Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
Bumbitza spune:
Seara buna burticutze! M-am uitat de 2 ori si nu intelegeam daca sunt unde trebuie (mai ales ca inca ma obisnuiesc cu forumul)...avem deja primul iepuras
Doamne, asa m-au apucat niste emotii...i-am si spus sotului ca tocmai a nascut o mamica din generatia mea de iepurasi si l-am panicat un pic
.
Diana, multa multa sanatate si putere, refacere rapida si sa dea D-zeu sa fiti bine in continuare! 

Bebe Alexandru, bine ai venit
! Sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic, sa ai parte de noroc si multa fericire in viata!
Ma mai bag un pic la recuperat, azi am fost plecata prin magazine de bebici toata ziua.
Bumbitza spune:
Desi nu sunt de multa vreme aici, ma bucur ca v-am gasit si sunt deja cu sufletul alaturi de voi 
Andra, tin pumnii sa fiti bine, sa-ti dea D-zeu mult curaj si putere sa aduci pe lume minunea mica
sanatoasa si voioasa!
Nastere usoara!
PS: nu reusesc sa recuperez in seara asta, imi pica ochii-n gura dupa atata alergat prin oras azi. va pup si va urez o seara minunata!
atb spune:
Gata, in sfarsit am reusit sa recuperez tot!
Ella, Oana,
, mda, asa-mi trebuie daca-s cascata si ma uit dupa gagici pe strada, mi-a trecut tzantzosenia
, sper sa treaca si durerea, sa nu trebuiasca sa merg la dr., asta-mi mai lipseste!
Andra, tinem pumnii in continuare sa stea bb cat mai mult in burtica!
Castelana, sa dea DD sa fie bine mama ta, bunica ta sa se refaca cat mai rapid, iar tatalui multa putere sa treaca peste necazuri!
Bumbitza, bine ai venit, sa ai o sarcina fara probleme si pana la termen.
Oana, arata f bine prima pagina, multumiri pt rabdarea si meticulozitatea cu care le faci tu pe toate!
Adriana
30+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
freedelia spune:
Neatza fetelor -- m-am trezit si am fugit sa caut vesti de la Diana. Ma bucur ca bebe papa laptic de la mami, normal ca e mai lenevici, ca doar e micut tare, dar nu te lasa, fiecare strop de colostru conteaza. Bravo, felicitari, ati reusit amandoi!!!
Honey -- mie mi se urca sangele la cap cand aud de d-astia care nu vor sa iti dea liber cand ti se naste un copil, pentru ca au nevoie de tine. Sau te suna la spital sa ii ajuti cu nu stiu ce, sau te roaga daca poti sa vii macar cateva ore. Ceva de groaza. Nu mi s-a intamplat, dar am prietene carora li s-a intamplat si ma irita la culme atata lipsa de bun simt.
Vladi -- si eu sunt dependenta de umidificator. Cand ma trezesc noaptea sa ma duc la baie imi bag nasul direct in el si trag tot aburul ala umed pe nas, zici ca sunt drogata, dar asa e de bine... Mai ales ca la noi e incalzirea pe baza de aer, cand uit sa il umplu si se termina peste noapte ne trezim cu gatul si nasul uscate rau...
Kossir -- si eu ma gandesc la fel, ca poate sa vina bebe oricand de acum si sunt convinsa ca daca ar veni si maine ar fi ok. Numai ca saptamana viitoare nu e Coleman acasa, asa ca ar fi frumos din partea lui/ei sa stea macar pana sambata :) Si inca o problema e ca nu am ales nici un nume inca.
Adriana -- sper sa nu fie nimic serios, dar vreau sa iti spun ca exact asa a patit mama acum vreo 7-8 ani, nu putea sa calce pe piciorul respectiv si cand s-a dus in sfarsit la doctor, era fisurat osul si a trebuit sa poarte ghetutza gipsata cateva saptamani. Sper sa nu fie cazul, dar nu amana mersul la doctor.
Gata, am citit tot ce ati scris, e 10 dimineatza, ma duc sa vad ce program avem pentru azi.
Va pup!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Bumbitza spune:
Neata! Sunt in picioare de la 4jumate, de vreo trei seri am acest program. Ma trezesc si parca nu mai am aer
plus ca de cand sunt gravi am si eu nasul si gura f uscate; trebuie musai sa ne luam umidificator, am o olicica cu apa pe calorifer dar parca nu face fata...
Daca tot n-am somn am apucat si eu sa recuperez ce-ati mai scris.
Bordeiancavio si camilecu, sa va menajati si sa stati cuminti in pat si osa fie bine, nu mai e asa mult, vedeti ca s-a dat liber la iepurasi!
Ami_84, am avut si eu transaminazele f mari la un moment dat din cauza oboselii, nu eram gravi pe atunci, am rezolvat cu odihna multa, regim alimentar si liv52+spirulina. sanatate multa si felicitari pentru vestile bune de la eco, voinicuta fetita ta
oanka felicitari si tie pt grasunelacum important e sa fiti voi sanatosi, indiferent ca va fi nasterea naturala sau ceza. eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti
castelana, sanatate multa mamicii tale si sa ai incredere ca va fi bine! stiu ca e greu, dar incearca sa-ti mentii optimismul (ca tot scrie acolo la tine ca esti o optimista convinsa) si ai grija sa nu-i transmiti lui bebe supararile... sanatate multa si bunicii!
vladimirescu multam mult de info despre complicatiile unei banale foliculite in caz de ceza... eu chiar am probleme la capitoulul asta; bine eu sper la o nastere naturala, dar nu se stie! inainte foloseam baneocin pudra, dar acum stiu ca nu prea e indicat fiind antibiotic - voi il folositi?
atb
mare grija cu piciorul sa nu faci complicatii...nu mai bine te duci de acum la dr s-o iei din pripa in caz de ceva si sa te linistesti?
bluekidoo mie mi-e neclar ce ai spus in leg cu intratul sotului in CIC...pai daca intra el in cic nu ia mai putini bani decat acum? poate doar daca e seful intr-atat de bun incat sa te angajeze si pe tine cat de cat ok, sa-ti dea salariu, si in felul asta sa aveti doua venituri. cred ca e ok asa, dar depinde mult de bunavointa sefului si, cum au zis si fetele, sa aveti grija ca peretii au urechi!
cireshka, bine ai venit in odiseea noastra! sarcina usoara si la termen!
eu personal nu sunt de acord sa stea sotul cu mine atunci cand nasc si sa ma vada cum ma chinui de zor, plus ca sunt de parere ca mai mult m-ar timora si mi-ar da din emotiile lui; eu stiu ca e alaturi de mine chiar daca nu va fi fizic acolo in sala de nasteri...ca sa nu mai pun la socoteala ca barbatii reactioneaza diferit, iar eu am nevoie ca dr si asistentele sa aiba grija de mine si bebe, nu de sotulache lesinat (bine, nu prea cred ca e cazul, ca doar e cel mai puternicos viitor tatic
).
oricum, fiecare face cum considera, ce-am scris mai sus e doar parerea mea![]()
briza_marii..voua v-au furat nr, noi credeam ca ne-au furat masina
nu de alta dar am uitat unde o parcasem; deja ne gandeam daca suntem la zi cu casco![]()
pup cu drag si celelalte burticoase, chiar daca nu le-am enumerat
si ca sa inchei si eu intr-o nota pozitiva tare, azi la ikea am avut si eu o experienta la casa de marcat, care era pentru gravide si persoane cu dizabilitati numai. insa era acolo ditamai coada si evident ca nu se dadea nimeni la o parte, ba mai mult s-au intors cu spatele la mine, unii vorbeau la telefon, sa-mi arate ca vai nu m-au vazut cu ditamai burtoiul...ba chiar o tipa de varsta mea s-a uitat f urat ca mi-am permis sa ma bag in fata (a se citi, trantit produse pe banda rulanta). atat le trebuia sa imi spuna careva ceva, ca explodam (ma durea si tare mijlocul de atata mers). ce imi pare rau e ca inca nu-mi pot stapani pulsul sa nu o ia razna de indignare 
cred ca ma bag la somn din nou. bebelina-i tare agitata, poate se linisteste si ea.
nibi_niki spune:
Buna dimineata.E randul meu azi sa va invit la o cafea cu lapte sau un fresh de portocale.Mi-a plecat sotul la munca si m-am trezit la 7..si nu mai pot adormi
..ca tot ma laudam zilele trecute ca dorm pana la 10.
castelana o rugaciune si un pupic pentru tine si bebe din burtica.
atb un pupic sa nu mai doara piciorul..dar da fuguta si putin pana la un doctor.
alina2 gata veranda?Nu de alta dar sa o aduc si pe fiicamea sa se balaceasca impreuna..
31+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
camilecu spune:
Buna dimineta fetelor pofta mare la cafea .
si eu sunt treaza de la 5 , m-a omorat nsul asta infundat , am facut aerosoli aseara cu ser fiziologic , strerimar in nas , umudificator , si degeaba !!
Nu stiu ce este cu mine.
Dar sunt mai fericita ca mi-a venit sotiorul acasa , trebuia sa vina astazi si a venit aseara 
26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
atbfata ai mare grija , nu-i de joaca cu cazaturile astea, sunt sa de periculoase,mai lasa si tu cumparaturile ca nu se inchid magazinele dupa ce o sa nastem
.
26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Niki multumim de tratatii.
Matinale sunteti fetelor. Eu m-am trezit la 6, dar am mai adormit apoi pana la 9.M-am si culacat foarte tarziu, pe la 1 cred si m-am trezit pe la 3 cu o criza de arsuri la stomac de am zis ca si mor. A trebuit sa ma plimb prin casa, sa iau un Rennie si dupa vreo jumatate de ora au trecut.
O duminica frumoasa sa aveti.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
'Neata fetele,
E o zi superba aici , soare din belsug si parca imi da impresia de primavara..dar sunt -5grade![]()
ATB- sper ca accidentarea ta nu e grava, dar daca vezi ca se umfla glezna, ar trebui sa mergi sa vezi ce e!Sa inteleg ca nu plasele erau de vina, ca fetele care nu stiu ce cautau si ele pe drum

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca