Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor!
Va servesc cu o felie de tort si un pahar de limonada sau sampanie (cu gust de piersici) !

Pozele le incarc mai tarziu sau chiar maine, deoarece socrii vor sta pana maine la noi si nu stiu daca reusesc sa deschid calculatorul.
O Duminica placuta, va doresc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb ai grija de tine, mai bine faci mai multe drumuri si cari mai putin si cu grija

ella felicitari pt noile achizitii! si mie imi plac camasile cu nasturi pe diagonala:)
de zara kids nu mai zic, au intr.adevar hainute frumoase , dar cele de fete sunt si mai si

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sfantului Antonie cel Mare!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata si de la noi.

Atb - urat rau cu cazatura. Cum zicea si Delia mai bine de duci la dr sa fie sigura ca nu e fisura.
Poti sa incerci cu ArniGel de la Bioron.. Cred ca mai sunt si altele dar eu prefer pe cele mai naturale.

Ella am si eu camasuta din aia cu nasturei (si pisici). Poate o sa-mi mai iau una desi eu nu ma vad stand in casa in ea. Doar sa o tai si s-o fac bluza.

Bumbita- eu stiu ca e ok Baneocin in sarcina, daca nu a vreo alergie la el.

Anca- brrrrr. Incep sa ma bucur ca aici sunt 2 C

Alina - petrecere frumoasa

Oana, Delia- cele 5 zile i le vor da, dar daca legal sunt 5 zile din momentul in care se naste copilul asa vor face. Deci eu ma aleg decat cu 2.
Cu siguranta or sa fie numai telefoane, asta e, nici nu are cine sa-i tina locul.
Poate ca fiind de Paste or sa fie mai multe zile libere.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Neata burtici!

Niki multumim de tratatii.

Matinale sunteti fetelor. Eu m-am trezit la 6, dar am mai adormit apoi pana la 9.M-am si culacat foarte tarziu, pe la 1 cred si m-am trezit pe la 3 cu o criza de arsuri la stomac de am zis ca si mor. A trebuit sa ma plimb prin casa, sa iau un Rennie si dupa vreo jumatate de ora au trecut.

O duminica frumoasa sa aveti.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oana si pe mine m-a pus sfanu sa mananc prajitura aseara si am avut niste arsuri groaznice Si eu vreau sa fac pe" eroaua" si m-am chinuit pana pe la 3 si ceva , dupa casre m-am trezit frumos si am luat o lingura de sirop Maalox, care mi-a luat arsurile in urmaroarele 10 secunde La mine functioneaza mai bine decat rennie.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

eu de cateva zile nu prea mai am pofta de mancare...mananc asa ca trebuie dar pur si simplu nu pot sa mananc, vi se intampla?

ioanact totusi o bucata de tort ar fi buna :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- eu patesc asa foarte des. Sunt zile cand nu mananc mai nimic toata ziua. Acum doua zile am putut decat sa beau o cana de lapte.
De obicei recuperez noaptea.
Ieri am mancat toata ziua diverse, iar azi am baut apa si am dat-o si pe aia afara. Asa ca azi e zi de greva foamei.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Oana, Alina, aveti dreptate, fiecare cu ritmul lui de crestere, nu e chair asa disperata situatia, doar ca eu ieri aveam o stare asa de cacao si nu stiu de ce a trebuit sa mi-o expun pe aici. Acu e mai bine

Adriana, ai facut-o de data asta. Asta e, se intampla, acum stai cat mai linistita si eu zic sa mergi la un dr sa te "pipaie", radiografie nu cred ca poti face, dar sa nu fie, Doamne fereste vreo fisura. Sanatate multa

Vladi ai perfecta dreptate cu umiditatea. Daca nu e in regula avem un discomfort extraordinar. Aici, de ex, este uneori si 90%, asa ca noi avem nevoie de dezumidificator.

Alina bun tortuletul, multumim frumos si distractie placuta copilasilor si voua. Asteptam pozici cu fatuca zambitoare .

fetelor ne pregatim de iesit la un gratar la o terasa pe malul oceanului. E vreme frumoasa si vrem sa profitam.
Va pupic si o duminica placuta

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, voi v-ati mai incumetat sa faceti.. love?

Eu azi am cedat dupa 2 luni de abstinenta si ma simt usor vinovata.
Nu am nici o interdictie medicala...dar totusi...

31+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

denisa, poate asa reusesc sa nu ma mai ingras, o sa incerc sa mananc atat cat trebuie, oricum mai mult ca tine tot mananc:))
blugii aia din kiabi 44 imi sunt destul de mari, dar cel putin asa o sa ma tina pana la sfarsit

cori eu am sangerat la inceput destul de mult timp si asta m.a speriat, de atunci nu am facut sex, dar la prima sarcina neavand probleme, din prima si pana in ultima saptamana am prestat :)

babyangel si eu am avut arsuri aseara, dar n.am mancat nimic iesit din comun, totusi la un moment dat m.am trezit si a trebuit sa stau un pic ridicata apoi mi.a trecut

rebiana tu cum esti?

azi sunt pusa pe treaba, am spalat frigiderul, apoi fac mancare pt ivan, o salata de vinete pt mine si am de gand sa aranjez sifonierul lui ivan, sa fac loc pt hainele bebelusului

POZE

Mergi la inceput