Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 21
mihaelacg spune:
seara buna
pt fiecare.
sunt in recuperari, mai ales mare amatoare de vizionat poze.
tu ilinca da ai ochiul format rau. finuta ralucai, eva, este bestiala. e frumosa rau si isteata foc. am vazut multe poze frumoase si am si citit cate ceva.
petrean
, am murit de ras ieri cu filmuletul ala. de mult n-am mai ras asa cu pofta. bietul tatic...![]()
olga, am vazut pozele. fata sunt frumose rau. superbe. am vazut-o si pe gigelica. deci v-ati gasit acolo pana la urma. ce faza tare, in buc parca nu ati reusit sa va intalniti, nu? tb sa mergeti in austria. sper ca nu fac confuzie, daca da, 
am vazut ca i-a priit tare mult vacanta lu david mai ales ca a avut si companie. fata da ce frumos sta el in husa in carucior. sa nu zici vreodata ca nu ai baiat cuminte. maria mea n-ar sta asa.
revin
din 10 martie 2009, mami fericita de 
CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
poze noi
http://news.webshots.com/photo/2735879440103769444fBmYEU
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034
aris26 spune:
eu ii pun smantana peste ea si mananca de sparge, dar la noi smantana e un fel de iaurt la Ilinca. poti sa o mai faci si cu bulion(sau ma rog...sos de roshi)/ patrunjel poti sa pui la fiert nu are ce sa strice. o mai poti face mancarica asa...cu morcovi, conopida, cartofi. tu stii mai bine care combinatie are mai multe shanse de castig
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Din secretele bucatariei Patrunjel pot sa pun in ea, la fiert doar ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui aris26 gata. l-am adormit insfarsit ![]() sunt atat de fericita pt ca in ultimile doua seri l-am adormit in mashina. nu vraia sa cedeze si pace. bine nici acum nu ar fi cedat dar l-am pus in tricicleta si l-am plimbat prin casa, eu in ideea sa se linishteasca si appoi mai incerc, cand colo il tot vedeam ca da capul pe spate, el adormise dus. l-am luat de acolo, si-a mai cantat ushor cu ochii inchisi pana am ajuns sus, l-am pus in pat si gata. f tare! e a doua oara cand adorme in fund in tricicleta, dar eu am zis ca prima oara a fost o intamplare nu mi-ash fi inchipui ca poate sa adoarma frecvent asa. eu ii creez toate conditiile posibile si fraierul vrea sa adoarma in fund pe plasticul ala tare si incomod, nici macar un spatar ca oamenii nu are. am ajuns la concluzia ca el seara nu vrea sa adoarma pt ca nu vrea sa se termine joaca si distractia. cum vede ca reduc luminile, volumul la tv si activitatile in general, cum il apuca nervii, daca cumva aprind cea mai mica lumina se intoarce la mine si imi rade cu gura pana la urechi. eu ma ashteptam pe la vreo 4 ani la faze de genul asta...hotzomanul ![]() 25 martie 2009 |
aris...asa am patit-o eu sambata cu mario...doar ca el era in carut,si nu mai avea stare,pesemne l-am luat in brate,mai era destul de putin pana acasa....si il tineam in pozitia verticala...iar la un moment dat a cazut fleashca intr-o parte...m-am speriat ,recunosc,dar apoi am vazut k dormea dus...

iar cu faza de seara....si mie imi e groaza de ce va iesi,dar daca tu l-ai culcat acum pe Vitamina,doarme pana maine,exceptand trezirile pt laptic?apropo,tu ii dai lapte si in timpul zilei,sau numai noaptea...k al meu nu a mai baut lapte conshtient de f mult timp

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
aris26 spune:
ah, daca ai sti ca e pt prima data cand imi dau seama ca nu o sa intru in buzukia vara asta....pe cuvant, de abia cand mi-ai spus tu de viata de noapte mi-am dat seama ca nu o sa putem merge. sau putem?? hmmmm oare ar fi vreo problema?la cat de tare ii place lui muzica si cat de tare ca volum o asculta nu cred ca s-a supara sa prinda un concert live
.
cat despre venit, eu nu pot sa ma bag la planuri de genul asta, cel mult pot sa va spun ca incerc sa venim si oricum noi ne descurcam cu cazarea undeva in zona. noi nu avem concedii fixe, poate oricand sa apara ceva si atunci trebuie sa ramanem la munca, dar la fel de bine ne apuca intr-o noapte si ne urcam in mashina si la koulata ne mai oprim
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Sigurr ca da !! veniti ??De plimbat ne putem plimba pe celelalte brate, gasim noi ceva de vazut, nu-i bai, sincer nici nu vreau sa fiu in buricul statiunii pline de manelisti Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

25 martie 2009
aris26 spune:
Niko - hahahhahah nici al meu nu a mai baut lapte treaz fiind de doua luni cred, daca nu mai bine. dar se trezeshte la 12 bea un biberon si apoi daca sunt norocoasa se mai trezeshte la 7.30-8 si mai baga unul si apoi daca sunt f norocoasa mai atipeshte pana la 9-9.30.
acum eu ti-am povestit cazul ideal cand nu il dor dintzii sau io mai stiu ce. cand zic se trezeste sa manance vorba vine se trezeste, pt ca nu deschide ochii, mananca prin somn, cand termina scot biberonul, se intoarce si ma ia in brate si zzzzzzzzzzzz
in cazurile mai putin fericite, bea la 12 si apoi la 5 mai baga jumate, dar la 8,25-8.30 e in picioare. il mai las sa se joace langa mine pana la 9, dar la 9 coboram amandoi la cafea
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Da, mergem k doar pt drum lung imi trebuie ALT scaun numa` ca mergem la sfarsitul lunii mai impreuna cu sora sotului si cu alte 2 cupluri de vrei de-ai lui![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Chm chm chm...dar sotul a facut ceva sa merite sa te conformezi? If you know what I mean
Of, Aris si celelalte tufete, e o confuzie cu iaurtul "bun la toate" la noi, din pacate...Eu v-am zis ca-i place mult iaurtul simplu, dar orice tentativa de a-l combina (cu brocoli, cartofi etc.) a esuat lamentabil, dupa prima lingurita luata m-a privit cu dispretz si a inclestat falcile...Asa credeam si eu, ca daca-i place iaurtul ce usor va fi s-o fraieresc cu "ingredientul minune", vezi sa nu!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
aris26 spune:
ce idee creata a avut si mama ta...sa il culce
uite asa imi face si mama. daca il las cu ea sigur il adoarme, zici ca are somnifer pe haine, cum il ia in brate cu incepe sa cashte. eu nu pot sa pricep cum face, pt ca la mine in barte nu a mai adormit de peste 3 sau 4 luni.
si eu l-am lasat sambata toata ziua cu ea si cand am venit sa il iau la 9 seara mi-a zis vinovata: sa stii ca eu la 6,30 nu am mai putut sa il tzin si l-am culcat....
offf ce sa-i zic?
si auite asa la 12 iar ne plimbam cu mashina sa culcam copilul

25 martie 2009
aris26 spune:
ilinca - incerca smantana
poate merge
la noi piureul de cartofi a mers bine cu branza, unt si galbenush de ou. brocoli mananca ca atare sau cu smantana
25 martie 2009
mihaelacg spune:
niko, felicitari pt mario plimbaretul.
pisik, ai o fata cu scaun la cap. bravo tie.
pt frumoasa ana bianca care e mereu in tendinte, chiar si cu lantisoarele de la suzeta. cerceii sunt bestiali.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
poze noi
http://news.webshots.com/photo/2735879440103769444fBmYEU
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui sirimie Monica mea nu vrea sa manince cereale. Cu ce pot sa ii inlocuiesc cerealele la masa de seara? Mai are cineva asa un simandicos? ![]() Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Simona, nici noi nu mancam cereale. Si nici branzica dulce. Nu vrea si nu sunt dispusa sa o oblig. Noi seara papam iaurt.

??