uscator de par), frigider, aer conditionat , TV, telefon, balcon sau terasa. Capacitate maxima/studio: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii. Facilitati: centru spa, restaurant, taverna, baruri, discoteca, mini-club, mini-market, piscina incalzita (500 mp), bazin pentru copii, tobogane, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, inchiriere de masini si barci, sporturi nautice pe plaja. Tarif adult : 490 EUR/pers./ Sejur 10 nopti/ intrare hotel 18-30 jun.10 Copil 2 ani : -100% Servicii incluse: cazare 10 nopti, all inclusiv Rezervarea este ferma daca se achita un avans de minim 30%. Oferta de early booking pentru acest hotel este cu un discount de 10% din tarif daca faceti plata integrala pana la 31 mar.2010. Am mai solicitat oferte si de la alte agentii, mai studiez, pana acum asta mi s-a parut cea mai buna in raport pret/calitate |
Noi ne inscriem!
Daca nu cumva cade vreun meteorit, mergem! Noi oricum aveam in plan Grecia "continentala". Daca e in grup, cu atat mai bine.Denisa-Madalina
fericita de