Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tot vroiam sa va intreb: copiii vostri cum se ridica in fund? Ca si noi, adica de pe spate direct in fund? Ca Sophiphi de vreo 2 saptamani se ridica dar prin metoda: spate-burta-4 labe-fund. La inceput era mare chin pe capul ei, acum e ca un arc, una doua parcurge toate etapele si jap!- in fund.

Alexandra, de pe spate se sprijina intr-un cot si asa se ridica

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

te ajuta cu ceva daca iti spun ca si noi trecem exact prin faza asta? ba chiar mai nasol pt ca nu mai am atu-ul tzatza. asa ca ma chinui sa il calmez loco, de plimbat nu il plimb ca daca ma ridic cu el s-a terminat. vrea joaca. il pun in pat langa mine, el maraie si se ridica de tablia patului, eu il trag in jos langa mine si tot asa pana cedeaza. el! ca eu nu cedez
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aseara am facut greseala sa cred ca Vladimir vrea sa se culce de la 20.30. El a adormit, dar era doar un somn de "revergorare". Asa ca 21.20 era treaza, batz. S-a mai culcat abia la 1.30

N-ar fi asta o problema. Problema mea este ca se trezeste noaptea la maxim 2 ore si maraie, plange. Da sa se ridice. II dau o tzatza sa ii umplu gura dar nu e intotdeauna de foame sau de sete. Seara nu ii dau mult sa manance tocmai sa nu il doara burta. Se tot foieste si nu stiu ce are.

Daca il iau in brate si il plimb putin e ok, tace. Dar la 10.5 kg imi rupe spatele si noapte chiar mi-e somn. Ziua mai e cum mai e.

PS: Am vazut poze si cu Ana frumoasa.

25 martie 2009

Si noi, si noi suntem la fel !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

E din nou Silvia mea nu mai e maraita si nici capusorul nu-i mai arde nu prea vrea sa pape daaar titi e baza, asa ca...who needs solids?Acum as vrea sa ma ajutati cu o alta "dilema"...spuneti-mi un scaun auto bun, nu f scump, dar cu spatar reglabil...sa si doarma maimutica bine in elmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
novus - oare noi primim reducere pt ca purtam acelash nume cu proprietarul???. deci pe Athos e. hmmmm...deci prea mult nu ne plimbam prea mult, cel putin nu noi fetele, caci un pic mai incolo noi avem interzis ca incep manastirile

Sigurr ca da !! veniti ??
De plimbat ne putem plimba pe celelalte brate, gasim noi ceva de vazut, nu-i bai, sincer nici nu vreau sa fiu in buricul statiunii pline de manelisti , cat despre viata de noapte, mi-o asigura Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
Pai eu pt Grecia am deschis lista !!
Turcia, la anu' cand va fio Alexandra mai mare si putem profita la maxim de All Inclusive

Deci reiau detaliile pt Halkidiki 2010 asa cum v-am obisnuit :

http://www.aristoteles.gr/ 18- 28 iunie - 10 zile
880 eur/familie daca achitam pana in 31.03.2010
(la care sigur se mai adauga ceva reducere daca suntem grup)

Transport:individual cu masina

Aici aveti oferta primita:
Localizare: in Halkidiki, pe bratul Athos, la 50 m de plaja. Orasul Ouranopolis este la 3 km si aeroportul din Salonic la 110 km.
Descriere: Camere: baie proprie (WC, cada sau dus, uscator de par), frigider, aer conditionat , TV, telefon, balcon sau terasa. Capacitate maxima/studio: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Facilitati: centru spa, restaurant, taverna, baruri, discoteca, mini-club, mini-market, piscina incalzita (500 mp), bazin pentru copii, tobogane, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, inchiriere de masini si barci, sporturi nautice pe plaja.
Tarif adult : 490 EUR/pers./ Sejur 10 nopti/ intrare hotel 18-30 jun.10
Copil 2 ani : -100%
Servicii incluse: cazare 10 nopti, all inclusiv
Rezervarea este ferma daca se achita un avans de minim 30%.
Oferta de early booking pentru acest hotel este cu un discount de 10% din tarif daca faceti plata integrala pana la 31 mar.2010.

Am mai solicitat oferte si de la alte agentii, mai studiez, pana acum asta mi s-a parut cea mai buna in raport pret/calitate

Noi ne inscriem! Daca nu cumva cade vreun meteorit, mergem! Noi oricum aveam in plan Grecia "continentala". Daca e in grup, cu atat mai bine.

Iuhuhu !!
De aia imi place de voi pt ca sunteti oameni hotarati si plimbareti !!

Mergi la inceput

Din secretele bucatariei :fasolea verde cu ce o combinati pt bebe? ca vreau sa-i dau si eu si nu stiu cum sa o prepar
Patrunjel pot sa pun in ea, la fiert doar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

E din nou Silvia mea nu mai e maraita si nici capusorul nu-i mai arde nu prea vrea sa pape daaar titi e baza, asa ca...who needs solids?

Acum as vrea sa ma ajutati cu o alta "dilema"...spuneti-mi un scaun auto bun, nu f scump, dar cu spatar reglabil...sa si doarma maimutica bine in el

mami de Silvia Ioana

Fetitza-dintzishor! ( noi suntem tot shtirbik)

La scaun de masina nu ne prea pricepem, ca inca ne e incapatoare scoica... dar avem de gand un Chicco, am uitat si mai cum... e unul reglabil, intr-adevar, pe-ala il vrem si noi.

Mergeti in Halkidiki?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Da, mergem k doar pt drum lung imi trebuie ALT scaun numa` ca mergem la sfarsitul lunii mai impreuna cu sora sotului si cu alte 2 cupluri de vrei de-ai lui a fost dat deja avansul...o sa ma oftic sigur ca nu merg cu voi dar tb sa ma mai conformez si planurilor sotuluimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata. l-am adormit insfarsit
sunt atat de fericita pt ca in ultimile doua seri l-am adormit in mashina. nu vraia sa cedeze si pace. bine nici acum nu ar fi cedat dar l-am pus in tricicleta si l-am plimbat prin casa, eu in ideea sa se linishteasca si appoi mai incerc, cand colo il tot vedeam ca da capul pe spate, el adormise dus. l-am luat de acolo, si-a mai cantat ushor cu ochii inchisi pana am ajuns sus, l-am pus in pat si gata. f tare! e a doua oara cand adorme in fund in tricicleta, dar eu am zis ca prima oara a fost o intamplare nu mi-ash fi inchipui ca poate sa adoarma frecvent asa. eu ii creez toate conditiile posibile si fraierul vrea sa adoarma in fund pe plasticul ala tare si incomod, nici macar un spatar ca oamenii nu are.
am ajuns la concluzia ca el seara nu vrea sa adoarma pt ca nu vrea sa se termine joaca si distractia. cum vede ca reduc luminile, volumul la tv si activitatile in general, cum il apuca nervii, daca cumva aprind cea mai mica lumina se intoarce la mine si imi rade cu gura pana la urechi. eu ma ashteptam pe la vreo 4 ani la faze de genul asta...hotzomanul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

revenim si noi...dupa inca o ora si ceva de somnik.....k la 19 si ceva era total marait,i l-am lasat mamei pana am mers la magazin si ea l-a culcat...acum s-a trezit,sa vedem cum adoarme la noapte...sau mai corect spus:cand...
Olga mai ai multe de despachetat?k vad ca tu chiar ai vb serios k iti ia o saptamana...
eu am o durere insuportabila de creier..am luat si nurofen forte si tot nu a trecut ,dar...in afara de asta totul e ok,ce ar mai putea fi....ma rog...
aris,chiar mi-ar placea sa il vad pe Vitamina cum linge gresia...al meu este expert cu peretii...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput