Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, am uitat sa-ti spun, dar Tudor e super!!!Nu mi-a venit sa cred ca de bine inoata!!!! Acusica si tu vei trece de 30 sapt!Sper sa fie totul bine, de fapt sigur este totul bine, si bebedoi sa fie fetita!!!!!![]() |
Multumim mult! Luni fac 30 de saptamani. Si eu sper sa fi ramas fetita, dar cel mai important e sa fie Bebedoi sanatos si daca e si intors, e deja un bonus.
Tu nu trebuia sa fii in drum spre Chisinau? Va ducecti cu avionul de dureaza asa de putin calatoria? Drum bun, oricum!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Erina spune:
| citat din mesajul lui devylla Ma tot gandeam la Piciulika care a nascut deja si la Yaia,Erina,Gabriela...fetelor urmeaza sa nasteti!!!VA doresc din inima multa multa bafta! Eu una acum,n-as mai avea putere inca o data.Ma opresc la doua gaze minunate!Cu toate ca sotul isi doreste inca un copil,eu una nu mai sunt in stare.Pe mine,experienta cu nasterea prematura a Lisei m-a traumatizat!Atunci am fost puternica si optimista si Lisa de asemenea leoaica .Imi scuzati iesirea.![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Sabina te intelg perfect. Nu spun ce teama am si eu, ma gindesc sa ajung peste 38, sa fie bine bebelusul, sa fiu si eu bine sa il pot ingrji!!!
Lisa a recuperat extraordinar si sunteti amindoua sanatoase. chiar daca ar fi sa ramineti la doi copii nu cred ca sotul ar fi dezamagit.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sabina Cexyl e o cefalosporina, un antibiotic semisintetic.
Yaia, bine ai revenit. Si Daria doarme, eu am ceva de facut. Stai sa ajungi la vestile mari de aici!!!
Mamici folositi alternativa forum2, merge mult mai bien ca forumul original.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
salutare.
Adi a facut in continuare febra, az-noapte a facut mare scandal ca n-a vrut sirop, a adormit greu si fierbinte. Azi a luat de 2 ori nurofen. Cred ca a luat ceva de la mine, eu sunt un pic gripata, dar eu n-am temperatura, am nas infundat, dureri de cap si gat.
Vali, am inteles ca nu era momentul, nu-ti face probleme.Ma bucur ca esti bine. Vb saptamana viitoare.
Kriss, nu stiu cum esti tu, dar eu cred ca trebuie sa te simti eliberata, ca atunci cand scapi de-o greutate care te-apasa de sinti ca n-o mao poti duce.Esti o femeie frumoasa, desteapta, esti o mama norocoasa cu un copil superb. Locul lui nu e langa voi, imi pare rau ca ai indurat atatea....Multe imbratisari !
Yaia si Erina si Gabi, multi pupici , sunt asa emotionata pt voi !!!
Aniast, si eu zic ca a fost o greseala de interpretare, stai calma.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, si io aveam durerile alea si contractii...si am ajuns in sapt 40 bine merci. Cred ca totusi sarcina 2 e mai de babuta asa Suna bine asta cu doar 5 saptamani pana la concediu...si dupa aia mai raman maxim 5 pana la nastere...wow si brrr :))) |
Si eu sper sa ajung la termen cu bine. Sa vedem...dar singur eu mi-s mai baba acum, ma dor toate cele!
Da, am ajuns sa numar saptamanile, parca vad ca trec la numarat zilele. Probabil si oboseala, acomodarea dupa sarbatori inapoi la birou...cine stie.
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Ursulimea voastra, ALEX!
Sa fii sanatos si vesel toata viata!
Bravo, Picio, sa-ti traiasca baietii si sa-ti revii repede, sa va acomodati repede toti!
Yaia spune:
Daca venea Alex cu 9 ore mai devreme, acum apaream la OTV in lucul prezicatoarei!![]()
aniast72 spune:
Felicitari Piciulika, sunt convinsa ca ai avut o nastere ca la carte. Abia astept sa vii sa ne povestesti cum a fost, reactiile lui Michael, sa vedem primele fotografii.
Bine ai venit pe lume bb Alex, sa cresti mare, sanatos si norocos, alaturi de familia frumoasa in care tocmai ai intrat.
Andreea,
in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ramonaiani spune:
"Dragelor, multumesc tare, dar cred ca ati exagerat cu majoretele!
A venit practic in 2 ore, prin canal viju-vaju in 20 min, 2 pressinguri! Moasa ne-a felicitat, chit ca am murit ... A fost cam horror. Dar e asa minunat si sanatos! Multumesc lui DD ca a trecut si suntem bine! Va imbratisez pe toate cu recunostinta!" Piciulika et Co.
Mesajul e primit pe la ora 2, dar din varii motive de-abia acum am ajuns la calculator...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
luy spune:
Bun venit, Alex, ursuletz frumos si mult-iubit ! 
Sa-ti fie viata plina de bucurie si lumina, sa fii sanatos si sa-i fii mereu alaturi fratiorului tau, la bine si la greu !
Dragi parinti, sa va bucurati in fiecare clipa de minunile voastre !
Refacere rapida, Piciulika !
Multa rabdare si putere, Radu !
Adaptare usoara la noua formula a familiei, Micha !
Asteptam cu sufletul la gura poze ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )