Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 10
Pepsi spune:
teo, la multi ani ptr Mihnea, sa va traiasca si multa sanatate
michelle, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu lukas, iti doresc sa se rezolve cit mai repede, si cu cit mai putin chin ptr voi toti, daca nu sint probleme grave se rezolva sigur. tin minte la primul copil cit de panicati eram din orice.ti-am scris pe mess
dana, felicitari ptr casa, nu am vazut poze, sint mult in urma cu cititul
va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
sdcristian spune:
michelle
scuze ca dau buzna da mai citesc si eu despre lukas
noi am fost la aceeasi odisee - cristi_2003 sunt
carol a dormit tot pe partea stanga cu capul, asa ca i-a fost turtit taaare de tot. la 6 luni ni s-a zis ca ar fi craniostenoza - evident panica pe noi, ca asta se corecteaza cu operatie ca sa nu dea probleme de dezoltare...
apoi am ajuns la bucuresti la un neurochirurg de copii care ne-a zis ca e doar pozitional, din cauza pozitiei din somn. l-am chinuit un pic pe carol cateva saptamani, dar s-a obisnuit sa doarma pe dreapta si sa stii ca si-a mai revenit capsorul lui, tot nu e egal dar e mai bine. se pare ca ave si o lipsa de calciu - un pic de rahitism, asa ca oarese ii era mai moi si de aceea s-au deformat asa. asa m-am bucurat ca primul doctor gresise - ca niciodata in viata mea. ca evident nici nu puteam sa ma gandesc ce inseamna pt puiul meu de 6 luni o operatie la craniu...
daca e nevoie de o corectie mai mare exista niste casti speciale pe care le faci pe capul copilului, si le poarta vreo 2 luni cateva ore pe zi. sunt haioase, ca de mici motociclisti. noi nu am avut cum sa ne facem una, dar s-a corectat prin schimbarea pozitiei de somn si pt ca devenise mai mibil, nu statea toata ziua pe spate.
asa ca ai incredere ca va fi bine
Michelle81 spune:
Flavia-felicitari pentru bebe din burtica si o sarcina cat mai usoara!!!!ce surpriza minunata!sa ai parte de noua luni de sarcina cat mai usoare si un copilas sanatos!!!!nu am primit nimic pe mess,poate ai timp sa dai copy si sa imi mai trimiti o data.ce curajoasa esti!desi eram sigura ca vei face al treilea copilas!ma bucur mult pentru tine!
Cristi-2003.imi pare foarte rau ca ati trecut prin acele clipe grele de ingrijorare dar ma bucur din suflet ca primul medic s-a inselat si ca totul este bine cu copilasul tau.multumim de incurajari.Doamne ajuta sa fie bine!!
Minunea noastra mult asteptata
szivarvany spune:
Flavia, ce semnatura frumoasa ai, ce emotie sa o vad, felicitari din suflet, sa ai o odisee lipsita de orice grija si un bb sanatos/sanatoasa
Michelle, sa nu fie nicio problema cu bbLukas
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
irinabobe spune:
flavia felicitari!!! sper sa vina si o fetita ca sa ai trupa completa,,,daca nu data viitoare .
michelle sper sa ai vesti bune la dr si sunt convinsa ca asa va fi. aici am auzit de problema asta frecvent dar am vazut ca peste tot s-a rezolvat de la sine.ninia tin pumnii sa isi faca efectul tratamentul si asta sa fi fost problema!
lau cum mai esti?
Teodorina la multi ani pt Mihnea , sa iti traiasca si sa ii faci si o surioara! a trecut timpul asa repede...
dana imi pare rau de intamplare...dar banuiesc ca de acum te tot astepti la nazdravenii din astea mai ales cu 2 smecheri mici ...
va pup pe toate fetelor!
34 Rares
Laura Ioana spune:
`Flavia ce m-am emotionat vazand semnatura ta! Ce ma bucur pentru voi, fericitilor! Sa fie in cel mai bun ceas si sa ai o sarcina minunat de usoara, o nastere pe masura si un bebe sanatos si mancacios!
Dana, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai povestit! Am patit-o si eu cu Thea, tot in magazin la cumparat haine (dar erau pt ea), cat m-am uitat de marime la cateva hainute, ea a iesit din magazin si, desi am vazut-o afara, pana am iesit dupa ea...s-a evaporat Intrase in standul de langa, unde idioata de vanzatoare vorbea la telefon si nu s-a isterizat ca intra un copil asa mic singur...noroc ca i-am vazut picioarele intr-un tarziu: era in vitrina magazinului, bagata dupa manechine!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
nushulica spune:
flavia felicitari pt sarcina!!!sa ai inca un bebe sanatos!!!
michele multumesc!!!maine fac 7 saptamaniam fost ieri la prima eco si totul e ok,avem inimioara
side David
danangie spune:
DARIA naspa patania.Si eu ma revolt cand vad adultii cat sunt de...."copii"...ca sa nu zic altceva.Cum D-zeu stai ca tantalaul si nu zici nimic atunci cand vezi un copil mic...nu stiu....
TEO scuze ptr intarziere!!LA multi ani ptr Mihnea.Vazusem cu zile in urma si am zis sa nu uit dar tot am uitat.Ce baietel mare ai!!
ANCA ...sper sa nu se mai repete, ca e tare rau...eu atunci chiar daca totul sa derulat destul de repede....am avut impresia ca a trecut o eternitate si efectiv nu reuseam sa respir.Ca mie asa mi se intampla cand intru in panica...mi se pune un nod in gat, ma ia tahicardia si tremur.....
NINIA nu mai tin minte...sau nu am citit....scuza.ma......ai prolactina mare? Ca eu tin inte ca am citit ca prolactina marita......inhibeaza formarea progesteronului.Si stii ca sarcina fara progesteron destul nu se fixeaza...nu stiu ce sa zic.....tu da poti ovula dar daca din cauza prolactinei marite nu ai destul progesteron? Daca ai reusi sa vezi cand ovulezi.....prin eco desigur....si dua sa incepi sa iei progesteron.....tipul: utrogestan ca e mai usor tolerat de corp.....nu mai stiu cine facuse asa.....nici nu stiu daca e bine ce zic......as vre sa te ajut dar nu stiu cum...doar sa-ti povestesc ce am facut eu....din experienta mea...of.....
IRLANDEZA ce ciudati aia pe acolo......aici la orice varsta cresa, gradi...se primeste si ii invata acolo sa nu mai foloseasca pampersul.Ai in cap vreo metoda sa o inveti la olita? Ca si eu vreau sa aplic cu Alessio dar nu prea am succes. Alessio de pe la 7 luni pana pe la 9 luni dimineata il puneam pe olita si facea intotdeauna caca acolo.....era foarte bucuros cand vedea cacutza in olita....dar pe urma....si-a schimbat orarul de facut caca ...adica facea in timpul zilei....si mai ales cand eram afara...si deci ca urmare facea in pampers.....si de atunci a uitat de olita......cand il mai pun nu vrea sa faca nimic si pace.....hmmmm
MICHELLE esti tare draguta ca imi raspunzi mereu.Da,am vazut poezia si am si salvat-o.Ca de obicei, nu am avut cand sa-ti multumesc.§Probabil crezi ca sunt o nesimtita, dar mereu intervine cate ceva si nu reusesc si uit....sorry. Mattia avea pe 9 februarie 5,990.Maine il cantaresc si vreau sa vad cat a luat intr-o luna.Oricum mi se pare putin tare....El e si inalt si e slabut .Nu vrea sa manance deloc mult.Parca e o vrabuitaDe aceea de maine incep diversificarea.Ca asa nu se mai poate.Alaltaeri mi-a mancat toata ziua doar 330 ml de lapte.Este enorm de putin.El creste si organismul cere. Off...Alessio...cand il refuza, cand il alinta, cand il pupa, cand ii mai trage una....Ce frumos ai scris despre Lukas. Tin pumnii sa fie totul bine.Si cand vei vrea sa ne scrii. Despre orice frica, problema.Orice.
FLAVIA multumesc de urari.Eu una am ramas fara cuvinte.Te felicit din toata inima mea.Felicitari ptr curajul de a face al treilea copil! _Iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Woww nu am cuvinte. Ce zic copiii? Sotul? ai naste o balanta.Sunt atat de cool balantele.atat ce mi-am mai dorit ca pe Mattia sa-l nasc balanta si balanta l-am nascut. Mama mea e balanta.Sunt in primul rand niste persoane curajoase si "lupta" pana in panzele albe ptr a realiza ce-si propun.Sunt eprsoane dulci si sociabile.Sunt perosane foarte optimiste si nu abandoneaa usor in fata greutatilor. Sunt perosane pe care te poti baza pe ele.Ce mai.....sunt foarte speciale si iubite.Sanatate multa iti doresc!! Vei sta acasa? Sau vei merge inca la munca?
IRINA da ma astept la tot felul de nazdravenii numai ca nu as mai vrea sa ma culeg de pe jos asa des.....Woww...ce putin mai ai si tu!! Cum e bb? Linistit? Te lasa sa dormi? Tu cum te simti?
LAURA mai naspa a fost la tine sa iasa din magazin!! D-ne!! Si vezi...tocmai ce scriam la inceput vanzatoarea mamii ei!! Sa vada si sa nu zica nimic! Vezi? N-au creier!
NUSHULICA eu te tin minte.Ce-ti face juniorul? Cum mai e pe la _Iasi?
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Pepsi spune:
merci din suflet ptr felicitari fetelor, de data asta am tinut ptr mine mai mult timp vestea sarcinii, e ultima si am fost mai egoista, abia ce am anuntat si pe parintii mei....e inca frica aceea a primului trimestru, am zis ca va anunt dupa ce fac testele, si-i aud inimioara............apoi am zis ca totusi incet incet am impartit bucuria cu cei ce tin la mine. am facut teste de hormon la 5 s si totul era ok, nasc tot cu prietena mea, e super profesionista, f buna si am mare incredere in ea. pe 12 martie merg la ea sa-i auzim inimioara, apoi fac triplu testul pe 26 martie, medicul m-a sfatuit sa fac amniocenteza ptr ca am peste 35 ani(abia i-am facut anul trecut in noiembrie)...mi-e frica. mi-e frica sa o fac, sotul zice sa nu cumva sa avem un bebe cu probleme....ca i-am penaliza pe baieti! dar nu stiu cum sa va zic, simt, stiu, m-am visat gravida anul trecut in noiembrie, am vrut sa ramin in decembrie dar am fost f bolnava, cu racelile, david bolnav.....asa ca am incercat in ianuarie si minunea s-a prins imediat! cine ar fi crezut fetelor ca eu, la un ovar al meu, cu uter retrovers, am ramas din prima la fiecare sarcina, cu exceptia celei ce am pierdut-o, unde am ramas a doua luna..........e pur si simplu un miracol ce traiesc! sint atit de fericita, simt ca e fetita, nu stiu de ce, in noiembrie ma visasem gravida cu o fetita....vom vedea, e diferita sarcina de toate ce le-am avut, de fiecare data au fost diferite, deci asta nu e un semn. mi-e rau si-mi vomit stomacul zilnic, dar mi-e frica sa iau medicamentele prescrise de medic.......mai indur eu 1 luna....
merg la servici, cind nu mai pot ma bag in boala, nu voi mai merge pina la 39s in nici un caz, e ultima sarcina si vreau sa profit! si sa am si timp cu baietii vara asta, pina mai sintem doar noi! la inceput nu le-am zis nimic la baieti, apoi le-am zis, s-au bucurat, david isi baga capul la mine sub bluza si zice ca vrea sa fie cu bebe mic! e tare lipicios, si un scump..........sint grasa, alaptind pina anul trecut in septembrie nu am apucat sa dau mare lucru jos inainte sa ramin din nou, dar imi zic ca apoi voi slabi eu cu atita activitate si fara nici un ajutor! vreau sa-mi iau concediu prelungit pe banii mei pina la 2 ani! apoi, poate imi voi reduce timpul la timp partial la lucru, totul va depinde de veniturile sotului......in aprilie plecam in cuba, ca la vara nu putem duce copii la plaja, asa ca am zis macar acuma sa profitam de putin soare! s-a dus bucuria primei sarcini cind ma odihneam si aveam grija de mine..........acuma......dar sint hotarita sa profit de tot! inca nu am anuntat la servici, astept triplu testul, desi creste repede burtika de data asta.......sint si mai grasa, si e a 4-a sarcina...........
va multumesc din suflet ca sinteti alaturi de mine, de bucuria mea, de fricile mele, sinteti singurele care stiti cu adevarat ce e in sufletul meu si ma intelegeti fara sa-mi ziceti ca ma panic din nimic! am 8 s acuma.
dana, asa zici de balante, e bine atunci, ptr ca sintem in familie un scorpion(eu) sotul e varsator, dominic taur, david racusor! lipsea o balanta sa echilibreze totul! sanatos sa fie atit conteaza!
va pup tare fetelor, fug sa le dau de mincare la baieti!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
slimatei spune:
neata!
dana wow..m-au trecut fiorii... ei, de'acum ca tb sa fim mai atenti...sau vorba ta..mai bine nu mai mergem cu ei la cumparaturi...dar cand nu ai incotro...
Laura...mama mia..ce nesimtita..eu nustiu ce as fi facut...(dar oricum cand se trateaza de tb de astea..n-ai ce sa le spui..ca in teorie ti-o poate tranti clar ca " tu esti mama, si n-ai grija de copilul tau"
mici asa aventuri am avut si noi...dar eu o gaseam imediat (adica ea pleca sa faca provizii cu te miri ce si ma trezeam ca venea cu produsele sa le puna in carut
..bine caci daca dispare si pt cateva secunde te ingrijorez...offf... se pot intampla multe..
nushulica felicitari sa de-a Dumnezeu sa fie o sarcina fara probleme pan' la capat si sa-ti vezi puisorul mult dorit in brate. DD ajuta!
teo, La multi ani! ptr Mihnea, sa va traiasca si multa sanatate!
michelle
Flavia felicitari mamico... ma bucur ca ia decis sa impartasesti si cu noi noutatea
sa ai parte de o sarcina frumoasa si sa fie intr-un ceas bun!
cat despre chilutze...las' mami ca le dai tu jos..important e sa fiti sanatosi... si ma bucur ca pot sa fiu si eu alaturi de tine...
numai bine fetelor...vad ca mi-am mai revenit la normal
..sper sa trec cat mai des posibil pe la voi
va pe toate!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun