Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 9
danangie spune:
Ieri l-am pierdut pe Alessio. Sunt tare mahnita. Nu am zis la nimeni. Voi sunteti singurele care stiti...nici Alin nu stie.....Eram la magazin. Toti 4. Alin s-a dus la raionul ptr barbati impreuna cu Mattia in carut. eu am ramas cu Alessio la raionul de femei. Cum lui Alessio ii place mult sa se joace printre haine, lenjeriile intime ....incepe sa le numere: una (uno-1), du (due-2), te (tre-3), patu(quattro-4) si aici se opreste si eu zic cinque-5...el nu repete ci trece imediat la sei( 6), eu zic sette-7, el repeta, eu zic otto-8, el repete, eu zic nove-9, el repeta, eu zic dieci-10, el nu mai repeta si pe urma el incepe din nou de la unu. Si el statea langa mine si ne jucam asa numarand....si eu uitandu-ma printre haine.....doar ca atunci cand trebuia sa reia numaratoare nu am mai auzit nimic.cand m-am uitat in jos...alessio nu mai era langa mine.am zis ca mor acolo.am inceput sa caut printe raioane strigand Alessio,Alessio...dar nimic....a durat cam 30 secunde pana l-am gasit....se tinea dupa doi copii de musulmani...cu boii aia il vedeau ca se tine dupa ei si nu ziceau nimic!!....Ma rog...l-am certat ca a plecat de langa mine , ca nu trebuie sa se indeparteze ca vine nenea si-l ia...iar el s-a limitat sa-mi spuna.....CACA! facuse caca.....dar eu nu puteam sta in picioare de tare ce tremuram si Alin cand m-a vazut a zis ca eram alba ca varul si m-a intrebat ce am si i-am zis ca ma doare stomacul tare ...ca sigur imi facea capul calendar si in acel moment nu aveam chef de cearta... dar acum am invatat lectia....nu mai plec cu ei la cumparaturi de haine...
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
szivarvany spune:
Dana, bine ca sunteti bine acum , stiu cum e cu copilul pierdut si cu oamenii care nu zic nimic - fi`mea iesise din parc cu un prietenut si bunicu`so - cica sa ma astepte sus, am zis ca-l omor pe bunic, asta in 3 secunde pana mi-am luat eu geaca, impreuna cu alte 4 mamici
Simpatic foc Alessio oricum cu caca
Cris, cum sunteti ??? Te-ai mai linistit ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
nushulica spune:
salutare tuturor!!!eu intru atat de rar aici incat ma simt ca o intrusa acumdar stiu sigur ca multe dintre voi ma stiti deja
mcrissa ia si te linisteste ca nu are nimic copilul,multi copii se nasc cu acest suflu sistolic care dispare singur in cateva luni,si david al meu l-a avut dar pediatra noastra(f buna in iasi de altfel)a zis ca ne trimite la eco dupa 6luni daca nu va disparea...nu a mai fost nevoie
iar pt anemie iti da niste picaturi de fier hausman probabil si in cateva luni se indreapta....asa ca relax ca si asa esti super obosita si stresata cu colicii
side David
Teo2rina spune:
Va trimit si pentru ficioru' care ieri de Ziua Indragostitilor a facut 2 ani!!!
Va pup si va imbratisez cu drag.
ancadragoman spune:
Vai Dana ce spaima a i tras!!!!!!!!!
Marina sa iti traisca si sa fie sanatos!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Ninia81 spune:
Teo, sa iti traiasca Mihnea! Sa fie sanatos si sa va bucure zilele!
Dana, ce patanie!Cred ca ai tras o spaima de toata frumusetea...
Despre mine nu prea am ce sa zic...am fost la endocrinolog si de luni am inceput tratamentul pt prolactina, care dupa parerea medicului nu ridica probleme, deoarece celelalte analize indica faptul ca am ovulatie perfecta. Acum nu stiu ce sa mai zic.
Visul nostru
szivarvany spune:
Mihnea !
Crissa, cum sunteti ???
Michelle, voi ???
Ninia, succes cu tratamentul, sa se lase cu bb la purator cam 40 de saptamani
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
irlandeza spune:
Dana, nu ne primeste cu pampers, chiar daca sta de la 9.30 - 12.30. Ca nu sta nimeni sa-i schimbe. Si de obicei aici se merge la gradi de la 3 ani, doar ca Alexia face 3 ani in ian. , in mijlocul anului scolar, ca sa zic asa. Si ca sa inceapa in sept., la 2.8 ani, trebuie sa scape de pampers.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
La multi ani MIHNEA, sa cresti mare si cuminte, frumos si sanatos.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Michelle81 spune:
As vrea sa pot sa va scriu la fiecare in parte dar nu am timp.
Teorina-LA MULTI ANISORI baietelului tau scump Mihnea!!!vai ce a a trecut timpul.sper ca in curand sa ne anunti ca esti graviduta!S-au rezolvat probleme de care spuneai?sper din suflet ca da.
Danangie-nu pot sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau in acele secunde.eu as fi intrat in panica,nu cred ca as mai fi putut gandi in acele momente,nici nu vreau sa ma gandesc.bine ca l-ai gasit atat de repede.am vazut pozele cu casa cea noua.Foarte frumos ai aranjat!am vazut ca,cautai o poezie,ti.am trimis.o pe mess.baietii ce fac?cat kg are Mattia?cum se mai poarte Alessio cu el?
Irlandeza-aici in primeste la gradinita chiar daca nu au scapat de pampers din cate stiu.Ce fetita mare si frumoasa ai!
Mcrissa-imi pare rau ca aveti atatea probleme.Doamne ajuta sa se rezolve toate.
Ninia81-stiu ca ti.am mai spus dar uite eu aveam ovulatie buna si nici o problema(cred ca o zapacisem pe doctorita in acea perioada de cate ori am fost la ea convinsa ca undeva este o problema)si tot am ramas abia dupa un an gravida.Iar cu Lukas am ramas cand chiar nu ma gandeam sa raman,Stiu ca ai auzit de atatea ori treaba asta cu "atunci cand te astepti cel mai putin atunci se intampla"dar uite sunt si eu un exemplu ca asa este.E greu sa te detasezi atunci cand dorinta este atat de mare...Ai grija de tine!Doamne ajuta sa vii in curand cu vestea cea mare!
Nushulica-bine ai revenit.de multe ori ma gandeam oare cand o sa ne adunam din nou toate aici?incet incet revin fetele si asta ma bucura.Felicitari pentru sarcina?cate saptamani ai?o sarcina cat mai usoara si cand ai timp te asteptam aici.
Slimatei-am vazut pozele,ai o fetita foarte frumoasa.si ce maricica este.am vazut-o mergand cu bicicleta,ce scumpa era ea cum incerca sa se intoarca.Si tu esti o frumoasaaa si ce par lung ai!
Irinabobe-cum esti?cum te simti?ce face bebica din burtica?cand incepe galeria?
Mamagiuliei-multi pupici!
Fetelor noi lunea ce vine pe 22 mergem sa vedem ce si cum este cu forma caputului lui LUKAS,chiar daca mi.ati spus multe ca ati avut si voi aceasta "problema"nu pot sa nu fiu ingrijorata.Sunt foarte trista caci mai avem doua probleme la puiutul nostru scump,la una am inceput de ieri tratament pt 28 de zile si daca nu se rezolva va trebui o mica operatie(sper din suflet ca se va rezolva cu tratament caci daca se ajunge la operatie,chiar daca e mica,nu stiu cum voi face fata,ma ia plansul numai cand ma gandesc)si la cealalata problema trebuie sa ,mergem cand are un anisor sa vedem daca s.a rezolvat sau nu.eu sper din suflet ca totul se va rezolva si voi putea si eu dormi linsitita...
In rest puiutul meu drag si scump creste vazand cu ochii.avem deja marimea 74 la hainute,la ultimul control aveam 68 cm si 8 kg.il iubesc la nebunie.este un scump!!!il ultimul timp il iau la noi in pat dupa ora 2 noaptea cand ii dau sa pape si il las sa doarma langa mine,sta asa pe o parte cu o manuta pe mine,doarme atat de frumos!el imi da trezirea,prima data ma analizeaza el pe fata cu manutele si daca vede ca nu dau nici un semn atunci se face auzit.imi place atat de mult cand rade in hohote.cand era micut micut asa stateam pe faza sa ii prind un zambet iar acum rade in hohote...timpul trece prea repede.ii place sa se uite la mine cand calc hainele si sa ii fac cucubau cu hainele.ii place tare mult sa se joace insa nu singur ci cu mami si tati.duminica este cel mai frumos cand suntem toti trei in pijamale ciufuliti pana la amiaza si ne jucam in patul mare.tre sa va las ca s.a trezit,atatea as mai fii povestit despre comoara mea.
Aveti grija de voi
va pup!
Minunea noastra mult asteptata