Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaa28 spune:
Si eu ma inscriu la papat putin...si imi faceam griji pt bebe..eu stiam ca in perioada asta chiar ar trebui mancat ca doar se dezvolta atat de mult..?!
si zau ca abia inghit cate ceva, plus greata, plus dat la rate, aseara..azi nici sa vad mancrea nu mi-a trebuit...sper ca e doar pt cateva zile starea asta.
In plus oboseala, dureri de toate cele, somn cu multe intreruperi, un burtic mare si tare
...si mai sunt doua luni...
hai ca m-am plans..![]()
Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
oanaiacovita spune:
Denisa foarte frumusel costumasul. E din Auchan?
Burtica, ca de obicei, e superba.
Eu cu sotul mereu avem discutii pe tema mancarii. Zice ca dam mult prea multi bani, asta tinand cont ca am inceput sa gatesc mai putin si mai des. Ca inainte faceam doar sambata mancare, vreo 3-4 feluri si jumate o aruncam.
Ca nu ne mai placea de miercuri incolo si treceam la mancare rapida. Acum fac pentru maxim doua zile.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ioanaa28 spune:
Oana , e fain e bebe de la semnatura ta !!
mai ales asa infofolit in paturica ca o sarmaluta...
Doamne ce mici sunt cand se nasc...parca am uitat..![]()
Sa creasaca mare, sanatos...banuiesc ca e al unor prieteni de-ai vostrii...
Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
oanaiacovita spune:
Ioana e al unei prietene de aici de pe forum care e la Pufuleti. Si nu e chiar micut, ca a avut 4160gr la nastere si 56 de cm.![]()
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Cata (mami de Stefi)
am strabatut Ploiestiul dupa tot felul de cumparaturi numai pentru bebelina nu! :( (n-am mai avut timp)
Stefanna ma bucur ca ai mai scris! 
Denisa mi-ai dat o idee buna pentru pastrat hainutele care raman mici.. le videz si le asez pe rafturile speciale din uscator.
Fain costumasul! Burtica a crescut frumos!
Oana
deocamdata numai pe Nicolcris si pe Diana le-am visat nascand si chiar au nascut in ziua urmatoare. Iti dai seama ce-ar fi daca as visa cand vom naste toate?! ![]()
Bebe Ivan e superb!!
Abia astept poze si cu Alexandru, bebe de Diana!
Si noi cheltuim excesiv pe mancare!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Denisa unde (la ce raion/sector) gasesc in supermarket sacii aceia care se videaza? (mi s-a pus pata!
)
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Oana- ce facusi ? ai scapat in raionul cu hainute de bebeci ??
Am vazut o gramada de hainute noi pt bb Eric.
Mi-au placut mult tricouri si maieurile colorate si am gelozit body ul cu dinozar
. Ce mai, toate sunt frumoase. Sa le poarte bebe Eric sanatos
.
Am vazut si poze cu Ivan-pufulica. Sa fie sanator si fericit. Mie mi se pare un bebel mare si grasun. Eu nu stiu pe unde scot unul asa mare. In fine pe unde stiu, nu stiu cum...
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Am uitat si nu-mi place sa editez measajul ca sa mai adaug ceva.
Oana- din Auchan e costumasul, 23 Ron.
Am luat si ser azi. Mi se pare cel mai bun pret 40 de fiole la 10 Ron.
Exact asa si noi cu mancare. Nu cumpar decat ce stiu ca gatesc, gatesc destul de putin pt ca nu mancam de mai mult de 2 ori din ac mancare si tot mi se pare ca se duc multi bani pe mancare.
Rebina- sacul ala mare din pozele mele l-am luat din Cora. E ma raionul de manaj ( cred ca ii zice) unde sunt si saci de gunoi, huse pt haine, maturi etc...
Cei de azi, mai mici i-am luat din Daiso care e in galeriile de la Auchan. Cum ei muta mereu marfa in magazin e greu de spus locatia. Intrebi acolo pe cineva din magazin.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Honeybaby mamica sexoassa ce esti...in sfarsit poti sa te dai mare cu burtica , ca deja e considerabila

Oana cu mancarea ii dau dreptate sotului: cu cat gatesti mai desc, te costa mai mult...eu de ex. gatesc zilnic, chetii de genu: pui la gratar, peste la gratar, cartof natur, legume , salate
Imi ia mult timp , mai ales ca la Lucas trebuie sa ii fac si poftele lui care sunt cam interzise sotului( my husband e ci trigliceride si colesterol mari, si trebuie sa-i fac doar "fierturi" si carne la gratar....
Crede-ma ca e foarte costisitor si ca timp si ca bani....Dar sanatatea e mai presus de toate, nu?
Ghiciti ce am papat eu de cina??? cartofi prajiti cu mujdei de ustutoi cu nuca
M-ati inebunit saptamana trecuta si nu am mai rezistat
Acum chiar ca trebuie sa tin Maaloxul aproape![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Denisa hainutele le-am primit, cele de care zici.![]()
Ivan avea pe unde iesi, doar ca nu mai iesea si mami lui a hotarat ca nu mai rezista psihic si a cerut cezariana. Ca daca mai statea, cine stie de cat se facea?! De 5 kg cred.
La noi setul ala e 54 de lei. E la reduceri cumva??
Si ser off, eu tot nu am gasit, bine, nici nu am mai fost de vinerea trecuta. Saptamana asta nu am pupat cumparaturi.
Anca eu nu gatesc asa diversificat, ca eu mananc ciudatenii ziua si seara sotul mananca destul de putin. Dar e tare scumpa carnea si ce ii iau lui pentru dimineata si pachet.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Bebe mic