Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Anca si la noi e tare frumos afara dar si rece. Eu insa dorm, ca deh ce sa faca omul singur acasa?!
Nici nu m-am gandit sa ma duc pana in bucatarie sa iau Maalox sirop, deh la cat eram de ametita si ce tare ma durea.
Alina o zi frumoasa sa aveti.
Denisa nu poate incerca ideea drei mele de familie cu un medical de 5 zile sotul?
E greu totusi pentru mamica, daca e asa cum zici cu mine nu ar sta deloc ca aici sigur sunt 5 zile la ceza.
Roxana asa am patit si eu la intrarea in trimestrul 3 si dra mi-a si zis (era atunci inceputul lui decembrie) sa ma obisnuiesc, ca toata luna va fi asa. Urca uterul ff tare si apasa pe stomac.
Eu si acum mananc f putin, dar des. Chiar s-a mirat prietena mea care a fost la mine ce putin pap.![]()
Carmen pai unde in alta parte sa ne afisam hormonii de sarcina daca nu aici?!
Stai linistita ca toate avem pitici mai mici sau mai mari.
Credeam ca inca visez cand am citit de "malul oceanului", "gratar". Vai fetelor, desi nu sunt o "invidioasa" de felul meu, tare mi-as dori sa pot trai macar o data in viata ce traiti voi prin alte tari.
Cori pe mine nu m-a prins tentatia
. Recunosc ca ma pastrez pentru visele din ce in ce mai dese.![]()
Fetele, weekendul viitor vreau sa instalez patutul lui Eric. Vi se pare prea devreme?
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ioanaa28 spune:
BUN VENIT ALEXANDRU !!!
SA AI PARTE DE SANATATE, FERICIRE SI NOROC, CA DE IUBIRE CU SIGURANTA VEI FI INCONJURAT IN MINUNATA TA FAMILIE !!![]()
FELICITARI DIANA !!!
ESTI O MAMICA EXTRAORDINARA, TI S-A MAI SPUS, STIU, DAR ZAU CA PE MINE M-AI IMPRESIONAT DE MULT CU CALMUL SI OPTIMISMUL TAU. DOAR AI TRECUT PRIN ATAT DE MULTE GREUTATI IN SARCINA ASTA DAR NU AM AUZIT SA TE PLANGI. MA BUCUR ENORM CA ATI AJUNS LA FINAL CU BINE, AMANDOI, IAR DE ACUM INCEPE O PERIOADA FRUMOASA, TE VEI REFACE RAPID, IAR BEBE VA CRESTE SANATOS SI VOIOS CA UN FAT-FRUMOS !!!
Fetelor, ce iepuras si mamica de nota zece avem !!!! E un semn, toti si toate vom fi la fel. Chiar cu mici probleme, o sa le depasim !!! Cand aveti emotii si temeri va ganditi la Diana si capatati putere...Doamne ajuta tuturor !!!
Tin pumnii si Andrei...
Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
oana stiam ca in ultimul trim. ti se diminueaza apetitul, dar ma mir ca eu tare pofticioasa eram:)
cu visele si eu stau tare bine :)))
eu nu cred ca e devreme sa montezi patutul si tot ce.ti mai trebuie, sa amenejezi cum vrei tu
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Oana, sa nu te necajesti daca nu se va intoarce bebe...stim toate ca naturala sau cezariana, nasterea poate sa fie si sa aiba urmari mai mult sau mai putin placute. Ai incredere ca totul va fi bine !!
Yaya, e diferenta intre prezentatia pelviana si cea transversala. In prezentatie pelviana, bebe iese cu funduletul, e posibila nasterea normela, doar ca e mai grea. In prezentatie transversala , bebe o practic asezat in plan orizontal, acopera cu spatele iesirea. si se impune cezariana.
cateva detaliiwww.superbebe.ro/articol_612/cum_ajunge_fatul_in_pozitia_de_nastere.html" target="_blank">aici
Castelana

Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
honeybaby spune:
Oana- am putea sa facem asa cu concediu medical, dar as fi pe fata.
Clar as stii toti ca si-a luat concediu medical ca sa stea acasa cu mine. Asa ca prefer metoda cu vorba buna sau cu concediu ( dar nu medical).
Acum v-a trebui sa-l conving si pe sot sa stea acasa. El are impresia ca eu sunt superwoman si ma descurc cu toate
Roxana- depinde de organism. Eu am slabit cu gripa 1,5 kg si cum mi-am revenit un pic am pus 2
. Si mancam doar supa.
Daca poti sa mananci orice e bine. Poti sa alegi ceva sanatos si sa scapi de pofte. La mine e tare ciudat, nu pot sa mananc nici o amarata de rosie dar daca imi dai parizer sigur il mananc gol
.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
kitzy spune:
Vreau sa urez si eu felicitari Dianei !!!!! Mamica incercata si curajoasa 
Oana nu e devreme sa instalezi patutul, si eu l-am instalat tot prin saptmananile in care esti tu acuma.
Marti cred ca vin la tine, daca nu se intampla nimic neprevazut pana atunci. Dupa-masa e ok daca vin?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
oanaiacovita spune:
Roxana,Raluca multumesc de sfatul cu patutul.
Sambata, daca e tati acasa, facem o curatenie mai generala, si apoi montam patutul.
Ioana am incredere.
Denisa zi-i sa intre pe forum sotului, ca ii dam noi niste sfaturi cu superwomen.![]()
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Cori- eu ma incumet fara probleme, desi in primele sapt am avut interdictie.
E adevarat ca e cam asa ca la mosulici, mai incet si in pozitii mai calasice, dar decat deloc.
Sexul nuface rau.
Daca tot o sa iasa pe acolo un bebe macar sa fie terenul pregatit.
Eu astept cu nerabdare sexul de dupa nastere, fara burta.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Acum am vazut ca Diana nascuta in acelasi an cu mine si e la bb 3.
Ma simt.... nici nu stiu cum....imatura cred...
Toata lumea se astepta sa fac si eu un copil. Mie mi se pare un mre act de curaj ( si egoism ) ca il fac
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Rebiana27 spune:
Am intrat special sa citesc daca a nascut Diana (visasem vineri noapte) si cum ieri n-am reusit sa intru pe forum, astazi a fost primul lucru la care m-am uitat. E a doua oara cand am vise care prevestesc nasterea cuiva!
FELICITARI DIANA!!! SA FII SANATOASA PE MASURA LA CAT ESTI DE OPTIMISTA SI SA AIBA BAIETELUL TAU PARTE DE CELE MAI ALESE VIRTUTI!
Citesc din urma...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!