Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 11
Michelle81 spune:
Irinabobe-cum te simti?mai ai atat de putin...nu stiu daca ti-am mai spus dar ai ales un nume foarte frumos pentru baietelul tau!
Nushulica-sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!ma bucur mult ca i.ai vazut inimioara si ca totul este bine.au inceput greturile?Pe cat ai dpn?mai spune.ne si despre baietelul tau David.Ai grija de tine.
Danangie-nu iti fa probleme ca te inteleg ca nu ai timp,nu am eu cu un copilas dar tu cu doi.Imi pare rau ca Mattia nu prea mananca.poate nu ii mai place lapticul nu stiu ce sa zic.Eu cu Lukas nu am aceasta problema ,mananca atat de bine si asta ma bucura foarte mult.pana acum nu am avut probleme cu diversificarea sper sa o tinem tot asa.este un fomist ca mamica lui,scumpul mamii drag.Apropo ce frumos ai scris de balante,si EU sunt balanta
Pepsi-si eu te admir pentru curajul de a face al treilea copilas,ce frumos ca ai ramas din prima.Fiecare sarcina este o perioada magica,este un miracol...Acum nu conteaza ce o fii fetita sau baiat ,sanatos sa fie.fiecare copilas este o minune!Deja ai doua luni,ce frumos!!!asteptam poze!nu iti fa probleme cu kilogramele eu te-am vazut ca esti o frumoasa!Ma bucur ca vrei sa profiti de tot si ca mergeti in concediu in cuba!Sarcina usoara in continuare!
Ninia81-imi doresc tare mult sa intrii si sa ne dai vestea cea mare!Doamne ajuta!
IreneCam-nu ai mai scris de atata timp!!!Ce mai faci?Ce face Miruna?sper ca sunteti bine!
Chantal-nu pot sa nu ma gandesc la tine,esti o fata care mi-a ajuns la suflet.tare mult mi.as dori sa revii aici sa ne scrii...
Minunea noastra mult asteptata
ancadragoman spune:
Buna fetelor
Michelle ma gandesc la voi si ma rog sa fie totul bine
Flavia ma bucur mult de tot pentru tine,sarcina usoara si un bb sanatos
Nushule FELICITARI!!!!
Va pup pe toate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Teo2rina spune:
Frumos, bravo, Flavia, ai un curaj demn de admirat! Felicitari, sa ai o sarcina cum nu se poate mai usoara (asta e cu greturile...) si o nastere stii tu cum! poate veti avea o fetita, ce mult m-as bucura! Doamne ajuta sa fie bine!
Michelle, va tin pumnii sa fie bine, cu toate ca stiu ca va fi, si Mihnea a avut problema asta, dar dr ne-a zis din start ca tre' sa-i schimbam pozitia de somn.
Dana, esti o supermama, chiar daca accidente se mai intampla!Sa-ti traiasca feciorii si sa va bucure viata! La noi olita functioneaza de minune si asta ca Mos Craciun- hoho in dialectul lui Mihnea- i-a spus sa faca numai la olita. si acum mai zice hoho cand se aseaza la olita. mai nou face la wc si e superincantat. de curand a vrut sa faca din picioare cum face tati tre' sa-l mituiesti cu ceva pe Ale. a, si cand statea pe olita avea voie sa faca lucruri pe care in mnod obisnuit nu avea voie (ii dadeam tel mobil,etc). ii intindeam si toate jucariile si, la inceput, ne jucam impreuna, acum imi face semn sa plec ca ma striga el. bineinteles ca nici nu plec bine si striga Inaaaaa! si eu ma ratoiesc la el: nu Ina! mama. mda, hai ca m-am intins cat o zi de post
Irina, ce putin mai ai, Doamne ajuta!!! abia astept sa-ti facem o galerie strasnica!
Mcrissa, ce face puiutul?
Ninia, ce ma bucur ca esti pe o directie buna!
Laura, ai o mandrete de fetita. un fratior, ceva?
Liana, ce mai face oltencuta? mi-e dor de tine!
voiam sa scriu muuulte, ma doare rau de tot capul, am zile cand nici nu pot sa-l misc... durerea de cap a fost un simptom permanent in sarcina cu Mihnea, acum e doar o intamplare.
sunt foarte fericita pentru vestea minunata pe care ne-a dat-o Flavia, as vrea sa am si eu curaj, cateodata dau inapoi, sotul nici nu mai stie ce sa creada. va pup si va imbratisez cu drag
danangie spune:
TEO hai ca m-ai facut sa rad si cu Inaaa. Ptr ca si Alessio ma striga Nanaa.De la Dana.Dar ma striga asa atunci cand nu reuseste ceva sau cand vrea ceva. Chestia cu datul la jucat orice..practicam si noi.Ii dau orice numai sa stea acolo.Si sta.Numai ca nu face nimic...
NUSHA felicitari ptr sarcina.Nu stiam ca esti gravida. Sarcina usoara si fara probleme.
MICHELLE si nu-i asa ca am dreptate in privinta balantelor?
FLAVIA atat de frumos ai scris. Atat ce imi era dor de aceste mesaje...cand le citesc parca citesc de la mama.Numai ea scrie asa de ma pierd in citire.Sanatate sa-ti dea Domnul.Ce pot sa spun?? Cuba??! Woww...tu chiar esti o super mama!! Sa va odihniti si sa profitati din plin si sa va incarcati bateriile ptr vreo 4 ani.Abia astept poze.Mama cred ca ce frumos! Dar cam cat faci cu avionul?
ANCA tu? Ce mai zici? Mai incerci? Sau ai pierdut curajul? Sa nu il pierzi.Sa dea Domnul sa te ajute ptr bb2.
Aaa FLAVIA ce cool din prima! Si eu cu Mattia am ramas tot din prima luna de incercari!Si pe mine sotul ma bate la cap...adica mai face asa niste apropouri dragute...dupa mintea lui.... de a face al treilea copil poate poate va fi fetita.
Ma duc si eu sa ma culc putin...poate reusesc...sunt treaza dela 2,40.....Alin a fost de noapte si intre Alessio si Mattia....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
ancadragoman spune:
Dana eu nu mai incerc,de luna viitoare iau AC ca am o problema hormonala si nu are rost sa ne mai amagim aiurea.
Maria este bine,creste si se schimba pe zi ce trece
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Ninia81 spune:
Pepsi,Felicitari pentru sarcina! Ce veste buna! Doamne ajuta sa fie bine si sa ai si o fetita!
Dana, progesteronul este minunat ca sa il citez pe medic!Deci nu sunt probleme....nu mai stiu ce sa zic.
Visul nostru
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie IRLANDEZA ce ciudati aia pe acolo......aici la orice varsta cresa, gradi...se primeste si ii invata acolo sa nu mai foloseasca pampersul.Ai in cap vreo metoda sa o inveti la olita? Ca si eu vreau sa aplic cu Alessio dar nu prea am succes. Alessio de pe la 7 luni pana pe la 9 luni dimineata il puneam pe olita si facea intotdeauna caca acolo.....era foarte bucuros cand vedea cacutza in olita....dar pe urma....si-a schimbat orarul de facut caca ...adica facea in timpul zilei....si mai ales cand eram afara...si deci ca urmare facea in pampers.....si de atunci a uitat de olita......cand il mai pun nu vrea sa faca nimic si pace.....hmmmm |
Aaaa, pai si aici ai primeste la cresa cu pampers, sun bebei ce merg de la 6 luni, eu vorbeam de gradinita, acolo nu-i mai primeste daca nu fac la olota/wc.
Inca nu stiu cum voi proceda, probabil o voi lasa doar in chilotei si din cand in cand o sa o pun pe olita. Vara o v-a petrece in Ro., asa ca v-a fi cald si chiar daca v-a uda mai multi chilotei, nu-i nici o problema. V-a fi afara , nu murdareste covoare/parchet.
Pepsi, FELICITARI, ce surpriza placuta, ai mare curaj sa mai faci un copil. Sarcina usoara si poate da Dumnezeu si o fetita.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Pepsi spune:
merci din suflet fetelor ptr felicitari!
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Teo2rina spune:
Dana, noi il punem dupa ce se trezeste dimineata si, chiar daca nu face kk, pis tot face o gramada. apoi cam la o ora si jumatate il pun pe oala. si il intreb tot timpu': faci cis? noo! kaka? noo! sa nu faci pe tine! noo! cam asta-i dialogul cu amenintarile. la inceput il tineam mult pe olita, i se inrosea fundul, acum se aseaza, face si se ridica in verva, era sa rastoarne de nu's cate ori olita bineinteles ca mai face cand e prea absorbit de cate o activitate. ieri seara a facut kaka in cada... el face baie in cada mare a lu' mami si tati, nu a lui obisnuita, ca acolo inoata, vorba vine, se suie pe cada si face plonjari in apa, e tot o udatura in baia aia. si aseara s-a jucat, a luat toate minunile, inclusiv colacul barcuta, am stat cred ca aproape o ora. termin baia lui, il bag la somn, ma duc sa strang jucariile din cada. inchipuie-ti ca nu s-a vazut nimic, era plin de spuma. dau drumul la apa si, cand sa iau jucariile apuc in mana un kk. sa mor, nu alta dar n-a zis nimic ca ar face... asa ca trebuie rabdare.
Teo2rina spune:
a, si am uitat: eu nu i-am mai pus scutece, i-am luat niste chilotei frumosi, nici nu voia sa se uite la ei, pana la urma i-am aratat si eu si sotul ca "si mami si tati au chilotei mai- mai"