Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana tu cum esti? |
Roxi, ieri am colindat Ploiestiul. La intoarcere mi-a fost asa de rau incat am vomat tot ce reusisem sa mananc. Spre seara am calcat lucrurile pastrate de la Luca pt bebelina si le-am asezat la locul lor si-apoi am cazut ca eroul la datorie (ma dureau toate cele..) Pofta de mancare, am si nu prea… mi-e teama sa ma si hranesc pt ca orice mananc nu pica bine. :( In ultima saptamana am mancat orice (ca sa nu lesin de foame) ca oricum nu rezista prea mult in stomac.
Ai reusit sa faci ordine in dulap? (mie-mi place activitatea asta!)
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Anca si la noi e tare frumos afara dar si rece. Eu insa dorm, ca deh ce sa faca omul singur acasa?! ![]() Nici nu m-am gandit sa ma duc pana in bucatarie sa iau Maalox sirop, deh la cat eram de ametita si ce tare ma durea. ![]() |
Oana eu tin Maalox-ul la capul patului

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamaniAMR 7+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Lindal spune:
Am intrat si eu sa urez:
Dianei FELICITARI! 

iar bebeblusului
Alexandru BUN VENIT! 

Deja incep sa apara iepurasii... parca ma ia cu emotii...
27+ cu
Matei (AMR 12+)
freedelia spune:
Noapte buna, burtici! Si sa ne auzim maine numai cu vesti bune!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Stefanna spune:
DIANA felicitari si slava Celui de Sus ca ati trecut amandoi cu bine prin toate peripetiile sarcinii.De acum sa te refaci repede si sa te bucuri de puii tai pretiosi.BEBE ALEXANDRU, sa fii sanatos si mereu taaaaaaaaaaaaare iubitor de mamica ta, caci mult a mai luptat pt tine
In rest fetelor, in speranta ca va mai aduceti aminte de noi, raportam ca sintem rotofei ca pepenii, facem serviciu, invatam si nu prea mai avem tmp de nimic.Ma rog, Bianca e mereu in cap de lista oricum, si dupa ce termin ea abia mai apuc sa imi dau praful jos de pe mine.
OANA si pe mine ma bate gandul sa fac niste amenajari pt bebe... adica pt bianca, ca patu de bebe la noi e montat ca inca doarme bianca in el.As vrea sa ii iau ei alt pat, si asa sa mut patu lui bebe in camera unde va locui mnealui, insa parca tot nu imi vine sa cred ca mai e asa de putin pana rastorn caruta...
ANDRA, te purtam in gandurile noastre si ne rugam sa ii fie bine la bebe si sa mai aiba putintica rabdare sa stea la dos
ATB imi pare tare de patania ta.Sper sa treaca repede
CASTELANA nu stiu sa spun decat Doamne ajuta si multa putere.
ROXANA iti mai dau eu niste pofta de mancare, ca is in stare sa pap pana la un urs intreg la o masa....oare voi mai ajunge vreo data la cele 56 de kg de pe vremea cand nu aveam bebei?!
Scuze pt cine am omis, neuronul mult prea solicitat nu mai face fata
Pupici
Stefanna mami de
si
33+ 
stefimic spune:
salut burtici, desi am citit toata ziua acum mi-am facut timp sa si scriu.
ce haioase sunteti cu visele, nici noi nu am mai prestat de mult si asteptam perioada dupa nastere cu mare interes.![]()
REBIANA ce bine ca ai aparut incepusem sa cred ca ai patit ceva, si apropo ce ai cumparat din PLOIESTI?
am terminat si eu de calcat si aranjat hainutele bebelinei si acum astept cumintica sa soseasca.
OANA dar tu de ce esti mama singurica si duminica?
asa serviciu solicitant are sotul tau?
CARMEN ce frumos poate fi la tine la 20 de grade, si te mai duci si la un gratar, off pana vine si la noi macar primavara cat mai avem de asteptat, la noi cel putin acum ninge.
oricum sa ai o zi minunata si sa te relaxezi si pentru noi.
si bebelina trebuie sa mai reziste ca daca nu ma bagi pe mine in sperieti ca daca vine a ta inseamna ca se apropie si a mea.![]()
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
34+
IOANA
stefimic spune:
referitor la amenajatul camerei, eu vreau ca patutul sa-l asambleze ei cat voi fi eu in spital, acum ca tot au experienta i-l pot face si fara mine.
maine mergem si noi la control sa vedem ce face bebelina, apropo eu o simt foarte jos, parca apasa pe dansa si am o senzatie ciudata ca daca stau mult in picioare parca ar da semne de iesire.
STEFI nu a coborat nici in ultima saptamana si asa ca nu stiu cum este sa coboare si cat mai dureaza dupa ce a coborat.
sper sa ne lamureasca maine dr si sa fie totul bine.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
34+
IOANA
ellanik spune:
La capitol lipsa pofta de mancare ma inscriu si eu.Am cateodata pofta de cate ceva dar pot extrem de putin.De exmeplu acum am pofta de supa crema de ciuperci cu crutoane...dar cine sa-mi faca?Ca mie imi e o leneeee!!!
Poate maine!
Lindal am primit PM 2 dar merge greu forumul si nu pot sa raspund.Mersi mult.
Stefanna las' ca iti revii tu bebe sa fie bine.
+32 cu
George-Theodor
AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Rebiana ciar ma gandeam pe unde umbli de nu vii tu la felcitat proaspata mamica. Deci ai fost harnicuta.
Iar cu visele tale, cand le mai ai, intra repede pe forum sa stim ce ne asteapta.
Avand in vedere ca se apropie cu pasi repezi perioada de nasteri, cred ca te asteapta niste nopti cu vise muuullttee.![]()
(nu stiu daca ai apucat sa vezi la pufuleti pozele cu Ivan, dar sunt la semnatura mea
)
Anca eu am atatea langa pat ca nu prea mai e loc si de Maalox.
Glumesc, dar de acum nu uit, ca oricum fara un pic de miscare pe mine nu ma lasa.
Stefanna ma bucur ca ai reusit sa intri.
Cata da, sotul meu a avut o saptamana tare grea, ca se muta cu sediul in alta parte si el face parte din echipa de organizare a mutarii. Vineri seara si aseara a venit la 12 noaptea, azi nu stiu la ce ora o sa vina, dar ne e dor de el.
Sper ca de saptamana viitoare sa vina si el la timp, ca e frant.
Si eu simt bebele foarte jos. Azi simteam miscari chiar in zona pubiana.
Dar la eco si control pe masa joi nu mi-a zis nimic si eu l-am mai simtit asa. Si chiar am intrebat cum e colul si a zis ca lung si inchis. Oricum, burta nu e coborata la mine.
Ella tha's new for you cu poftele. Eu azi chiar am avut pofta de mere coapte si am papat o tava.![]()
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Sa inteleg ca v-a bagat bebe Alexandru in priza cu pregatirile pt bebe?? Ati fost ascunse weekend ul asta.
Noi am fost la cumparaturi: am luat pt bebeluna un costum gros galben, pungi de vidat mai mici si unele cu ziplock pt pus diverse dupa ce le sterizez si o cutie cu capac pt sterilizat in ea.
Doar mie mi se par preturile foarte mari la mancare in Romania ???
Noi nu suntem mari mancaciosi si tot mi se par ca se duc foarte multi bani pe mancare.
Am facut si o poza cu burta sa nu raman sapt asta fara poza
http://picasaweb.google.ro/deni757/BurticaCuBebe#5427757903868959650
Rebiana - ti-ai gresit vocatia. Ghicitoare trebuia sa te faci 
Roxana - eu fac ordine in dulap o data pe sapt sau la 2 sapt ca atat tine la noi ordinea in haine.
Eu trebuie sa-i iau bebelunei un dulap ca deja cele vidate le tin in canapea din lipsa de spatiu
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna