Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tot vroiam sa va intreb: copiii vostri cum se ridica in fund? Ca si noi, adica de pe spate direct in fund? Ca Sophiphi de vreo 2 saptamani se ridica dar prin metoda: spate-burta-4 labe-fund. La inceput era mare chin pe capul ei, acum e ca un arc, una doua parcurge toate etapele si jap!- in fund. |
Alexandra, de pe spate se sprijina intr-un cot si asa se ridica

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 te ajuta cu ceva daca iti spun ca si noi trecem exact prin faza asta? ba chiar mai nasol pt ca nu mai am atu-ul tzatza. asa ca ma chinui sa il calmez loco, de plimbat nu il plimb ca daca ma ridic cu el s-a terminat. vrea joaca. il pun in pat langa mine, el maraie si se ridica de tablia patului, eu il trag in jos langa mine si tot asa pana cedeaza. el! ca eu nu cedez
![]() 25 martie 2009 |
Si noi, si noi suntem la fel
Mami lui
cativ13 spune:

E din nou Silvia mea 
nu mai e maraita si nici capusorul nu-i mai arde

nu prea vrea sa pape daaar titi e baza, asa ca...who needs solids?![]()
Acum as vrea sa ma ajutati cu o alta "dilema"...spuneti-mi un scaun auto bun, nu f scump, dar cu spatar reglabil...sa si doarma maimutica bine in elmami de Silvia Ioana
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 novus - oare noi primim reducere pt ca purtam acelash nume cu proprietarul??? |
Sigurr ca da
!! veniti
??De plimbat ne putem plimba pe celelalte brate, gasim noi ceva de vazut, nu-i bai, sincer nici nu vreau sa fiu in buricul statiunii pline de manelisti
Mami lui
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Noi ne inscriem! Daca nu cumva cade vreun meteorit, mergem! Noi oricum aveam in plan Grecia "continentala". Daca e in grup, cu atat mai bine. |
Iuhuhu
!!De aia imi place de voi pt ca sunteti oameni hotarati si plimbareti

Mami lui
novus spune:
Din secretele bucatariei
:fasolea verde cu ce o combinati pt bebe? ca vreau sa-i dau si eu si nu stiu cum sa o prepar ![]()
Patrunjel pot sa pun in ea, la fiert doar ?
Mami lui
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13![]() E din nou Silvia mea ![]() nu mai e maraita si nici capusorul nu-i mai arde![]() ![]() nu prea vrea sa pape daaar titi e baza, asa ca...who needs solids?Acum as vrea sa ma ajutati cu o alta "dilema"...spuneti-mi un scaun auto bun, nu f scump, dar cu spatar reglabil...sa si doarma maimutica bine in el mami de Silvia Ioana |
Fetitza-dintzishor! ( La scaun de masina nu ne prea pricepem, ca inca ne e incapatoare scoica... dar avem de gand un Chicco, am uitat si mai cum... e unul reglabil, intr-adevar, pe-ala il vrem si noi.
Mergeti in Halkidiki?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
Da, mergem k doar pt drum lung imi trebuie ALT scaun
numa` ca mergem la sfarsitul lunii mai impreuna cu sora sotului si cu alte 2 cupluri de vrei de-ai lui
a fost dat deja avansul...o sa ma oftic sigur ca nu merg cu voi dar tb sa ma mai conformez si planurilor sotului

mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
gata. l-am adormit insfarsit
sunt atat de fericita pt ca in ultimile doua seri l-am adormit in mashina. nu vraia sa cedeze si pace. bine nici acum nu ar fi cedat dar l-am pus in tricicleta si l-am plimbat prin casa, eu in ideea sa se linishteasca si appoi mai incerc, cand colo il tot vedeam ca da capul pe spate, el adormise dus. l-am luat de acolo, si-a mai cantat ushor cu ochii inchisi pana am ajuns sus, l-am pus in pat si gata. f tare! e a doua oara cand adorme in fund in tricicleta, dar eu am zis ca prima oara a fost o intamplare nu mi-ash fi inchipui ca poate sa adoarma frecvent asa. eu ii creez toate conditiile posibile si fraierul vrea sa adoarma in fund pe plasticul ala tare si incomod, nici macar un spatar ca oamenii nu are.
am ajuns la concluzia ca el seara nu vrea sa adoarma pt ca nu vrea sa se termine joaca si distractia. cum vede ca reduc luminile, volumul la tv si activitatile in general, cum il apuca nervii, daca cumva aprind cea mai mica lumina se intoarce la mine si imi rade cu gura pana la urechi. eu ma ashteptam pe la vreo 4 ani la faze de genul asta...hotzomanul
25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
revenim si noi...dupa inca o ora si ceva de somnik.....k la 19 si ceva era total marait,i l-am lasat mamei pana am mers la magazin si ea l-a culcat
...acum s-a trezit,sa vedem cum adoarme la noapte...sau mai corect spus:cand...
Olga mai ai multe de despachetat?
k vad ca tu chiar ai vb serios k iti ia o saptamana
...
eu am o durere insuportabila de creier..am luat si nurofen forte si tot nu a trecut
,dar...in afara de asta totul e ok
,ce ar mai putea fi....ma rog...
aris,chiar mi-ar placea sa il vad pe Vitamina cum linge gresia...al meu este expert cu peretii
...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU